• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.273 gebruikers
  • 8.985.673 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Lost World - Seizoen 2 (2000-2001)

3,00 3 stemmen

Alternatieve titel: Sir Arthur Conan Doyle's The Lost World

IMDb beoordeling: 7,1 (4.467)

Afleveringen: 22

Speelduur: 15 uur en 46 minuten

Ontwikkeld door: John Landis

Met: Jennifer O'Dell, Peter McCauley en Rachel Blakely

Oorsprong: Australië / Canada / Nieuw-Zeeland

Datum van release: zaterdag 7 oktober 2000

Eerst uitgezonden op: Syndication (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Lost World

Aan het begin van de 20e eeuw vertrekt een groep avonturiers, onder leiding van professor Challenger, op een expeditie naar Zuid-Amerika. Ze willen het bestaan van een verloren wereld, geïsoleerd van de moderne beschaving, bewijzen. Wanneer ze arriveren op hun plaats van bestemming slaat het noodlot toe. De luchtballon raakt onherstelbaar beschadigd en het team strandt op een plateau. Volledig afgesloten van de buitenwereld moeten ze proberen een weg terug naar de beschaving te vinden. Ondertussen moeten ze zich ook staande zien te houden tegenover de gevaren die de verloren wereld met zich meebrengt.

Afleveringen Seizoen 2 (2000-2001)

  1. 1. All or Nothing

    7 oktober 2000 (43 minuten)

    Op een brug over een diepe kloof moeten de avonturiers zich verweren tegen een aanval van Drakuls krijgers. Marguerite en Veronica zien dat Summerlee wordt geraakt. Tribune heeft het leven van Roxton gered en eist in ruil daarvoor een gunst.

  2. 2. Amazons

    14 oktober 2000 (43 minuten)

    Roxton, Malone en Challenger redden een Amazone-vrouw van een gevaarlijke Deinonychus. Challenger raakt gewond en de Amazone-stam bedankt de avonturier door hem te genezen, maar heeft ook andere plannen in gedachten voor de mannen.

  3. 3. Tourist Season

    21 oktober 2000 (43 minuten)

    Challenger heeft, om elektriciteit te produceren, een windmolen gemaakt. Tijdens een storm opent een bliksemschicht daardoor een portaal en een helikopter met motorproblemen komt vanuit het jaar 2000 hier doorheen. Dit roept opnieuw de kwestie van tijdreizen op.

  4. 4. Stone Cold

    28 oktober 2000 (43 minuten)

    Onze avonturiers belanden in een echt spookkasteel met geheime gangen, spinnenwebben en zo...Onder een mysterieuze invloed, beginnen Marguerite en de twee mannen nieuwe persoonlijkheden aan te nemen. Ondertussen komen Challenger en Veronica eveneens aan bij het kasteel.

  5. 5. Divine Right

    4 november 2000 (43 minuten)

    Een paard zonder ruiter nadert onze avonturiers alsof hij op een missie is. Wanneer Roxton in het zadel springt, draagt ​​het paard hem naar een bergstam. Daar wil de koninklijk adviseur, Balar, Roxton voor zijn kwaadaardige plannen gebruiken.

  6. 6. Skin Deep

    11 november 2000 (43 minuten)

    Wanneer Marguerite aardig tegen iedereen begint te zijn, vragen ze zich af wat ze van plan is. In de jungle worden Roxton en Veronica aangevallen door een dinosaurus die erg onhandig beweegt.

  7. 7. London Calling

    18 november 2000 (43 minuten)

    Onze avonturiers vinden een oude kaart met de vluchtroute om van het plateau af te komen. Malone's dromen om met succes terug te keren naar zijn beeldschone verloofde in Londen lijken uit te komen. Maar is dit wat hij echt wil?

  8. 8. The Prisoner

    25 november 2000 (43 minuten)

    Een mysterieuze oude vrouw overtuigt Veronica ervan dat haar verloren ouders nog in leven zijn. Wanneer Veronica onbewust een reus uit gevangenschap bevrijdt, moeten Marguerite en de anderen al hun talenten gebruiken om hem opnieuw gevangen te zetten.

  9. 9. The Games

    20 januari 2001 (43 minuten)

    Keizerin Centuria heeft haar krijgers bevolen om op Tribune te jagen en te doden. Tribune vraagt ​​de avonturiers om hulp, maar onze helden worden gevangen genomen en als gladiators naar de arena gestuurd.

  10. 10. The Source

    27 januari 2001 (43 minuten)

    Tijdens een enorme droogte worden onze avonturiers gered van een groep hongerige Deinonychus door de jonge vrouw Anna. Zij kent het geheim van de eeuwige jeugd waarin Marguerite zeer geïnteresseerd is, maar zit er een addertje onder gras?

  11. 11. Trophies

    3 februari 2001 (43 minuten)

    Wanneer een aantal gewetenloze jagers een kind probeert te vangen, probeert Veronica hem te redden en wordt het nieuwe doelwit van de jagers. Ze ontsnapt naar de boomhut van haar vrienden. Daar worden de jagers verwelkomd en zetten ze hun kamp op in de buurt, ondanks de waarschuwingen van Veronica en de vermoedens van Marguerite.

  12. 12. Voodoo Queen

    10 februari 2001 (43 minuten)

    Roxton wordt achtervolgd en verleid door een mooie vrouw, Danielle genaamd. Zij vertelt een aangrijpend verhaal over Trogs die haar dorp aanvallen en overnamen. Ze zoekt toevlucht in de boomhut en slaagt erin de mannen te charmeren, maar wekt de verdenkingen van de vrouwen op.

  13. 13. The Guardian

    17 februari 2001 (43 minuten)

    Challenger raakt bewusteloos door een val tijdens het zoeken naar medicinale kruiden. De drie jonge jagers die de val hadden gezet, brengen hem naar hun verborgen dorp. Wordt Challenger daar de volgende maaltijd van een vleesetende plant?

  14. 14. Under Pressure

    24 februari 2001 (43 minuten)

    De avonturiers hebben een vreemdeling, Alex, te gast in de boomhut. Veronica en Marguerite vallen voor hem en Challenger is geïmponeerd door zijn kennis van geologie. Het blijkt een vooropgezet plan van ondergrondse bewoners die bovengronds willen komen.

  15. 15. The Outlaw

    3 maart 2001 (43 minuten)

    Roxton en Marguerite zijn op zoek naar een uitweg van het plateau wanneer ze een veelbelovende grot ontdekken. Echter blijkt de ontdekking van het oude Engels dorp en zijn bewoners nog gevaarlijker!

  16. 16. Quality of Mercy

    10 maart 2001 (43 minuten)

    Veronica en Malone worden gevangen genomen door een menigte die slaven nodig heeft om hun steengroeve te ontginnen. Ze ontdekken al snel dat hun medegevangenen niet menselijk zijn.

  17. 17. Mark of the Beast

    21 april 2001 (43 minuten)

    Als Roxton en Marguerite terugkeren naar de boomhut ontdekken ze dat deze is overvallen door een aap. Ze volgen de aap naar een grot waar ze een mysterieus amulet vinden. Het amulet laat een teken van een dinosaurusschedel op hun handen achter. Degenen die besmet zijn met dit teken beginnen al snel te veranderen in hun "dierlijke" zelf.

  18. 18. Survivors

    28 april 2001 (43 minuten)

    Challenger en Marguerite ontdekken een oude tempel waarvan de ingang wordt bewaakt door een beeldhouwwerk van drie gewapende krijgers. Deze bezitten bovennatuurlijke krachten en komen tot leven. Ze dreigen de avonturiers te vernietigen.

  19. 19. The Pirate's Curse

    5 mei 2001 (43 minuten)

    Roxton en Marguerite ontdekken een vervloekte piratenschat. Marguerite is niet onder de indruk van een vloek en neemt het mee naar de boomhut. Door levensbedreigende omstandigheden verandert ze uiteindelijk van gedachten.

  20. 20. The Visitor

    12 mei 2001 (43 minuten)

    Wanneer Malone wordt aangevallen door een beest in de jungle, schiet hij er in het wilde weg op. Op zoek naar het dier, komen hij en Veronica Danu, haar jeugdliefde, tegen. Niet veel later wordt leven in de boomhut bemoeilijkt omdat weerwolven het leven tot een nachtmerrie maken.

  21. 21. A Man of Vision

    19 mei 2001 (43 minuten)

    Tijdens een zeer zware onweersbui op het plateau ervaren alle vijf de helden dromen en visioenen over hun "verloren" collega en vriend, Summerlee, die bij een waterval is verdwenen en vermoedelijk ook dood is.

  22. 22. Into the Fire

    26 mei 2001 (43 minuten)

    Onze helden zijn verbaasd om een ​​Brits vliegtuig laag over hun plateau te zien vliegen. Ze lokaliseren het vliegtuig en ontdekken dat de schade niet al te ernstig is en dat er genoeg brandstof is voor drie dagen vliegen. Is ontsnapping van het plateau nu mogelijk?

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.