• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.940 stemmen
Avatar
 
banner banner

Archer - Seizoen 6 (2015)

3,84 40 stemmen

Show titel: Archer

IMDb beoordeling: 8,6 (165.395)

Afleveringen: 13

Speelduur: 4 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Adam Reed en Adam Reed

Met: H. Jon Benjamin (stemrol), Aisha Tyler (stemrol) en Jessica Walter (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 8 januari 2015

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Archer

Archer speelt zich af op het hoofdkwartier van de spionnenorganisatie ISIS. De hoofdrol is weggelegd voor meesterspion Sterling Archer, ook bekend onder de codenaam "Duchess". Archer's moeder Malory is de baas bij ISIS en de ex van Archer is spionne Lana Kane, die nu een relatie heeft met de saaie controller Cyril Figgis.

Afleveringen Seizoen 6 (2015)

  1. 1. The Holdout

    8 januari 2015 (22 minuten)

    Archer moet een neergestort spionagevliegtuig terugvinden in de jungle van Borneo. Daar ontmoet hij Sato Kentaro, een oude Japanse soldaat die denkt dat de Tweede Wereldoorlog nog gaande is. Ondertussen renoveren Pam en Cheryl het ISIS-hoofdkwartier.

  2. 2. Three to Tango

    15 januari 2015 (21 minuten)

    Slater geeft Archer en Lana de opdracht een undercover CIA-agent in Buenos Aires te assisteren en terug te brengen. Archer vertrouwt de spion niet, vooral niet wanneer hij een schijf wil stelen.

  3. 3. The Archer Sanction

    22 januari 2015 (20 minuten)

    Archer, Lana en Ray voegen zich in Zwitserland bij een groep bergbeklimmers. Eén van hen is een gevaarlijke huurmoordenaar, maar helaas heeft Archer de enige kopie van het missiedossier met daarin de naam van de moordenaar thuis achtergelaten.

  4. 4. Edie's Wedding

    29 januari 2015 (22 minuten)

    Archer vergezelt Pam naar Wisconsin voor de bruiloft van haar zus Edie. Onderweg vertelt Pam de roerige geschiedenis tussen haar en haar zus. Ondertussen worden ze achtervolgd door cyborg Barry, die Archer wil vermoorden.

  5. 5. Vision Quest

    5 februari 2015 (20 minuten)

    Iedereen behalve Malory komt vast te zitten in de lift tussen twee verdiepingen in. De spanningen in de kleine ruimte lopen hoog op. Hun enige redding blijkt een geavanceerde, rijdende broodrooster te zijn.

  6. 6. Sitting

    12 februari 2015 (19 minuten)

    Tijdens Archers eerste weekend alleen met baby AJ, stormt Slater binnen met de voormalige Pakistaanse veiligheidsagent Farooq die wil overlopen. Farooq blijkt echter een dubbelagent te zijn.

  7. 7. Nellis

    19 februari 2015 (20 minuten)

    Ray, Pam, Krieger, Cyril en Cheryl vliegen naar Las Vegas om daar een dronken en blutte Archer op te halen. Op de terugweg moeten ze echter een noodlanding maken nabij Area 51.

  8. 8. The Kanes

    26 februari 2015 (24 minuten)

    Lana introduceert Archer aan haar ouders. Zij hebben geen idee dat Lana en Archer spionnen zijn. Als het onderzoek van Lana's vader Lemuel wordt gestolen, zetten Archer, Lana en Lemuel de achtervolging in en ontdekt Lemuel de waarheid over zijn dochter.

  9. 9. Pocket Listing

    5 maart 2015 (23 minuten)

    De ISIS-crew moet Tunt Manor laten zien aan Fawad Fawaz, de kroonprins van Durhani, en zijn moeder Yasmin Fawaz. Slater wil dat ze de netvliezen, handen, telefoons en flash drives van de prins scannen, zonder dat de bewakers of de koninklijke gasten dit doorhebben.

  10. 10. Reignition Sequence

    12 maart 2015 (25 minuten)

    De verliefdheid tussen Archer en Lana is weer helemaal terug, tot grote ergernis van de rest van het ISIS-team. Ze besluiten Archers voormalige liefje Katya te vragen hem te verleiden, zodat Lana hen kan betrappen.

  11. 11. Achub Y Morfilod

    19 maart 2015 (21 minuten)

    Archer en Lana reizen naar Wales voor een romantisch weekendje annex geheime operatie voor Slater. Daar ontmoeten ze hun contactpersonen Lloyd en Dafydd Llewellyn, die gezocht worden door MI-5.

  12. 12. Drastic Voyage: Part 1

    26 maart 2015 (24 minuten)

    De Russische overloper dr. Zoltan Kovacs is een expert in het verkleinen van moleculen, maar door een bloedstolsel in zijn hersenen ligt hij in een coma. Het ISIS-team wordt verkleind en in het lichaam van Kovacs geïnjecteerd om het bloedstolsel te verwijderen.

  13. 13. Drastic Voyage: Part 2

    2 april 2015 (24 minuten)

    Het team wordt per ongeluk in dr. Kovacs zijn linkervoet geïnjecteerd. Hierdoor begint er een race tegen de klok om zijn hersenen te bereiken, voordat ze weer vergroot moeten worden.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Shaky

Shaky

  • 3717 berichten
  • 12392 stemmen

Jaaa heerlijk, Archer is weer 'terug'. Seizoen 5 vond ik beduidend minder interessant maar in dit zesde seizoen zit de humor weer op het ouderwetse Archer niveau. Gelukkig is die vreselijke verhaallijn van 'Charlene' voorbij en is Cheryl weer lekker gestoord, ook 'phrasing' blijft leuk en er zit weer genoeg in dit seizoen om bij te genieten. Op naar seizoen 7 al moet ik wel zeggen dat ik er een beetje voor vrees aangezien seizoen 6 eindigt met de aankondiging dat ze niet langer voor de CIA willen werken en niet meer als spionnen aan de slag zullen gaan...., nou goed: we gaan het zien.


avatar van AOVV

AOVV

  • 347 berichten
  • 1917 stemmen

Gewoon weer een sterk, constant seizoen van Archer. Toch wel wat beter dan seizoen 4 & 5, hoewel dat ook verre van slecht was. Nevenpersonages als Pam en Krieger zijn bij vlagen weer erg grappig, maar het blijft toch Archer zelf die de show steelt. Daarom ook een dikke pluim voor stemvertolker H. Jon Benjamin (die ook de stem van Bob uit Bob's Burgers vertolkt)! En Milton natuurlijk!

Seizoen 7 en 8 staan nog op het menu, dus daar zal ik de komende dagen ook werk van maken.

4 sterren


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.