• 10.788 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.262 gebruikers
  • 8.985.194 stemmen
Avatar
 
banner banner

Flikken Maastricht - Seizoen 14 (2020)

3,40 25 stemmen

Show titel: Flikken Maastricht

IMDb beoordeling: 7,3 (1.718)

Afleveringen: 13

Speelduur: 10 uur en 47 minuten

Ontwikkeld door: Reinout Oerlemans

Met: Victor Reinier, Angela Schijf en Oda Spelbos

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 3 januari 2020

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Flikken Maastricht

De ambitieuze en aantrekkelijke politierechercheur Eva van Dongen moet in eerste instantie niets hebben van Floris Wolfs, de ervaren collega uit Amsterdam die haar nieuwe partner wordt. Terwijl de strijd tegen de misdaad in en rond het prachtige Maastricht steeds heftiger vormen aanneemt, groeien zij echter onweerstaanbaar naar elkaar toe.

Afleveringen Seizoen 14 (2020)

  1. 1. Vertrouwen 1

    3 januari 2020 (50 minuten)

    De strijd van Floris Wolfs en Eva van Dongen tegen het genootschap Virtus et Justitia lijkt verloren. Eva en Wolfs worden aangehouden met aan hun voeten het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van assisen in Luik, vermoord met wapens waarop DNA van Wolfs en Eva zit. Maar door wie zijn ze eigenlijk aangehouden? Op wonderbaarlijke manier weten Wolfs en Eva het initiatief terug te krijgen en hun jacht op Virtus et Justitia voort te zetten.

  2. 2. Vertrouwen 2

    10 januari 2020 (47 minuten)

    Nadat Wolfs en Eva opnieuw net de dans weten te ontspringen met hulp van een geheimzinnige medestander, drijven ze de bazen van Virtus et Justitia in het nauw. Ze weten te voorkomen dat Procureur Generaal Schalkwijk ontsnapt en weten hem een bekentenis af te dwingen. Al weigert hij bekend te maken wie de leden van het genootschap zijn. Marion doet een gruwelijke ontdekking die haar bijna het leven kost.

  3. 3. Safehouse

    17 januari 2020 (50 minuten)

    Een aanslag op twee bewoners van een huis lijkt een ripdeal, maar waarom hebben de daders dan geen drugs meegenomen? De aanwijzingen leiden naar een makelaarskantoor dat de woningen verhuurt. Romeo en Marion worden bij een inbraak geroepen; uit een kluis is een voorraad dure horloges gestolen. Maar inbraaksporen zijn er niet en de kluis is niet gekraakt.

  4. 4. Monnikskap

    24 januari 2020 (50 minuten)

    Een bekende Maastrichtse wordt met een kruisboog vermoord. Ze zal niet de enige blijken. Wat hebben de slachtoffers gemeen? Als blijkt dat ieder slachtoffer een familielid heeft dat bij een bank werkt, nemen Wolfs en Eva de bank onder de loep.

  5. 5. Recidive

    31 januari 2020 (50 minuten)

    Een TBS-er ontsnapt aan zijn begeleider tijdens een proefverlof. Diezelfde dag wordt zijn slachtoffer, op wier verklaring hij TBS kreeg, ontvoerd. Alle alarmbellen gaan af bij Wolfs en Eva die bang zijn dat dit meisje voor de tweede keer slachtoffer van geweld zal worden. Maar zit de zaak wel zo in elkaar? Wat heeft de therapeut van de TBS-er ermee te maken. Romeo en Marion houden een diplomaat staande die dronken in zijn auto rijdt. Daar krijgen ze snel spijt van.

  6. 6. Jazz

    7 februari 2020 (50 minuten)

    Ze is op de fiets naar een auditie bij een Maastrichts jazzbandje van succesvolle vijftigers gegaan. Daar is ze volgens de mannen op de fiets weer vertrokken. Haar vriend heeft een straatverbod, maar is met een bestelauto bij haar in de buurt gezien. Heeft hij haar met fiets en al ontvoerd? Of weten de mannen meer? Kamphuis geeft Romeo de opdracht in het kader van publieksvoorlichting een vlog bij te houden. Hij wordt met Marion bij een geval van pesten geroepen. Maar wie pest er nou eigenlijk wie?

  7. 7. De Parasiet

    14 februari 2020 (50 minuten)

    Wolfs weet Eva voor het eerst zover te krijgen dat ze een oester eet. En dat heeft niet het effect dat hij ervan verwacht. Dan wordt een vrouw dood aangetroffen in een luxe appartement. Ze blijkt getrouwd met een jonge internetmiljonair. Onderzoek wijst uit dat ze al eerder met rijke mannen getrouwd is geweest. Die daarna financieel helemaal uitgekleed werden. Heeft iemand wraak op haar genomen? Romeo en Marion zijn getuige van een verkeersruzie. De veroorzaker van de ruzie verdwijnt. Als Romeo de man weet op te sporen, blijkt hij meer problemen te hebben.

  8. 8. PGP

    21 februari 2020 (50 minuten)

    Twee jongens stelen per vergissing het mobieltje van een zware crimineel. De jongens worden bedreigd en besluiten de politie in te lichten. Wolfs en Eva zien al snel dat dit een grote kans is om een beruchte tot dusver ongrijpbare drugssmokkelaar te pakken, maar dan moeten de jongens wel meewerken. Romeo en Marion worden bij een chocolaterie geroepen. De eigenaars zijn bedreigd, iemand wil hun bonbons vergiftigen. Al snel blijkt er een kortgeleden ontslagen werkneemster te zijn, die het niet met haar ontslag eens was.

  9. 9. Museum

    28 februari 2020 (50 minuten)

    Een curator wordt vermoord in zijn eigen museum gevonden. De man was geliefd bij collega's, mede door de ziekte van zijn dochter, waar hij al zijn geld aan uitgaf. Vlak voor zijn dood had hij een discussie met een plaatselijke kunstenaar die een varken wilde laten slachten in het museum als expositie. Is de kunstenaar daarbij door het lint gegaan? Of komt de dood van de curator goed uit voor zijn dochter die dankzij de levensverzekering een behandeling in Amerika kan ondergaan. Dan wordt ook nog eens het pronkstuk van een Ming-tentoonstelling gestolen. De eigenaresse is daar niet blij mee. Romeo en Marion krijgen een aangifte van een wanhopige vader. Zijn dochter wordt door haar vriendje gebruikt als drugskoerier.

  10. 10. Wie met het Zwaard Omgaat...

    6 maart 2020 (50 minuten)

    In zijn landhuis wordt een bekende wapenhandelaar dood aangetroffen. Hij is de avond ervoor met vier schoten in zijn buik vermoord. De kluis, waarin volgens de vriendin van de handelaar een vermogen aan goud en geld zat, blijkt verdwenen. Marion wordt slachtoffer van geweld tegen hulpverleners. Romeo verdenkt een man die ze eerder die dag een bekeuring hebben gegeven maar hij mag er zelf niet achteraan gaan.

  11. 11. Bonny & Clyde

    13 maart 2020 (50 minuten)

    Marion mag weer aan het werk, maar is ze wel helemaal hersteld? Romeo krijgt vreemde meldingen over haar gedrag. Tijdens een turnles wordt de leraar vermoord door een jonge man. Al snel vermoeden Wolfs en Eva dat het motief wel eens in misbruik kan liggen. Romeo en Marion worden bij een winkeldiefstal geroepen. Een meisje wilde er vandoor gaan met een dure fles whisky zonder af te rekenen. Er wordt een tweede moord gepleegd met hetzelfde wapen, nu op een ogenschijnlijk keurige man. Wolfs en Eva kunnen de mannen niet met elkaar in verband krijgen. Als blijkt dat het meisje dat de drank wilde stelen, ooit turnles heeft gehad van de vermoorde leraar, lijken de zaken met elkaar verknoopt te raken.

  12. 12. Barcode

    20 maart 2020 (50 minuten)

    Een meisje met een barcode op haar arm getatoeëerd wordt dood gevonden. Ze blijkt terwijl ze op de vlucht was, op afschuwelijke wijze te zijn vermoord. Op haar lichaam wordt het DNA van een oude bekende aangetroffen: hof van assisenvoorzitter Louis Dearden. Wolfs en Eva zoeken Lies Dewulf op en krijgen met enige moeite de laptop van Louis Dearden mee. Later wordt er een tweede meisje met een barcode op haar arm gevonden. Ze werd vastgehouden in een huis nabij Maastricht, samen met nog meer meisjes. Wolfs en Eva gaan naar het huis, maar daar blijkt iedereen gevlogen.

  13. 13. Dewulf

    27 maart 2020 (50 minuten)

    Marion ontdekt dat haar zus meer plannen had. Plannen die voor Marions ontslag kunnen zorgen. Wolfs en Eva willen de computerhack van Lies tegen haar keren. Met hulp van Larry zien ze alles wat op Lies' computer gebeurt en ontdekken zo het huis waar de meisjes verblijven die verscheept zullen worden naar het Midden-Oosten.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van wimaroca_mm

wimaroca_mm

  • 122 berichten
  • 92 stemmen

Het minste seizoen,ik denk dat de koek op is!!een heel ingewikkeld verhaal


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.