• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.832 stemmen
Avatar
 
banner banner

Family Guy - Seizoen 8 (2009-2010)

3,72 69 stemmen

Show titel: Family Guy

IMDb beoordeling: 8,1 (362.803)

Afleveringen: 21

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Seth MacFarlane

Met: Seth MacFarlane (stemrol), Alex Borstein (stemrol) en Mila Kunis (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 26 september 2009

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 8 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Family Guy

Family Guy is een animatieserie over het gezin van Peter en Lois Griffin. Lois is de stabiele factor van het gezin, maar haar man Peter is een dikke nietsnut, die telkens voor veel chaos en wanorde zorgt. Hun dochter Meg wordt altijd door iedereen genegeerd, hun zoon Chris is een leeghoofd en hun baby Stewie is een duivels ventje met een eigen wil. Het meest intelligente familielid is de hond Brian.

Afleveringen Seizoen 8 (2009-2010)

  1. 1. Road to the Multiverse

    26 september 2009 (22 minuten)

    Met behulp van een van buitengewone afstandsbediening reizen Stewie en Brian langs allerlei universums, waaronder een post-apocalyptische wereld en een parallelle wereld waar honden de baas zijn en mensen als huisdieren worden gehouden.

  2. 2. Family Goy

    3 oktober 2009 (22 minuten)

    Medisch onderzoek wijst uit dat een knobbeltje in Lois’ borst goedaardig is, maar ook dat Lois Joods is. Peter is enthousiast over de nieuwe religie van het gezin, totdat hij na een bezoek van de geest van zijn vader uit een heel ander vaatje tapt.

  3. 3. Spies Reminiscent of Us

    10 oktober 2009 (22 minuten)

    Stewie en Brian krijgen argwaan wanneer Dan Aykroyd en Chevy Chase in Clevelands oude huis komen wonen. Ze ontdekken dat het spionnen zijn met dossiers over alle inwoners van Quahog en volgen hen op een missie naar Rusland.

  4. 4. Brian's Got a Brand New Bag

    7 november 2009 (22 minuten)

    Wanneer Brian verliefd wordt op een veel oudere vrouw, steekt de hele familie de draak met hem. En het gaat van kwaad tot erger wanneer ze een heup breekt en hij gedwongen wordt om haar boodschappenjongetje te spelen.

  5. 5. Hannah Banana

    7 november 2009 (22 minuten)

    Brian helpt Stewie aan kaartjes voor een concert van zijn favoriete tienerpopster, maar die blijkt een duister geheim te koesteren. Chris probeert zijn gezin te bewijzen dat er echt een boosaardige aap in zijn kast woont.

  6. 6. Quagmire's Baby

    14 november 2009 (22 minuten)

    Wanneer Quagmire voor zijn deur een baby vindt die van hem schijnt te zijn, moet hij de uitdagingen die bij het vaderschap horen het hoofd zien te bieden. Stewie maakt een lieve, verstandelijk gehandicapte kloon van zichzelf, en dus wil Brian er ook een.

  7. 7. Jerome is the New Black

    21 november 2009 (22 minuten)

    Peter en de jongens zoeken een nieuwe zwarte vriend die de leegte die Cleveland heeft achtergelaten kan opvullen. Ze leren Jerome kennen, maar dan komt Peter tot de ontdekking dat Jerome en Lois ooit meer dan zomaar vrienden zijn geweest.

  8. 8. Dog Gone

    28 november 2009 (22 minuten)

    Wanneer Brian per ongeluk de hond van de buren doodrijdt, blijkt dat het niemand iets kan schelen, dus probeert hij iedereen ervan te overtuigen dat ieder hondenleven waarde heeft. Lois neemt een werkster in dienst die niet naar Peter wil luisteren.

  9. 9. Business Guy

    12 december 2009 (22 minuten)

    Na een vrijgezellenfeest raakt Peters schoonvader in coma en wordt Lois de baas over Pewterschmidt Industries. Als Peter haar vervolgens overhaalt om hem het bedrijf te laten leiden, zijn de gevolgen desastreus.

  10. 10. Big Man on Hippocampus

    2 januari 2010 (22 minuten)

    Tijdens een optreden in de quiz Family Feud raakt Peter zijn geheugen kwijt. Hij vergeet alles, ook zijn gezin. Wanneer hij de geneugten van seks ontdekt, besluit hij een wild vrijgezellenbestaan te gaan leiden, waarna Lois en de kinderen vertrekken.

  11. 11. Dial Meg for Murder

    30 januari 2010 (22 minuten)

    Peter krijgt het flink voor zijn kiezen wanneer hij zich opgeeft voor de rodeo. En wanneer Megs penvriend uit de gevangenis ontsnapt, gaat zij de cel in omdat ze hem geholpen heeft. Door die ervaring verandert ze in een keiharde crimineel.

  12. 12. Extra Large Medium

    13 februari 2010 (22 minuten)

    Stewie en Chris verdwalen in het bos, dus schakelt Lois een helderziende in. Wanneer haar voorspellingen uitkomen, raakt Lois helemaal geobsedeerd. Peter gelooft dat hij zelf ook superhelderziend is, en Chris valt voor een meisje van school.

  13. 13. Go, Stewie, Go!

    13 maart 2010 (22 minuten)

    Wanneer Stewie auditie wil doen voor zijn lievelingsprogramma Jolly Farm, ontdekt hij dat ze alleen kleine meisjes aannemen. Dus creëert hij een alter ego door zich te verkleden à la Tootsie. En Meg heeft een date met een normale jongen.

  14. 14. Peter-assment

    20 maart 2010 (22 minuten)

    Wanneer Peter filmbeelden maakt van Richard Dreyfuss bij Stewies peuterschoolmusical, waant hij zich een beroemde paparazzo. Als hij later met een nieuw uiterlijk de aandacht van zijn baas Angela trekt, begint zij hem seksueel te intimideren.

  15. 15. Brian Griffin's House of Payne

    27 maart 2010 (22 minuten)

    Wanneer Brian zijn script voorlegt aan een tv-zender, vinden ze het prachtig, al verlangen ze wel een paar 'kleine' veranderingen. Door toedoen van Chris en Meg raakt Stewie ernstig gewond, maar met hulp van Peter proberen ze dat te verdoezelen.

  16. 16. April in Quahog

    10 april 2010 (22 minuten)

    Wanneer het plaatselijke nieuwsprogramma aankondigt dat de Aarde binnen 24 uur door een zwart gat zal worden verzwolgen, gaat heel Quahog door het lint om nog iets van de laatste dag te maken. Ook Peter, die een paar merkwaardige laatste wensen heeft.

  17. 17. Brian & Stewie

    1 mei 2010 (44 minuten)

    In een speciale, één uur durende 150e aflevering raken Brian en Stewie opgesloten in een bankkluis, waar ze gedwongen worden om op een heel nieuwe manier met elkaar om te gaan totdat het tijdslot opengaat.

  18. 18. Quagmire's Dad

    8 mei 2010 (22 minuten)

    Quagmire krijgt de schok van zijn leven wanneer zijn vader de verandering van zijn leven ondergaat. En Brian kan niet vermoeden welke rol de vader van Quagmire uiteindelijk in zijn leven zal gaan spelen.

  19. 19. The Splendid Source

    15 mei 2010 (22 minuten)

    Peter, Quagmire en Joe gaan op zoek naar de bron van alle schunnige moppen ter wereld. Hun tocht voert hen naar Virginia, waar ze herenigd worden met hun oude maatje Cleveland en kennismaken met zijn nieuwe familie.

  20. 20. Something, Something, Something, Dark Side

    22 mei 2010 (22 minuten)

    Tijdens een stroomstoring vermaakt Peter de familie met zijn hommage aan het Star Wars-verhaal en een vertolking van The Empire Strikes Back.

  21. 21. Partial Terms of Endearment

    19 juni 2010 (22 minuten)

    Lois en Peter gaan naar het gezinsadviesbureau om te bespreken wat er gebeurt als Lois ondanks Peters bezwaren akkoord gaat om draagmoeder te worden voor een onvruchtbaar stel.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.