• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.949 stemmen
Avatar
 
banner banner

Zondag met Lubach - Seizoen 8 (2018)

3,62 33 stemmen

Show titel: Zondag met Lubach

IMDb beoordeling: 8,4 (1.054)

Afleveringen: 10

Speelduur: 5 uur

Ontwikkeld door: Irene van den Brekel

Met: Arjen Lubach

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 28 januari 2018

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Zondag met Lubach

In Zondag met Lubach remixt Arjen Lubach de actualiteit van de week in dertig minuten, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vaste rubrieken zijn de gesprekken met de tech-expert Salamander Klöpping, uitspraken die we niet meer willen horen en de 'live' verslaggevers. Vanuit Theater Bellevue in Amsterdam: platte inhoud en diepgravende grappen.

Afleveringen Seizoen 8 (2018)

  1. 1. Censuur

    28 januari 2018 (30 minuten)

    Arjen onderzoekt de huidige ontwikkelingen op gebied van censuur in Europa, naar aanleiding van de website EU vs Disinfo. Verder had de AIVD de hack van de eeuw, steken we Klaas Dijkhoff een hart onder de riem en verklaren we de uitspraken van Pete Hoekstra over Nederland.

  2. 2. Groene Stroom

    4 februari 2018 (30 minuten)

    Volgens recente cijfers gebruikt tweederde van Nederland groene stroom, maar als we uitzoeken hoe duurzaam Nederlandse energie echt is, dan blijkt dat we nog een lange weg te gaan hebben. Verder zenden we maandelijks een donoralarm uit, zegt Nieuwsuur sorry en blijken veel uitzendbureaus te discrimineren.

  3. 3. Olympische Winterspelen

    11 februari 2018 (30 minuten)

    Live vanuit de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Tex de Wit presenteert een concept om de geldverspillende Olympische Spelen efficiënter in te richten. Verder is het koud, het norovirus is uitgebroken, sportcoaches gaan met oortjes werken en in Nederland wordt op grote schaal fraude gepleegd met melkkoeien.

  4. 4. Boeddhisme

    18 februari 2018 (30 minuten)

    Twee miljoen Nederlanders hebben een boeddhabeeldje in huis en hechten daar spirituele waarde aan, maar weten we eigenlijk wel wat het boeddhisme precies inhoudt? Verder is het de week waarin Halbe Zijlstra aftrad en waarin Oxfam honderden donateurs verliest.

  5. 5. Referendum

    25 februari 2018 (30 minuten)

    Het raadgevend referendum is afgeschaft en de gemeenteraadsverkiezingen zijn in aantocht. Omdat iedereen een mooie verkiezingsposter verdient lanceren we een app waarmee je die maakt: PosterToaster. Verder was Sven Kramer boos, is Nederland een narcostaat en staken piloten van Transavia.

  6. 6. Gemeenteraadsleden

    11 maart 2018 (30 minuten)

    De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan, maar veel gemeenteraadsleden gaan bijna ten onder aan het werk. Verder kijken we naar het monster van Berlaymont, de opgravingen bij de Noord/Zuidlijn, het typetje van Stef Blok en een niezende Thierry Baudet.

  7. 7. De Wiv

    18 maart 2018 (30 minuten)

    Deze week is het referendum over de Wiv, de nieuwe Wet op de Inlichtingen- en veiligheidsdiensten. De regering is bereid om alle middelen in te zetten om kiezers te overtuigen van het belang van de wet. Verder: de leraren staakten, het gaat niet goed bij de lokale PVV en Eva Jinek is een fangirl van Hillary Clinton.

  8. 8. China

    25 maart 2018 (30 minuten)

    De president van China, Xi Jinping, wordt gezien als de nieuwe wereldleider. Maar wie is deze man? Hij blijft levenslang president en werkt aan een sociaal kredietsysteem waarbij alles van iedereen in China wordt geregistreerd. Verder deze week: de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen, Europa is boos op Rusland en Modehuis Rutte is geopend.

  9. 9. Rashonden

    1 april 2018 (30 minuten)

    Veel rashonden hebben last van hun ras. Op Rashondenwijzer.nl kun je per soort zien welke gebreken het vaakst voorkomen. Deze hondenrassen zijn niet ontstaan door evolutie, maar door de mens. En die rassenmode blijft zich steeds maar ontwikkelen. Verder: Groningen, presidentsverkiezingen in Egypte en Zondag met Lubach ft. Famke Louise.

  10. 10. Bye Bye Facebook

    8 april 2018 (30 minuten)

    Het is tijd om te stoppen met Facebook want het bedrijf is al lang niet meer te vertrouwen. Wij geven een voorzetje. Verder infiltreert de sekte-achtige groep Avatar het onderwijs, verdwijnt er geld bij basisscholen en willen mariniers geen kazerne in Vlissingen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.