• 10.789 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.264 gebruikers
  • 8.985.232 stemmen
Avatar
 
banner banner

Lost in Space - Seizoen 2 (2019)

3,66 52 stemmen

Show titel: Lost in Space

IMDb beoordeling: 7,3 (105.390)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 27 minuten

Ontwikkeld door: Matt Sazama, Burk Sharpless, Irwin Allen, Matt Sazama, Burk Sharpless en Irwin Allen

Met: Toby Stephens, Molly Parker en Maxwell Jenkins

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 24 december 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Lost in Space

In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Lichtjaren van de beoogde bestemming verwijderd moeten de Robinsons en andere kolonisten, die met hen zijn gestrand, strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten.

Afleveringen Seizoen 2 (2019)

  1. 1. Shipwrecked

    24 december 2019 (50 minuten)

    Zeven maanden later zijn de Robinsons gestrand op een waterige planeet, doen ze een riskante poging om hun Jupiter op te laden en zweert Will om de Robot te vinden.

  2. 2. Precipice

    24 december 2019 (39 minuten)

    Penny en Maureen raken opgesloten in een mysterieuze metalen geul en Don valt ten prooi aan een gemeen gif.

  3. 3. Echoes

    24 december 2019 (46 minuten)

    De ideeën van de Robinsons over een blij weerzien verdwijnen als blijkt dat er iets goed mis is aan boord van de Resolute. Smith grijpt een kans om haar naam te zuiveren.

  4. 4. Scarecrow

    24 december 2019 (47 minuten)

    Will zoekt naar aanwijzingen over het lot van de Robot en John en Judy reizen naar het stoffige oppervlak van de nabijgelegen planeet om hun medeoverlevenden te helpen.

  5. 5. Run

    24 december 2019 (45 minuten)

    Johns toestand verandert van slecht in erger, waardoor Judy koortsachtig over de planeet jaagt. Penny bespioneert Smith en krijgt daarbij hulp van een oude vriend.

  6. 6. Severed

    24 december 2019 (41 minuten)

    De zich snel verspreidende besmetting zorgt ervoor dat Penny, Smith en hun vrienden vastzitten in krappe ruimtes. Will en Maureen gaan met Adler op zoek naar de Robot.

  7. 7. Evolution

    24 december 2019 (40 minuten)

    John krijgt een onverwachte partner om te helpen bij het opsporen van een geheim audiosignaal dat door het schip is opgepikt. Will denkt dat Adler iets verbergt.

  8. 8. Unknown

    24 december 2019 (42 minuten)

    Als Maureen een oproer leidt, stelt Hastings een ultimatum en informeert John. Penny probeert Will ervan te overtuigen dat zijn Robot is veranderd.

  9. 9. Shell Game

    24 december 2019 (43 minuten)

    Will en Penny haasten zich om de robots te verbergen en om hun volgende manoeuvre te bedenken. Ondertussen stookt Hastings het vuur op in zijn oorlog tegen de Robinsons.

  10. 10. Ninety-Seven

    24 december 2019 (54 minuten)

    De expeditie om Vogelverschrikker te redden loopt ineens anders en er ontstaat chaos in de Resolute. Judy bedenkt een plan om een schip naar Alpha Centauri te krijgen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Bij het zien van de poster en trailer voelde ik zo'n enthousiasme binnenin, dat ik niet anders kan dan besluiten dat die robot wel degelijk mijn hart gestolen heeft. Ook al was seizoen 1 qua scenario alles behalve top, het was wel een zeer kwalitatieve productie. De special effects waren ook opvallend goed voor zo'n TV-serie. In een interview met de makers gelezen dat er, omwille van het succes, méér budget vrijgemaakt werd voor het tweede seizoen en ze de boel eindelijk helemaal konden open trekken. Benieuwd.


avatar van horizons

horizons

  • 5655 berichten
  • 2322 stemmen

Opvallend beter dan seizoen 1.


avatar van MovieHolic

MovieHolic

  • 1152 berichten
  • 2044 stemmen

Ben ik serieus de enige die zich dood ergert aan het zwakke acteerwerk van met name Maxwell Jenkins?? En dan die tenenkrommend kinderachtige dialogen... Ugh. Hoe is het mogelijk dat dit seizoen een gemiddelde van 3.90 heeft, wat zien jullie er in wat ik niet zie?

Ik zie het nergens expliciet staan, maar dit moet bedoeld zijn voor de doelgroep 10 tot 12 jarigen, anders kan ik het niet verklaren.


avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Dit is dan ook een serie die zich op de hele familie (vanaf 11 jaar ofzo) richt, in geen geval enkel en alleen op een volwassen publiek. En ik zie vooral een science fiction van verrassend hoge kwaliteit. Zeker wat die effecten betreft. Zelf heb ik gen 10 tot 12 jarige die meekijkt, maar Lost in Space brengt mij wel terug naar de zondagnamiddagen waarop ik als 11-jarige samen met vader naar cheesy science fiction series keek op TV. En dat is volgens mij dan ook een beetje de bedoeling. Het werkt ook gewoon. Die robot heeft mijn hart gestolen. Ik vind Maxwell Jenkins OK, zonder meer. Goed genoeg voor wat de serie vraagt in ieder geval. In het tweede seizoen heeft heeft hij wel veel minder scènes die verwondering en dergelijke meebrengen, daar kan hij minder mee doen, klopt.

Het tweede seizoen (helaas nog niet alles kunnen kijken) vind ik vooral op vlak van scenario beduidend beter dan het eerste, maar ik leef wel iets minder mee omdat de wisselwerking tussen de robot en de Robinsons minder aanwezig is. Dat vond ik één van de sterke punten van S1.


avatar van MovieHolic

MovieHolic

  • 1152 berichten
  • 2044 stemmen

Ik ben het volkomen eens met het 2e deel van je verhaal, het scenario is stukken beter en geloofwaardiger. Voor mij is dat icm de goede special effects het pluspunt.

Ik blijf het daarentegen echt te kinderachtig vinden, het is een beetje als een lilliputter die zich als reus voor wil doen..

Goed scenario /verhaal en special effects, belabberd kinderachtig acteerwerk en tenenkrommende dialogen.

Wat ik al zei, en jij beaamd, het zal voor der hele familie zijn van 10 tot 80. Maar mij te kinderachtig uitgewerkt.

Ieder zijn ding


avatar van MovieHolic

MovieHolic

  • 1152 berichten
  • 2044 stemmen

Een mooi voorbeeld is aflevering 9 rond de 13 minuten, Judy weet dat haar ouders op die gasplaneet zweven in onderhoudsmachines, ze zoekt haar familie waarna ze een nis in word getrokken door haar zus... In plaats van eerst in paniek te roepen dat hun ouders vast zitten op die planeet gaan ze uitgebreid lopen bakkeleien over die robot en het plan van Will. Nou sorry maar dat is gewoon een meer dan kinderachtig zwakke vertoning en daar zit de serie bomvol mee. Dat gaat er bij mij dus echt niet in.



Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.