• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.805 stemmen
Avatar
 
banner banner

666 Park Avenue - Seizoen 1 (2012-2013)

2,86 11 stemmen

Show titel: 666 Park Avenue

IMDb beoordeling: 6,8 (18.355)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 23 minuten

Ontwikkeld door: David Wilcox

Met: Rachael Taylor, Terry O'Quinn en Dave Annable

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 30 september 2012

Eerst uitgezonden op: ABC (Australië)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot 666 Park Avenue

De Drake is een historisch appartementencomplex aan de Upper East Side in Manhattan, New York. De mysterieuze Gavin Doran en zijn sexy vrouw Olivia zijn de eigenaars van het gebouw waarin tientallen mensen hun levens leiden zonder door te hebben dat ze met duistere, bovennatuurlijke krachten te maken hebben. Ze denken dat al hun dromen uitkomen, terwijl ze in werkelijkheid zijn verleid tot het maken van een deal met de duivel. Het jonge koppel Jane van Veen en Henry Martin wordt ingehuurd als manager van het gebouw en ze krijgen al gauw te maken met obsessie, manipulatie en demonische krachten.

Afleveringen Seizoen 1 (2012-2013)

  1. 1. Pilot

    30 september 2012 (44 minuten)

    Henry en Jane zijn een koppel dat naar Manhattan wil verhuizen. Ze komen terecht in het appartementencomplex van Gavin en Olivia. Al snel ontdekken ze dat in het gebouw niet alles is wat het lijkt. De huurders zijn namelijk bezeten van een mysterieuze demonische kracht.

  2. 2. Murmurations

    7 oktober 2012 (43 minuten)

    Jane doet een angstaanjagende ontdekking als ze het appartement renoveert. Ondertussen twijfelt Henry of hij informatie moet delen met Gavin over één van zijn projecten.

  3. 3. The Dead Don't Stay Dead

    14 oktober 2012 (43 minuten)

    Het is tien jaar geleden dat de dochter van Olivia en Gavin is overleden. Jane komt erachter dat er meer achter deze dood schuilt dan Gavin weet. Ondertussen ontdekt journaliste Annie Morgan, die ook in het gebouw woont, dat alles wat ze schrijft werkelijkheid wordt.

  4. 4. Hero Complex

    21 oktober 2012 (43 minuten)

    Henry ontdekt dat er onderzoek wordt gedaan naar Gavins vastgoedtransacties. Hierdoor moet Henry kiezen tussen loyaliteit voor zijn baas of de vriendschap met Gavin. Jane staat ook voor een moeilijke keuze, nadat ze de identiteit heeft ontdekt van een dief.

  5. 5. A Crowd of Demons

    28 oktober 2012 (43 minuten)

    Olivia organiseert het jaarlijkse Drake Halloween gekostumeerde bal. Dit brengt herinneringen naar boven aan Halloween in 1929, toen moord en doodslag het gebouw regeerde. Ondertussen ontvangt Gavin cryptische teksten met bedreigingen.

  6. 6. Diabolic

    4 november 2012 (44 minuten)

    Het halloweenfeest laat een emotioneel spoor achter. Jane is getraumatiseerd door wat ze heeft gezien en wil weer terug verhuizen naar Indiana. Ze is teleurgesteld in Henry, die haar niet erg steunt in deze periode en zijn politieke carrière wil starten.

  7. 7. Downward Spiral

    11 november 2012 (43 minuten)

    Henry's enthousiasme over zijn rijzende carrière wordt getemperd door Jane's verontrusting over de Drake. Brian komt erachter dat Alexis hem heeft bedrogen. Jane en Nona ontdekken een geheim als ze naar Lottie op zoek zijn.

  8. 8. What Ever Happened to Baby Jane?

    25 november 2012 (43 minuten)

    Jane verdwijnt plotseling spoorloos en Henry blijft bezorgd achter. Ondertussen houdt Gavin Victor Shaw gevangen en Kandinsky dwingt Victor te vertellen waar de rode doos is. Brian merkt dat hij zijn creativiteit verliest.

  9. 9. Hypnos

    2 december 2012 (43 minuten)

    Jane wordt gehypnotiseerd door Maris Elder en belandt hierdoor in oktober 1927. Ondertussen besluit Henry een gooi te doen naar een plek in de gemeenteraad.

  10. 10. The Comfort of Death

    29 januari 2013 (44 minuten)

    Sasha keert terug, waardoor Olivia gedwongen wordt over haar pijn en woede heen te stappen. Henry twijfelt ondertussen aan zijn toekomst in de politiek, terwijl Alexis ontdekt dat ze een schokkende connectie heeft met Louise.

  11. 11. Sins of the Fathers

    5 februari 2013 (44 minuten)

    De carrière van Henry ligt in de handen van Sasha. Er arriveert een mysterieuze, nieuwe huurder. Brian heeft het moeilijk met de terugval van Louise.

  12. 12. The Elysian Fields

    12 februari 2013 (43 minuten)

    Jane probeert informatie te vinden over de mysterieuze Conspiratii, terwijl deze groep het opneemt tegen Gavin. Henry zoekt naar zijn vader, zodat deze bij het verlovingsfeest kan zijn. De connectie tussen Brian, Louise en Alexis komt tot een vervelende confrontatie.

  13. 13. Lazarus

    19 februari 2013 (43 minuten)

    Brian en Louise discussiëren over wat ze moeten doen met het lichaam van Alexis. Henry weigert om politieke spelletjes te spelen. De vader van Jane keert ondertussen terug naar de Drake en probeert haar daar uit alle macht weg te halen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.