• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.445 stemmen
Avatar
 
banner banner

Star Wars: The Clone Wars - Seizoen 7 (2020)

3,75 16 stemmen

Show titel: Star Wars: The Clone Wars

IMDb beoordeling: 8,4 (119.396)

Afleveringen: 12

Speelduur: 4 uur en 36 minuten

Ontwikkeld door: George Lucas

Met: Matt Lanter (stemrol), James Arnold Taylor (stemrol) en Ashley Eckstein (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 21 februari 2020

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 7 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Star Wars: The Clone Wars

Terwijl het heelal geteisterd wordt door de Clone Wars, trachten de Jedi-ridders de orde te handhaven en de vrede te herstellen. Steeds meer stelsels vallen ten prooi aan de duistere kant en de Galactische Republiek dreigt te bezwijken onder de druk van de Separatisten en hun onuitroeibare droïdeleger..

Afleveringen Seizoen 7 (2020)

  1. 1. The Bad Batch

    21 februari 2020 (23 minuten)

  2. 2. A Distant Echo

    28 februari 2020 (23 minuten)

  3. 3. On the Wings of Keeradaks

    6 maart 2020 (23 minuten)

  4. 4. Unfinished Business

    13 maart 2020 (23 minuten)

  5. 5. Gone with a Trace

    20 maart 2020 (23 minuten)

  6. 6. Deal No Deal

    27 maart 2020 (23 minuten)

  7. 7. Dangerous Debt

    3 april 2020 (23 minuten)

  8. 8. Together Again

    10 april 2020 (23 minuten)

  9. 9. Old Friends Not Forgotten

    17 april 2020 (23 minuten)

  10. 10. The Phantom Apprentice

    24 april 2020 (23 minuten)

  11. 11. Shattered

    1 mei 2020 (23 minuten)

  12. 12. Victory and Death

    4 mei 2020 (23 minuten)

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van legian

legian

  • 777 berichten
  • 0 stemmen

De eerste verhaallijn is een mooie doorzetting van eerder verhalen in de serie. De focus op de Clones maakt ze meer dan simpelweg kanonnenvoer wat ze in de films zijn. Hoewel het verhaaltechnisch niet het meest hoogstaande stuk is, weten Rex en Echo zeker te boeien. Het levert daarnaast enkele prachtige beelden op. Het is duidelijk te zien dat de kwaliteit voor dit seizoen ook weer omhoog is gegaan. De gevechten in de ruimte en exploderende schepen zien er fenomenaal uit.

De tweede verhaallijn is helaas weer een stapje achteruit. Het is niet slecht, maar voelt vooral onnodig aan. Het is weinig boeiend en doet iets teveel aan Solo denken. Er is een moment van opleving als de gevolgen van de acties van de Jedi worden behandeld, maar daar wordt helaas te weinig mee gedaan. Dankzij de uitstekende animatie dit seizoen ziet het er allemaal prachtig uit. Maar het staat in schril contrast met de verhaallijn die hierop volgt.

De derde en afsluitende verhaallijn is namelijk een van de beste momenten die Star Wars weet te bieden. De toon is van het begin af aan een stuk serieuzer en al snel wordt duidelijk waarom. We zitten namelijk midden in de film Revenge of the Sith. De inleiding met Maul is heerlijk om te zien en levert de beste light-saber gevechten van de serie die zich makkelijk kunnen meten met het werk in de films. Het zijn echter de laatste twee die de grootste impact maken. De uitvoering van Order 66 raakt ook Ahsoka. Rex en zijn team die speciaal voor Ahsoka hun helmen hebben geverfd keren zich tegen haar. Het levert een prachtig en pijnlijk moment. En dan hebben we natuurlijk ook nog Maul die zich eventjes mag uitleven, ditmaal zonder light-saber maar dat lijkt hem niet te deren.

Met dit seizoen weet de serie serieus indruk te maken en de liefde voor star wars weer aan te wakkeren. De laatste vier afleveren behoren tot de beste momenten van Star Wars. Iets wat de makers zelf ook gerealiseerd moeten hebben. De hele presentatie is gemaakt om op het grote scherm te zien. Iets dat ik er zeker voor over gehad zou hebben. Het prachtige einde, waar Ahsoka tegenover de helmen van haar troopers staat is aangrijpend. Het geeft een prachtig einde aan een serie die van ver is gekomen. En het doet verlangen naar meer.

Het is daarom jammer dat Disney het in serie vorm wel kan (ook the Mandalorian is erg sterk namelijk) maar in film formaat maar niet weet waar te maken.


avatar van LikeAJedi

LikeAJedi

  • 37 berichten
  • 52 stemmen

Zelf ben ik absoluut geen fan van The Clone Wars series. Ik vind het vooral iets te childish op sommige afleveringen/seizoenen na. Moet ook toegeven dat ik absoluut niet alle seizoenen heb gezien, alleen deze moest ik toch wel écht zien omdat het voor een gedeelte afspeelt in ROTS, mijn favoriete film van de franchise en omdat Maul er episch uitzag in de trailer.

Dit seizoen is voor mij absoluut het beste seizoen wat ik van TCW heb gezien. Het is ook best mainstream ten opzichte van de andere seizoenen die toch wat meer voor kinderen bedoeld waren. Ook de kwaliteit van dit seizoen ziet er erg goed uit.

De eerste 2 afleveringen beginnen goed, daarna zakt het toch wat in en vond ik het niet heel interessant. Tot aflevering 9 waar we in eens midden in ROTS zitten. Vanaf dan tot aflevering 12 raakt de serie echt een hoog niveau en zat ik constant geboeid te kijken en met name Maul was écht episch. Ik ben een groot fan van Maul, het is mijn favoriete personage en ik was helemaal hyped toen ik hoorde dat Ray Park de choreografie van Maul had gedaan in het gevecht tegen Ahsoka. Dat gevecht was overigens direct het beste gevecht wat ik in de gehele serie heb gezien. Het had emotie spanning en een goed gechoreografeerd gevecht. Ook alle veldslagen waren erg vet en zagen er echt goed uit voor een animatie serie.

Al met al is dit seizoen wel echt het kijken waard als je een Star Wars fan bent, maar net als ik niks hebt met TCW series. Is dit seizoen toch wel van een hoger niveau als de voorgaande seizoenen.

7.5


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.