• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.832 stemmen
Avatar
 
banner banner

Hawaii Five-0 - Seizoen 9 (2018-2019)

3,27 11 stemmen

Show titel: Hawaii Five-0

IMDb beoordeling: 7,4 (78.437)

Afleveringen: 25

Speelduur: 17 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Leonard Freeman, Alex Kurtzman, Peter M. Lenkov en Roberto Orci

Met: Alex O'Loughlin, Scott Caan en Daniel Dae Kim

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 28 september 2018

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot Hawaii Five-0

Hoofdofficier Steve McGarrett leidt een elite team van misdaadbestrijders dat de moeilijkste moordzaken van het eiland oplost, terwijl hij bovendien de ongrijpbare moordenaars van zijn beroemde vader opspoort. De medewerkers van de gedreven McGarrett zijn de gewetensvolle detective Danny ‘Danno’ Williams; de voormalige protégé van McGarretts vader Chin Ho Kelly en Kono Kalakaua een voormalige professionele surfster die nog maar net politieagent is.

Afleveringen Seizoen 9 (2018-2019)

  1. 1. Ka 'owili'oka'i

    28 september 2018 (42 minuten)

    Steve laat zich gevangen nemen door een groep die volgens hem verantwoordelijk is voor de dood van een vriend van hem, een CIA-agent. Tani twijfelt of ze Steve moet vertellen over het moordwapen dat in Adams huis is gevonden.

  2. 2. Ke Kanaka I Ha'ule Mai Ka Lewa Mai

    5 oktober 2018 (42 minuten)

    Een vader wordt tijdens een vlucht naar Honolulu gedwongen een parachutesprong te maken en wordt ontvoerd. Danny, Tani en Junior sporen hem op in de jungle en ontdekken dat hij mogelijk niet is wie hij lijkt te zijn. Steve wordt gedreigd met een geheim uit zijn verleden.

  3. 3. Mimiki Ke Kai, Ahuwale Ka Papa Leho

    12 oktober 2018 (42 minuten)

    De misdaad neemt toe als een hittegolf Oahu treft. Steve en Danny gaan achter een bankrover aan. De auto van Tani en Junior wordt gestolen, terwijl ze aan het werk zijn. Lou speelt een onvergetelijk partijtje golf, en Kamekona veroorzaakt een rel door de prijs van zijn schaafijs te verhogen.

  4. 4. A'ohe Kio Pohaku Nalo I Ke Alo Pali

    19 oktober 2018 (42 minuten)

    Jerry gaat met Junior mee als deze een gesneuvelde soldaat naar Oahu begeleidt. Steve en Danny ontdekken een lijk als zij in de illegale en zeer winstgevende zwarte markt van zand duiken.

  5. 5. A'ohe Mea 'imi A Ka Maka

    26 oktober 2018 (42 minuten)

    Jerry en zijn vrienden gaan op zoek in een kamp uit zijn kindertijd naar bewijsmateriaal voor een moord waar hij als jongen getuige van was. Steve doet onderzoek naar een meisje dat een tekening maakte over een moord, voordat deze was ontdekt.

  6. 6. Aia I Hi'ikua; I Hi'ialo

    2 november 2018 (42 minuten)

    Steve gaat te ver en wordt gearresteerd, terwijl hij onderzoek doet naar de dood van een vroegere SEAL-maat. Hij kwam om het leven toen hij een noodlanding maakte op een vliegdekschip. De enige overlevende was een baby. Adam komt terug naar Oahu met slecht nieuws over zijn huwelijk.

  7. 7. Pua A'e La Ka Uwahi O Ka Moe

    9 november 2018 (42 minuten)

    Steve opent een cold case uit de jaren 40. Zijn opa en de bekende rechercheur Chang Apana hebben aan deze zaak gewerkt. Steve en Danny bereiden zich voor op de opening van hun restaurant.

  8. 8. Lele Pu Na Manu Like

    16 november 2018 (42 minuten)

    Thanksgiving brengt Grover's ouders en broer Percy, Jr. naar Oahu voor een bezoek. Een inbreker wordt op bizarre wijze dood aangetroffen.

  9. 9. Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o

    30 november 2018 (42 minuten)

    Een bekende burgerwacht vindt de dood, nadat hij iemand heeft aangehouden. Five-0 duikt in de wereld van superhelden en stripboeken om de moordenaar te vinden. Adam komt eindelijk dichter bij de ontknoping van wie zijn zus heeft gedood.

  10. 10. Pio Ke Kukui, Po'ele Ka Hale

    7 december 2018 (42 minuten)

    Steve weet een moordenaar van zich af te vechten in zijn eigen huis. Steve en Joe White vluchten naar Montana om zich voor te bereiden op een strijd tegen degenen die wraak willen nemen vanwege een SEAL-missie in het verleden.

  11. 11. Hala I Ke Ala O'i'ole Mai

    4 januari 2019 (42 minuten)

    Steve, Catherine, Danny, Junior en een aantal oude vrienden maken jacht op de moordenaar van een van hun ohana. Een zak met menselijke botten die in een kluisje is gevonden, is verdwenen. Tani en Lou doen hier onderzoek naar.

  12. 12. Ka Hauli O Ka Mea Hewa 'ole, He Nalowale Koke

    11 januari 2019 (42 minuten)

    Steve, Danny en Rachel krijgen een zwaar auto-ongeluk, terwijl ze proberen te achterhalen wat er met Grace is gebeurd. Tani helpt Koa als hij een patiënt kwijtraakt die een afkickprogramma volgt.

  13. 13. Ke Iho Mai Nei Ko Luna

    18 januari 2019 (42 minuten)

    Adam, Junior en Tani dalen af naar de bodem van de Stille Zuidzee als er een moord heeft plaatsgevonden in een onderwaterlaboratorium. De moordenaar is waarschijnlijk nog aan boord.

  14. 14. Ikiiki I Ka La O Keawalua

    1 februari 2019 (42 minuten)

    Steve en Lou doen onderzoek naar de moord op een vriend van Flippa. Ze ontdekken dat een extremistengroep van plan is een dodelijke aanslag te plegen. Lou reageert emotioneel op de zaak.

  15. 15. Ho'opio 'ia E Ka Noho Ali'i A Ka Ua

    15 februari 2019 (42 minuten)

    Een gevaarlijke orkaan treft Oahu en Five-0 moet de gevangengenomen seriemoordenaar El Diablo beschermen, omdat een huurmoordenaar het op hem heeft gemunt. Rachel en Charlie zoeken hun toevlucht in Danny's huis en de exen halen herinneringen op.

  16. 16. Hapai Ke Kuko, Hanau Ka Hewa

    22 februari 2019 (42 minuten)

    Een topverkoopster die aan piramideverkoop deed voor een schoonheidsbedrijf is vermoord. Five-0 spit de lange lijst van verdachten door. Adam raakt bevriend met een dakloze man die het contact met zijn familie is verloren.

  17. 17. E'ao Lu'au A Kualima

    22 februari 2019 (42 minuten)

    Junior wordt heen en weer geslingerd tussen zijn plichten als lid van Five-0 en zijn gevoelens voor een voormalige vriendin. Haar nieuwe liefde, de vader van haar zoontje, blijkt een van de daders te zijn van een bankoverval waarbij doden zijn gevallen.

  18. 18. Ai No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku.

    8 maart 2019 (42 minuten)

    Tani en Junior gaan undercover in een sportschool om een partij steroïden te achterhalen. De steroïden blijken dodelijk te zijn voor de gebruikers. Danny en Steve vallen in als bodyguards van Danny's ex-schoonmoeder, Amanda Savage. Ze is een bekende romanschrijfster met wie Danny nooit heeft kunnen opschieten.

  19. 19. Pupuhi Ka He'e O Kai Uli

    15 maart 2019 (42 minuten)

    Five-0 doet onderzoek naar de moord op een glazenwasser. Ze komen erachter dat het slachtoffer een bekende straatartiest was en dat hij mogelijk om politieke redenen is vermoord. Lou en Adam duiken in de moord op een gokker.

  20. 20. Ke Ala O Ka Pū

    5 april 2019 (42 minuten)

    Five-0 moet een tienermeisje zien te vinden dat een pistool van een junkie heeft gekocht. Het team ontdekt dat het wapen tientallen jaren hun leven heeft beïnvloed.

  21. 21. He Kama Na Ka Pueo

    12 april 2019 (42 minuten)

    Five-0 doet onderzoek naar de moord op een man. Zijn lichaam vormt mogelijk de sleutel tot een twintig jaar oude zaak waarbij een meisje was ontvoerd. Haar vader is zijn zoektocht naar haar nooit gestopt.

  22. 22. O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia

    26 april 2019 (42 minuten)

    Adam doet onderzoek naar de moord op een FBI-agent die undercover werkte. Hij stond op het punt om te trouwen met de dochter van een yakuzaleider. Noelani is gegijzeld en wordt onder bedreiging van een wapen gedwongen om samen met haar mentor een operatie op een crimineel uit te voeren.

  23. 23. Ho'okahi No La O Ka Malihini

    3 mei 2019 (42 minuten)

    Steve helpt zijn zus, Mary, bij het bespioneren van haar louche buren. Five-0 doet onderzoek naar de moord op een carpooler en zijn passagier. Het team plaagt zijn jongste leden als Junior Tani naar een trouwerij begeleidt.

  24. 24. Hewa Ka Lima

    10 mei 2019 (42 minuten)

    De voortvluchtige hacker Aaron Wright duikt op om Five-0 om hulp te vragen als de medewerkers bij de NSA voor wie hij werkte, allemaal zijn vermoord. Junior doet zijn verhaal op de hoorzitting over de dronken bestuurder die zijn zus heeft gedood.

  25. 25. Hana Mao 'ole Ka Ua O Waianae

    17 mei 2019 (42 minuten)

    Five-0 vervolgt zijn jacht op de ontsnapte crimineel Aaron Wright, die zijn cyberwapens aan de hoogste bieder wil verkopen. Het leven van Steve en het team loopt gevaar als een bezoeker naar het hoofdbureau komt om iets goed te maken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.