• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.326 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.266 gebruikers
  • 8.985.277 stemmen
Avatar
 
banner banner

Zondag met Lubach - Seizoen 3 (2015)

3,52 31 stemmen

Show titel: Zondag met Lubach

IMDb beoordeling: 8,4 (1.054)

Afleveringen: 9

Speelduur: 4 uur en 54 minuten

Ontwikkeld door: Irene van den Brekel

Met: Arjen Lubach

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 20 september 2015

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Zondag met Lubach

In Zondag met Lubach remixt Arjen Lubach de actualiteit van de week in dertig minuten, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vaste rubrieken zijn de gesprekken met de tech-expert Salamander Klöpping, uitspraken die we niet meer willen horen en de 'live' verslaggevers. Vanuit Theater Bellevue in Amsterdam: platte inhoud en diepgravende grappen.

Afleveringen Seizoen 3 (2015)

  1. Aflevering 1

    20 september 2015 (30 minuten)

    Dinsdag was het weer Prinsjesdag en om in politieke sferen te blijven was Diederik Samsom te gast bij Zondag met Lubach om te praten over de troonrede en steunkousen. Verder: de logica achter de Kamer van Koophandel en het antwoord op de vraag of er al nieuws is over de Farao.

  2. Aflevering 2

    27 september 2015 (30 minuten)

    Journalist en correspondent Olaf Koens is te gast bij Zondag met Lubach vanwege zijn nieuwe boek Oorlog en Kermis. Verder: de echte foto van Volkert van der Graaf, de scriptie van Willem-Alexander en onredelijk veel aandacht voor Zwolle.

  3. Aflevering 3

    4 oktober 2015 (30 minuten)

    Zondag met Lubach heeft een scoop: nieuw onderzoek over TTIP. Verder: de Tweede Kamer maakt zich zorgen over Syrische kindbruiden, Arjen vertelt over zijn vriendschap met Lilianne Ploumen en de nieuwe aflevering van de rubriek "Dit willen we niet meer horen".

  4. Aflevering 4

    11 oktober 2015 (30 minuten)

    Deze week in Zondag met Lubach: alles over de inwoners van Oranje, de oplossing voor het vluchtelingenprobleem, en Arjen vraagt in een aflevering van Kleutergasten of er niet teveel wordt gevraagd van de jeugd. Verder: Arjen is genomineerd voor de Televizier Aanstormend Talent Award dus organiseert hij een talent battle met zijn concurrenten Luuk Ikink en Jan Versteegh.

  5. Aflevering 5

    18 oktober 2015 (30 minuten)

    Op de laatste dag van het Amsterdam Dance Event is onze eigen wereldberoemde DJ uit Amstelveen Martin Garrix te gast. Verder wordt het MH17-onderzoek onder de loep genomen, is het onduidelijk wat precies de kosten zijn van het koningshuis en is er een nieuwe aflevering van 'Dit willen we niet meer horen'.

  6. Aflevering 6

    25 oktober 2015 (30 minuten)

    Arjen kreeg een rol aangeboden in de serie De Fractie en Daphne Bunskoek, die daar een talkshowhost in speelt, neemt met hem zijn rol door. Verder waren onze koning en koningin op bezoek in China waar ze als sterren werden ontvangen, de rage onder vloggers die telefoontag heet, de Albert Heijn bereidt haar medewerkers voor op de zwarte pietendiscussie en wij zochten uit hoe de constructie van wooncorporaties er anno 2015 uit ziet.

  7. Aflevering 7

    1 november 2015 (30 minuten)

    Het Fyra-debacle, Telefoontag en een antwoord op de vraag of we toch niet wat minder vlees moeten gaan eten.

  8. Aflevering 8

    8 november 2015 (30 minuten)

    In deze laatste aflevering van dit seizoen is een bijzondere gast aanwezig: cijfermagnaat Hans Rosling laat zien hoe data-analyse inzicht geeft in complexe situaties. Verder wordt de reorganisatie van de politie eens goed bekeken, maken we voor de toekomst alvast reclame voor de nieuwste zelfrijdende auto en is er de nieuwe rubriek 'Huh?!'.

  9. 2015 met Lubach (special)

    27 december 2015 (54 minuten)

    Een terugblik op misschien wel het meest recente jaar ooit. In 2015 met Lubach komt alles nog één keer voorbij: de gouden race van Ellen van Langen, de val van Lubbers-II, de ramp in Tsjernobyl en de traan van Maxima.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.