• 10.790 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.265 gebruikers
  • 8.985.237 stemmen
Avatar
 
banner banner

Love Is Blind - Seizoen 1 (2020)

2,57 14 stemmen

Show titel: Love Is Blind

IMDb beoordeling: 6,2 (11.275)

Afleveringen: 10

Speelduur: 9 uur en 27 minuten

Ontwikkeld door: Eric Detwiler, Ally Simpson, Chris Coelen, Brian Smith en Sam Dean

Met: Nick Lachey en Vanessa Lachey

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 13 februari 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Love Is Blind

Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten. Zonder afleiding van de buitenwereld, praten de singles met een reeks van potentiële kandidaten en wanneer er een betekenisvolle connectie wordt gemaakt, verloven ze zich en zien ze elkaar voor het eerst. Verloofd en terug in de echte wereld, terwijl ze hun trouwdag plannen, zullen ze snel ontdekken of ze hun emotionele band in een fysieke kunnen veranderen vóór de snel naderende ceremonie.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

  1. 1. Is Love Blind?

    13 februari 2020 (57 minuten)

    De singles van dit seizoen komen de datecabines binnen en praten over romantiek, religie en seksualiteit. Wie voelt de vonk overspringen ... en wie vindt er een soulmate?

  2. 2. Will You Marry Me?

    13 februari 2020 (59 minuten)

    Eén stel verlooft zich en de rest volgt in rap tempo. Barnett weet de dames nog steeds te charmeren. Jessica worstelt met besluiteloosheid.

  3. 3. First Night Together

    13 februari 2020 (53 minuten)

    Onverwachte wendingen alom. Giannina verandert de regels, Barnett neemt een verrassend besluit en de verloofde koppels vertrekken naar het paradijs.

  4. 4. Couples Retreat

    13 februari 2020 (48 minuten)

    De moeilijke avond van één stel leidt tot een explosief gesprek. Anderen komen erachter dat ze niet alleen zijn in Mexico. Wat gebeurt er als hun oude vlammen langskomen?

  5. 5. Last Night in Paradise

    13 februari 2020 (51 minuten)

    De stellen bereiden zich voor op hun terugkeer naar de echte wereld. Jessica en Mark hebben het nog altijd zwaar. Giannina hoort over Damians grootste onzekerheden.

  6. 6. Moving in Together

    20 februari 2020 (57 minuten)

    Vanessa en Nick delen een verrassing met de groep. Kelly en Kenny hebben te maken met afstand, Jessica ontmoet Marks huisgenoten en Amber geeft een feestje.

  7. 7. Meet the Parents

    20 februari 2020 (49 minuten)

    De spanningen tussen Giannina en Damian lopen op. Amber neemt Barnett mee naar haar ouderlijk huis. Cameron zet zich schrap voor een beladen ontmoeting met Laurens vader.

  8. 8. Countdown to I Do's

    20 februari 2020 (54 minuten)

    Nog maar twee weken te gaan voor de trouwerijen. De stellen passen hun pakken en bruidsjurken, maar leiden talmende twijfels tot een drama, of tot een nieuw begin?

  9. 9. Bachelor & Bachelorette Parties

    20 februari 2020 (55 minuten)

    De emoties lopen hoog op als de koppels hun toekomst plannen ... en ze feesten erop los! Kort daarna beleven we de eerste trouwdag.

  10. 10. The Weddings

    27 februari 2020 (1 uur en 24 minuten)

    Terwijl de overgebleven paren zich voorbereiden op hun huwelijk, komen familie en vrienden samen. Wie worden in de echt verbonden en wie laat het experiment achter zich?

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van david bohm

david bohm

  • 2928 berichten
  • 3204 stemmen

Deze show waar liefde is blind vrij letterlijk wordt genomen en binnen een dag of tien of zoiets in het huwelijksbootje wordt gestapt of niet is werkelijk smullen zo nu en dan. . Het is een rollercoaster van emoties voor de deelnemers, niet te doen. En voor de kijker natuurlijk ook.

De Amerikanen hebben toch een iets andere cultuur en zeggen algauw I love you en voelen snel zonder elkaar te zien een amazing connection als ze bijvoorbeeld voor dezelfde honkbalclub zijn.

Dit is zo belachelijk maar ook erg vermakelijk en je gaat meevoelen met de deelnemers die variëren van onuitstaanbaar tot uiterst sympathiek Barnett, Lauren, Jessica et cetera.

Aanrader toch, hoewel natuurlijk puip van het zuiverste soort. Zo nu en dan is het smullen geblazen.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.