• 10.800 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.986.007 stemmen
Avatar
 
banner banner

Blue Bloods - Seizoen 10 (2019-2020)

4,33 3 stemmen

Show titel: Blue Bloods

IMDb beoordeling: 7,7 (47.206)

Afleveringen: 19

Speelduur: 14 uur en 15 minuten

Ontwikkeld door: Robin Green en Mitchell Burgess

Met: Tom Selleck, Donnie Wahlberg en Bridget Moynahan

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 27 september 2019

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Blue Bloods

Blue Bloods gaat over het leven van de familie Reagan die bestaat uit agenten in New York. Frank Reagan is hoofd van de New York Police Department. De verschillende generaties hebben grote verschillen in mening van aanpak van criminaliteit, maar een ding hebben ze gemeen, ze stoppen niet voordat gerechtigheid is geschied.

Afleveringen Seizoen 10 (2019-2020)

  1. 1. The Real Deal

    27 september 2019 (45 minuten)

    Danny en Baez worstelen met een jaar oude moordonderzoek die onder hun aandacht wordt gebracht door Maggie, het medium dat hen eerder hielp een zaak op te lossen. Frank zoekt naar een manier om zijn ex-partner Lenny Ross te helpen wanneer diens dochter wordt gearresteerd. Jamie en Eddie gaan op appartementenjacht. Erin neemt het op tegen een koelbloedige verdedigingsadvocaat uit haar verleden.

  2. 2. Naughty or Nice

    4 oktober 2019 (45 minuten)

    Frank en Erin krijgen ruzie als Frank hoort dat het kantoor van de officier van justitie een lijst bijhoudt van NYPD-agenten die ze als "onbetrouwbaar" beschouwen. Danny en Baez rekruteren gepensioneerd gangster Vincent Rella om te helpen bij een onderzoek, en Jamie neemt deel aan een lokoperatie om een crimineel op te pakken die zich voordoet als een ride-share chauffeur.

  3. 3. Behind the Smile

    11 oktober 2019 (45 minuten)

    Frank's achting voor een oude vriendin en overleden socialite blijkt een vergissing te zijn wanneer haar zoon dreigt publiekelijk te onthullen wie ze werkelijk was. Jamie vraagt Erin om hulp bij het arresteren van een dader die op hem heeft geschoten nadat hij hoorde dat zij er zes maanden geleden voor had gekozen hem niet naar de gevangenis te sturen. Eddie botst met haar nieuwe baas, Sergeant McNichols. Danny sleept Baez mee in een zaak van een verdacht rouwend echtpaar.

  4. 4. Another Look

    18 oktober 2019 (45 minuten)

    Frank neemt een van Jamie's zaken ter harte als het gaat om de verdachte dood van de terminaal zieke vrouw van zijn vriend, FBI Agent Wilson Ortega. Nadat ze meer zinvolle zaken heeft geëist, krijgt Erin een onopgeloste overvalzaak die onmogelijk op te lossen blijkt zonder de hulp van Anthony. Danny en Baez ontdekken de schokkende waarheid achter een raadselachtige mishandelingszaak.

  5. 5. The Price You Pay

    25 oktober 2019 (45 minuten)

    Frank probeert detective Douglas McKenzie te rechtvaardigen, een detective die beschuldigd wordt van het gebruik van buitensporig geweld. Danny en Baez sporen de moordenaar op die verantwoordelijk is voor de dood van de lijfwacht van een rapper. Jamie is sceptisch over een relatie tussen Espinoza en een nieuwe beginnende agent, Sarah Brooks. Eddie gaat undercover om Erin te helpen een mysterieuze sekte te onderzoeken.

  6. 6. Glass Houses

    1 november 2019 (45 minuten)

    Frank vraagt zich af hoe hij moet omgaan met de klacht van ex-agent Rick Austin over zijn pensioen. Jamie helpt een vriend, Connor O'Brien, om te gaan met illegale foto's van zijn dochter op het internet. Danny jaagt op een moordenaar die zijn online penvriendje heeft neergeschoten. Anthony wordt geconfronteerd met het besef dat zijn pleegzoon, Sam, misschien niet geschikt is voor politiewerk.

  7. 7. Higher Standards

    8 november 2019 (45 minuten)

    Jamie en Frank zijn het oneens met elkaar over de manier waarop het publiek agenten behandelt, nadat een stel tieners water over twee groentjes gieten. Danny en Baez onderzoeken een man die aast op ouderen, en Erin wordt gedwongen haar fouten toe te geven als Jack haar een oude zaak brengt en beweert dat een man die ze heeft opgeborgen valselijk is veroordeeld.

  8. 8. Friends In High Places

    15 november 2019 (45 minuten)

    Terwijl Henry werkt als onderzoeksconsultant voor de kinderbescherming, krijgen hij en Danny ruzie over een zaak van een man die wispelturig is tegenover zijn vrouw. Frank zit midden in een voortdurende strijd tussen de NYPD en de FDNY. Erin denkt na over een levensveranderende kans die haar wordt geboden door burgemeester Peter Chase. Jamie is achterdochtig over een onderzoek dat gericht is tegen Eddies partner, Kenneth Troy.

  9. 9. Grave Errors

    22 november 2019 (45 minuten)

    Terwijl ze werkt aan een zaak van een oppas die beschuldigd wordt van mishandeling, is Erin het niet eens met de psychiatrische consulent, Dr. Alice Dornan, over haar diagnose en strafvoorstel. Eddie confronteert haar baas die een persoonlijke vendetta heeft tegen de commissaris en de naam van de Reagan familie. Burgemeester Peter Chase zet Frank onder druk om personeelsveranderingen door te voeren waar hij sceptisch over is.

  10. 10. Bones To Pick

    6 december 2019 (45 minuten)

    Nadat een vrouw dood wordt aangetroffen in een club voor alleen mannen, onderzoeken Danny en Baez of haar dood een ongeluk was of het resultaat van vals spel. Frank hoort over een vermeende affaire tussen het hoofd van Interne Zaken en de echtgenote van een ander lid van de wetshandhaving. Jamie en Eddie maken ruzie over de genderpolitiek in de Reagan-familie.

  11. 11. Careful What You Wish For

    3 januari 2020 (45 minuten)

    Nadat een hulpverlener is neergeschoten en gedood, proberen Danny en Baez erachter te komen wie er achter een reeks ambulanceovervallen zit. Frank verdedigt de daklozengemeenschap van New York nadat de burgemeester een nieuwe wet in werking heeft gesteld. Erin probeert een gewelddadige dader op te bergen nadat een rechter hem onschuldig heeft verklaard, en Eddie biedt aan Jamie te helpen zijn studielening af te betalen.

  12. 12. Where The Truth Lies

    10 januari 2020 (45 minuten)

    Frank krijgt het zwaar te verduren wanneer een weduwe hem de schuld geeft van de recente zelfmoord van haar man tijdens het werk. Wanneer Eddie een onderbuikgevoel heeft over een moord, werken zij en Erin samen om de zaak op te lossen. Een wanhopige Luis Delgado vertelt Danny en Baez dat hij alleen tegen zijn vroegere kartel zal getuigen als zij zijn zoons beschermen.

  13. 13. Reckless

    31 januari 2020 (45 minuten)

    Frank moet de waarheid achterhalen wanneer een undercoveragent een collega beschuldigt van politiegeweld. Danny en Baez onderzoeken de moord op een beroemde fotograaf die onlangs door zijn voormalige modellen is beschuldigd van mishandeling. Erin worstelt om een getuige te beschermen als nieuwe wetten voor de hervorming van justitie van kracht worden.

  14. 14. Fog Of War

    14 februari 2020 (45 minuten)

    Danny en Baez werken samen met Texas Ranger Waylon Gates wanneer ze op een zaak worden gezet om de Lone Star Killer te vinden. Nadat Eddies partner, agent James Addison, per ongeluk een undercoveragent neerschiet, beschuldigt interne zaken Jamie ervan dat hij niet goed toezicht houdt. Frank spreekt met agent Addison over waarom hij zijn schild niet moet inleveren.

  15. 15. Vested Interests

    6 maart 2020 (45 minuten)

    Jamie wordt onderzocht nadat zijn politie-vest is gevonden op een dader. Frank vraagt zich af of hij een oude vriend, Chuck Kennedy, wiens huis is binnengevallen, moet helpen en beschermen. Danny en Baez onderzoeken de verdachte omstandigheden rond de dood van een hotelmedewerker, waarvan gedacht wordt dat het zelfmoord was. Erin vraagt Anthony om een deal te sluiten met een man die geheimen kent over de huidige D.A.

  16. 16. The First 100 Days

    13 maart 2020 (45 minuten)

    Frank en Garrett bedenken een plan om burgemeester Chase ervan te overtuigen beter met anderen samen te werken om de stad goed te besturen. Danny en Baez proberen een dader op te sporen die verschillende NYPD voertuigen heeft vernield met anti-agent graffiti en bedreigingen heeft geuit tegen agenten. Erin is geschokt nadat ze een auto-ongeluk heeft gehad, en Eddie en Jamie ruziën over de vraag of ze een zwerfhond moeten houden die hen naar een plaats delict leidt.

  17. 17. The Puzzle Palace

    3 april 2020 (45 minuten)

    Erin en Anthony moeten een sociopaat vertrouwen die beweert dat hij bewijs heeft om een dubbele moordenaar te veroordelen. Frank krijgt te maken met tegenwerking van zijn afdeling wanneer hij een agent schorst voor gewelddadig gedrag. Danny en Baez proberen een beruchte gangster te arresteren die mensen binnen het departement lijkt te hebben die hem beschermen.

  18. 18. Hide in Plain Sight

    24 april 2020 (45 minuten)

    Danny en Baez worden belast met het opsporen van een drugsdealer nadat twee jonge modellen dood worden aangetroffen aan een overdosis. Eddie en Jamie werken samen om te bepalen wie het meesterbrein is achter een overval.

  19. 19. Family Secrets

    1 mei 2020 (45 minuten)

    Nadat Sean Reagan via een DNA-netwerk een match heeft gekregen van een onbekend familielid, gaat hij op onderzoek uit om te achterhalen wie deze mysterieuze persoon zou kunnen zijn. Frank krijgt een persoonlijk verzoek van een vrouw, Paula Hill, om haar zoon over te plaatsen naar een veiliger opdracht. Danny probeert de waarheid te achterhalen achter de moord op een sleutelgetuige in een van Erin's zaken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.