• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.981 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.830 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Big Bang Theory - Seizoen 8 (2014-2015)

3,63 146 stemmen

Show titel: The Big Bang Theory

IMDb beoordeling: 8,1 (864.274)

Afleveringen: 24

Speelduur: 7 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: Chuck Lorre en Bill Prady

Met: Johnny Galecki, Jim Parsons en Kaley Cuoco

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 22 september 2014

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • HBO Max Bekijk seizoen 8 via HBO Max
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

Afleveringen Seizoen 8 (2014-2015)

  1. 1. The Locomotion Interruption

    22 september 2014 (21 minuten)

    Leonard en Amy maken een onverwachte trip naar Arizona om Sheldon op te pikken. Penny heeft een sollicitatiegesprek bij het bedrijf waar ook Bernadette werkt. De relatie van Stuart met mevrouw Wolowitz is verontrustend voor Howard.

  2. 2. The Junior Professor Solution

    22 september 2014 (20 minuten)

    Wanneer Sheldon een klas les moet geven, besluit Howard aan deze klas deel te nemen. Amy maakt gebruik van de spanningen tussen Penny en Bernadette.

  3. 3. The First Pitch Insufficiency

    29 september 2014 (19 minuten)

    Howard wordt nerveus nadat NASA hem gevraagd heeft om de eerste bal te gooien in een Los Angeles Angels wedstrijd. Ondertussen proberen Leonard en Penny te bewijzen dat Sheldon ongelijk heeft, wanneer hij zegt dat hij en Amy een superieure relatie hebben.

  4. 4. The Hook-Up Reverberation

    6 oktober 2014 (19 minuten)

    Emily vindt Penny maar niets nadat ze hoort dat Penny ooit een nacht heeft gespendeerd met Raj. De jongens overwegen om te investeren in de stripboekwinkel van Stuart.

  5. 5. The Focus Attenuation

    13 oktober 2014 (19 minuten)

    De meiden gaan naar Las Vegas voor een weekend, terwijl de jongens iets cools proberen uit te vinden, maar ze komen enkel met nieuwe manieren om dingen uit te stellen.

  6. 6. The Expedition Approximation

    20 oktober 2014 (21 minuten)

    Sheldon en Raj zoeken uit hoe ze kunnen overleven in een expeditie naar donkere materie in een zoutmijn door de condities na te bootsen in een stoomtunnel. Ondertussen zoeken Leonard en Penny advies bij Howard en Bernadette, wanneer ze ruzie maken over geld.

  7. 7. The Misinterpretation Agitation

    30 oktober 2015 (20 minuten)

    De jongens worden bevriend met één van de cliënten van Peggy wanneer hij voor haar deur opduikt. Ondertussen is Bernadette kwaad als Amy een artikel over haar in een magazine de doodsteek geeft.

  8. 8. The Prom Equivalency

    6 november 2014 (20 minuten)

    Wanneer de dames ontdekken dat de heren nooit naar het schoolbal gingen, organiseren ze een schoolbal voor ze. Howard heeft echter een groot probleem met de vrouw die Stuart mee vraagt.

  9. 9. The Septum Deviation

    13 november 2014 (20 minuten)

    Sheldon panikeert wanneer Leonard aankondigt dat hij naar het ziekenhuis moet voor een operatie. Raj ontdekt dat zijn ouders gescheiden zijn.

  10. 10. The Champagne Reflection

    20 november 2014 (19 minuten)

    Terwijl Sheldon stopt met 'Fun With Flags', zoeken Leonard, Howard en Raj naar iets veelbetekenend in een onderzoek van een dode professor. Bernadette ontdekt wat haar collega's echt over haar denken.

  11. 11. The Clean Room Infiltration

    11 december 2014 (19 minuten)

    Amy houdt een traditioneel Victoriaans kerstmis-diner wanneer de vader van Raj op bezoek komt, terwijl de jongens een vogel uit de 'cleanroom' van de universiteit proberen weg te jagen.

  12. 12. The Space Probe Disintegration

    8 januari 2015 (20 minuten)

    Raj maakt zich zorgen om een door hem ontworpen ruimtesonde. Penny en Amy halen Leonard en Sheldon over om met hun te gaan winkelen.

  13. 13. The Anxiety Optimization

    29 januari 2015 (20 minuten)

    De groep probeert Sheldon te helpen door zijn stress te verhogen, als hij vast zit in zijn onderzoek. Howard plaagt Raj met een nieuw spel genaamd "Cinnamon of Emily".

  14. 14. The Troll Manifestation

    5 februari 2015 (18 minuten)

    Leonard en Sheldon publiceren een artikel dat alom geaccepteerd wordt, behalve door een internet-trol. Ondertussen vertellen de dames beschamende incidenten uit hun verleden... inclusief internetvideo's van Penny en Bernadette.

  15. 15. The Comic Book Store Regeneration

    19 februari 2015 (20 minuten)

    Sheldon is geïrriteerd als hij ontdekt dat Amy Kripke helpt met zijn onderzoek. Stuart heropent eindelijk zijn stripboekenwinkel. Howard krijgt een verontrustend telefoontje over zijn moeder. Ook denken Leonard en Raj dat ze Nathan Fillion zien in een restaurant.

  16. 16. The Intimacy Acceleration

    26 februari 2015 (20 minuten)

    Sheldon en Penny gaan akkoord om deel te nemen aan een ongewoon experiment. Leonard, Amy, Raj en Emily spenderen hun avond met het ontsnappen uit een kamer met een zombie. Ondertussen verliest de vliegtuigmaatschappij de as van mevrouw Wolowitz die Howard thuis wilde brengen uit Florida.

  17. 17. The Colonization Application

    5 maart 2015 (20 minuten)

    Er zijn problemen als Amy erachter komt dat Sheldon zich heeft aangemeld voor een enkele reis (missie) naar Mars. Een trip naar het dierenasiel eindigt in een gevecht tussen Sheldon en Amy. Leonard heeft een 'achttien-plus' cadeautje voor Penny en Emily komt erachter dat Raj rond zit te neuzen in haar appartement.

  18. 18. The Leftover Thermalization

    12 maart 2015 (19 minuten)

    Er ontstaat wat frictie als een magazine - American Science - Leonard vergeet te vermelden bij een artikel dat hij en Sheldon beiden hebben gemaakt. Stroomuitval in het huis van mevrouw Wolowitz mondt uit in een laatste maaltijd in haar eer.

  19. 19. The Skywalker Incursion

    2 april 2015 (21 minuten)

    Wanneer Leonard en Sheldon worden uitgenodigd om te spreken op UC Berkeley, nemen ze een omweg om hun idool te proberen ontmoeten. Ondertussen wordt het lot van Howards TARDIS beslecht op een tafeltenniswedstrijd, terwijl ze het ouderlijk huis van Howard opruimen.

  20. 20. The Fortification Implementation

    9 april 2015 (20 minuten)

    Sheldon en Amy bouwen met dekens een fort en komen tot belangrijke beslissingen. Wolowitz ontmoet zijn halfbroer waarvan hij het bestaan nooit heeft geweten. Als Penny wordt uitgenodigd om mee te doen met Wil Wheatons podcast, krijgt ze een heftige ruzie met Leonard tijdens de uitzending.

  21. 21. The Communication Deterioration

    16 april 2015 (19 minuten)

    Als Raj wordt gevraagd om een bericht te maken voor het geval dat een NASA-missie buitenaards leven vindt, vechten de mannen over wat er in dat bericht zou moeten staan. Penny weet even niet of ze auditie moet doen voor een film of dat ze het bij het verkopen van farmaceutische producten moet houden.

  22. 22. The Graduation Transmission

    23 april 2015 (19 minuten)

    Howard twijfelt aan zijn kwaliteiten als ingenieur wanneer hij en Sheldon een speelgoed-drone niet aan het vliegen krijgen. Ondertussen voorkomt een geannuleerde vlucht bijna Leonard van het geven van zijn openingsspeech op zijn voormalige middelbare school. Raj veroorzaakt wrevel tussen zijn ouders als zijn vader besluit hem niet meer financieel te steunen.

  23. 23. The Maternal Combustion

    30 april 2015 (19 minuten)

    Persoonlijkheden botsen wanneer de moeder van Sheldon en Leonard elkaar eindelijk ontmoeten. Ondertussen vermant Howard zich eindelijk als hij besluit zijn deel van het huishouden te gaan doen, maar niet zonder de hulp van zijn vrienden.

  24. 24. The Commitment Determination

    7 mei 2015 (20 minuten)

    Sheldon pusht Leonard en Penny om een datum te prikken voor hun huwelijk en moet in zijn relatie met Amy dramatische veranderingen verwerken.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

  • 5541 berichten
  • 1482 stemmen

Haalt het niveau van de eerste zeven seizoenen bijlange niet. Inspiratieloos en verder gewoon ondermaats en rampzalig. Jammer dat ik dat als fan moet zeggen. Het tweede deel was wel wat interessanter en het heeft wel wat aangename stukken in bepaalde afleveringen, maar afleveringen zoals The First Pitch Insufficiency zorgen voor een heuse smet op dit seizoen.


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

Hét seizoen van de 4 nerds en hun kortharige buurjongen. Echt, wat vreselijk om Penny met een kort pittig huisvrouwen-kapsel te zien. Gelukkig bleef dit beperkt tot 1 seizoen en is ze het volgende seizoen weer zichzelf. Ieder z'n smaak, maar ik vind het een enorme afknapper. En dat terwijl Penny toch de eyecandy voor de kijkers moet zijn. Buiten dat is dit wel een vrij leuk seizoen. Weinig grote relationele randzaken en nog verrassend veel nerdy dingen. Raj heeft nu wel een vriendin, maar dat levert niet zo heel veel spannende afleveringen op.

Het belangrijkste ding van seizoen 8 is de dood van de moeder van Howard. De afleveringen waarin Howard er veel moeite mee heeft om het te accepteren zijn mooi en raken me als kijker zelfs wel. Verder weer de nodige leuke cameo's van bekendheden, maar ook van bv de vader van Raj en de moeders van Leonard en Sheldon. Beiden vinden hun moeder geen groot succes, maar die van de ander wel. Dat levert nog steeds wel leuke momenten op. De slotminuten van dit seizoen gaan toch weer voor wat geforceerd relatiegedoe, maar dat is zorg voor komend seizoen.

3,5*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.