• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.940 stemmen
Avatar
 
banner banner

100 Dagen - Seizoen 1 (2020)

- Nog geen stemmen

Show titel: 100 Dagen

Afleveringen: 8

Speelduur: 4 uur en 34 minuten

Met: Anuna De Wever

Oorsprong: België

Datum van release: maandag 6 januari 2020

Eerst uitgezonden op: één (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot 100 Dagen

'100 Dagen' volgt tien jongeren tijdens hun laatste maanden op de middelbare school. Een periode waarin ze keuzes moeten maken en stilaan hun eigen pad gaan uitstippelen. Dagen van onbezorgd feesten, maar ook dagen vol twijfels. De reeks toont de leefwereld van de generatie die nu aan de deur staat te kloppen, en de tien geportretteerden laten in hun hoofd en ziel kijken. Zo is er Sarah, die na het middelbaar naar Amerika wil om rechten te studeren; Hannes, die al enkele maanden thuis zit met een depressie; en Zion, die al twee jaar in een rolstoel zit maar een ambitieus plan heeft. Hoe kijken zij naar de wereld, hun leven en hun toekomst?

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

  1. Aflevering 1

    6 januari 2020 (35 minuten)

    Beau wil naar het Belgisch leger. Hij gaat zich met zijn mama inschrijven voor de toelatingsproeven. Meaghan danst 16 uur per week en wil van haar hobby haar beroep maken. Hannes zit al enkele maanden thuis met een depressie. Hij wil zich snel weer beter voelen.

  2. Aflevering 2

    13 januari 2020 (34 minuten)

    De zenuwen staan gespannen bij Meaghan. Zij kan Belgisch kampioen worden in latin dans. Youssef werkt in Brussel in de snackbar van zijn nonkel. Hij wil zijn familie fier maken door een goed rapport te behalen. Beau wil nog wat kilo’s kwijt voor zijn fysieke testen bij het leger.

  3. Aflevering 3

    20 januari 2020 (33 minuten)

    Beau is op schoolreis en bezoekt met zijn klas Auschwitz. Voor Youssef hangt er een schorsing boven zijn hoofd wegens wangedrag op een schooltrip. Sarah uit Heverlee wil naar Amerika om rechten te gaan studeren. In haar vrije tijd doet ze aan slam poetry.

  4. Aflevering 4

    3 februari 2020 (32 minuten)

    Zion is verlamd en zit in al twee jaar in een rolstoel. Hij heeft een duidelijk en ambitieus plan voor zijn 100 dagen. Sarah krijgt eindelijk nieuws over haar toelating bij Harvard.

  5. Aflevering 5

    10 februari 2020 (35 minuten)

    Beau krijgt een tussentijds rapport op school en Zion waagt zich aan een klimpoging. Anuna ontmoet Greta Thunberg, haar grote inspiratiebron.

  6. Aflevering 6

    17 februari 2020 (35 minuten)

    Bavo krijgt rijles van zijn papa. Femke zit op de scheepvaartschool omdat ze later kapitein van een chemicaliëntanker wil worden. Vandaag vertrekt ze op stage maar er wordt een storm verwacht. Anuna en de andere klimaatbetogers krijgen een mentale tik.

  7. Aflevering 7

    24 februari 2020 (34 minuten)

    Femke zit op de scheepvaartschool in Antwerpen omdat ze later kapitein van een containerschip wil worden. Vandaag vertrekt ze op stage maar er wordt een storm verwacht. Angel moet na haar buitenlandse stage op de weegschaal staan voor een vetmeting. En op de verkiezingsdag volgt Anuna nauwgezet de uitslagen.

  8. Aflevering 8

    2 maart 2020 (36 minuten)

    Beau komt te weten of hij wel of niet geslaagd is. Femke moet haar mannetje staan op een baggerboot en Angel kan Belgisch kampioen worden op de 100 meter outdoor hordeloop. Bavo wil lasser worden maar zijn papa brengt hem op andere gedachten.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.