• 10.789 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.264 gebruikers
  • 8.985.214 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Dragon Prince - Seizoen 3 (2019)

4,28 9 stemmen

Alternatieve titel: De Drakenprins

IMDb beoordeling: 8,3 (27.329)

Afleveringen: 9

Speelduur: 4 uur en 03 minuten

Ontwikkeld door: Justin Richmond en Aaron Ehasz

Met: Sasha Rojen (stemrol), Jack De Sena (stemrol) en Paula Burrows (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 22 november 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Dragon Prince

In een ver verleden hielden draken en het gebruik van elementaire magie de wereld in balans. Tot de mens in opstand kwam en zwarte magie gebruikte om Thunder, de Koning der Draken, te doden. Hierdoor ontstond er een oneindige oorlog tussen de mensheid en de Maanschaduwelfen. Eeuwen later worden Ezran en Callum, twee menselijke prinsen, geconfronteerd met Rayla, een Elfenstrijder die ingehuurd werd om hen te vermoorden. Een onwaarschijnlijke ontdekking maakt echter dat het drietal samen moet werken tijdens een epische reis, dit in een poging om de vrede te herstellen.

Afleveringen Seizoen 3 (2019)

  1. 1. Sol Regem

    22 november 2019 (26 minuten)

    Om Xadia te bereiken, moeten Rayla en Callum eerst voorbij een machtige draak zien te komen die in een gevecht met een mens blind is geworden.

  2. 2. The Crown

    22 november 2019 (26 minuten)

    Koning Ezran moet een heleboel moeilijke beslissingen nemen tijdens zijn eerste Hoge Raad-bijeenkomst. Rayla gidst Callum door een wonderland vol magische wezens.

  3. 3. Ghost

    22 november 2019 (26 minuten)

    Als Rayla terugkeert naar huis doet ze een alarmerende ontdekking. Amaya's lot is in handen van de zonnevuur-elfen. Claudia gaat de confrontatie aan met haar vader.

  4. 4. The Midnight Desert

    22 november 2019 (26 minuten)

    Een geheimzinnige onbekende biedt Rayla, Callum en Zym vervoer door de Middernachtwoestijn. Ezran doet een verrassende aankondiging nu Katolis in gevaar is.

  5. 5. Heroes and Masterminds

    22 november 2019 (26 minuten)

    Rayla en Callum racen door de woestijn om Nyx te vinden. Ezran krijgt hulp uit onverwachte hoek terwijl Katolis zich voorbereidt op oorlog.

  6. 6. Thunderfall

    22 november 2019 (27 minuten)

    Tijdens de mars naar Xadia onthult Virel hoe de drakenkoning Avizandum aan zijn einde kwam. Feetje neemt Ezran mee op een epische reis.

  7. 7. Hearts of Cinder

    22 november 2019 (26 minuten)

    Virel en Aaravos spannen een valstrik voor de zonnevuur-elfen terwijl Zyms team de steile klim inzet naar het nest van de drakenkoningin.

  8. 8. Dragonguard

    22 november 2019 (27 minuten)

    Nu het vlammende leger van Virel de Stormpiek nadert, moeten Rayla, Callum en hun vrienden beslissen of ze vluchten of blijven om te vechten.

  9. 9. The Final Battle

    22 november 2019 (33 minuten)

    De vrienden willen de drakenprins koste wat kost redden en bereiden zich voor op een vurige confrontatie met Virel. Maar die heeft nog een aantal verrassingen in petto.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Book III, want dat is hoe de makers van 'Avatar The Last Airbender' ook deze reeks onderverdelen, heet "Sun". Een niet onlogisch vervolg voor op "Moon" en "Sky". Met het derde zogenaamde boek, zou er ook een einde komen aan de serie.

Toch niet, blijkt nu. Er komt een vervolgserie genaamd "The Dragon Prince: ...", die subtitel is dus nog niet gekend. Wel geweten is dat het uit twee boeken bestaat, waarvan het eerste "Earth" heet. Daarna komt er nóg een vervolgserie dat twee boeken zal tellen. De drie series samen zouden dan het hele verhaal uit de doeken doen.

Met andere woorden, er komen dus nog 4 seizoenen, onderverdeeld in twee afzonderlijke hoofdstukken. Want ja, The Dragon Prince is een succes. Ook al is ook hiervoor weinig animo bij TVMeter.


avatar van legian

legian

  • 777 berichten
  • 0 stemmen

De serie verdient in mijn ogen ook wel het succes. Naarmate we verder komen wordt het steeds beter. We krijgen meer mee over de achtergrond van de personage's en de wereld. Ze krijgen meer diepgang en ze worden hier voor toch wel stevige keuzes gezet. En het is ook mooi om eindelijk eens de elven wereld te zien.

De personage's beginnen ook meer te groeien waardoor ze steeds meer blijven boeien. Ook daarin doet het denken aan Avatar, hoewel die serie dat wat sterker deed. Blij om te lezen dat er nog een vervolg komt, maar dat was met het einde natuurlijk ook wel te verwachten.

Eigenlijk tegen mijn verwachtingen in geniet ik best van deze serie.


avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

In November gaat Mystery of Aaravos van start, het 4de seizoen van The Dragon Prince. Een sprong in de tijd? Sommige personages lijken ouder geworden. Zo ook op één van de posters.

https://www.youtube.com/watch?v=dUIck86RwPE


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.