• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.839 stemmen
Avatar
 
banner banner

Johnny Bravo - Seizoen 3 (2000-2003)

3,15 17 stemmen

Show titel: Johnny Bravo

IMDb beoordeling: 7,2 (39.085)

Afleveringen: 19

Speelduur: 7 uur en 17 minuten

Ontwikkeld door: Van Partible

Met: Jeff Bennett (stemrol), Brenda Vaccaro (stemrol) en Mae Whitman (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 11 augustus 2000

Eerst uitgezonden op: Cartoon Network (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Johnny Bravo

Johnny Bravo is een zeer gespierde kerel met een grote blonde vetkuif en een Elvis-accent. Behalve een zonnebril heeft hij ook het spreekwoordelijke bord voor zijn kop. Zijn bezigheden bestaan uit niet veel meer dan pogingen om vrouwen te versieren, meestal zonder succes. Hij denkt dat hij onweerstaanbaar is voor alle vrouwen, maar zij vinden hem een vervelende macho. Bravo woont nog thuis bij zijn moeder, Bunny Bravo, een gezette dame die fan is van Tom Jones. Hij heeft een schattig buurmeisje van zes jaar, little Suzy, dat heimelijk verliefd op hem is.

Afleveringen Seizoen 3 (2000-2003)

  1. 1. Luke Perry's Guide to Love/In the Line of Johnny/Fugitive Johnny

    11 augustus 2000 (23 minuten)

    Wanneer Johnny Luke Perry’s leven redt, leert hij hem hoe een man vrouwen moet versieren. / Johnny wordt bewaker tijdens een parade, maar bakt er niet veel van. / Johnny is op de vlucht wanneer iedereen denkt dat hij koeken heeft gestolen van een advocaat.

  2. 2. Virtual Johnny/Hold That Schmoe/Hunted

    18 augustus 2000 (23 minuten)

    Johnny neemt Suzy mee naar een speelgoedwinkel. Hier raakt hij geïnteresseerd in de Biff Proton VR Game, een spel waarin werkelijkheid en fantasie met elkaar vermengd raken. / Als Johnny het eerste nummer van Boon Man zoekt op zolder, komt hij erachter dat er een klopgeest op zolder zit die het stripboek niet wil teruggeven. Toch probeert Johnny het te bemachtigen, want het is veel geld waard. / Johnny moet mee met een enge man naar een eiland. Al snel blijkt dat deze geobsedeerd is door verstoppertje.

  3. 3. Candidate Johnny/Johnny B. Badd/Air Bravo

    1 september 2000 (23 minuten)

    Johnny en Carl strijden tegen elkaar in de politiek. Carl om het milieu te redden, Johnny om vrouwen te versieren. / Als Suzy’s lied ‘Funky Monkey’ wordt verbeterd met het talent van Bunny en Carl, besluit Pops sterren van hen te maken. Maar als Johnny de zanger wil worden, besluit hij voor de zekerheid de kabel van de microfoon door te knippen. / Johnny komt terecht in het basketbalteam van Enorme Ferguson.

  4. 4. Scoop Bravo/The Incredible Shrinking Johnny/Backdaft

    8 september 2000 (23 minuten)

    Johnny zoekt als journalist een goed onderwerp voor in de krant en komt erachter dat katten eigenlijk buitenaardse wezens zijn. / Johnny maakt een zwarte magiër boos. Hij raakt betoverd waardoor hij als maar blijft krimpen. / Johnny wordt brandweerman, maar bakt er niet zo veel van.

  5. 5. The Johnny Bravo Affair/Biosphere Johnny/Spa Spaz

    22 september 2000 (23 minuten)

    Wanneer Johnny in een mummiekist slaapt in een museum, wordt hij midden in de nacht wakker. Een vrouwelijke inbreker probeert ondertussen een diamant te stelen, maar dan slikt Johnny die in. / Carl sluit zichzelf voor een jaar op met andere wetenschappers om erachter te komen hoe lang men het kan volhouden. Maar Johnny heeft zichzelf ook mee opgesloten. / Als de manager van een wellness ziet hoeveel giftige stoffen Johnny bevat, besluit ze hem te onderrichten. Als deze moeilijke taak haar zou lukken, zou haar wellness wel eens wereldberoemd kunnen worden.

  6. 6. Fool for a Day/In Your Dreams/Some Like It Stupid

    29 september 2000 (23 minuten)

    Johnny wordt het mikpunt van 1 aprilgrappen en is het beu. / Johnny doet mee aan een experiment van Carl, waardoor hij extreme dromen krijgt. / Johnny en Carl zijn op de vlucht voor Malone met de vissenlippen. Ze besluiten zich te vermommen als vrouwen voor de Miss Perky schoonheidswedstrijd.

  7. 7. Dental Hijinks/Little Red Riding Johnny/Pouch Potato

    13 oktober 2000 (23 minuten)

    Johnny wil niet naar de tandarts, dus maakt Bunny hem wijs dat hij naar een pretpark gaat. / Johnny denkt dat Suzy Krelmanns pruimenconfituur aan haar grootmoeder gaat bezorgen, en probeert het te stelen. Als hij namelijk de etiquettes opstuurt, kan hij metalen hand-knokkels van Squid Ringo winnen. / Johnny wordt uit een vakantiebus gegooid en moet zien te overleven in de natuur. Zo komt hij in contact met kangoeroes.

  8. 8. Jurassic Dork/Mascot Academy/Full Metal Johnny

    3 november 2000 (23 minuten)

    Johnny steelt een dinosaurus-ei uit een museum. Hij besluit de ‘groene hamster’ als huisdier te nemen. / Johnny wil omringd worden door cheerleaders en besluit mascotte te worden. / Johnny wil bij een basketbalteam, maar sluit zich per ongeluk aan bij het leger.

  9. 9. Johnny on Ice!/Robo-Mama/20,000 Leagues Over My Head

    17 november 2000 (23 minuten)

    Wanneer Johnny een gevaarlijke stunt in de bergen opneemt voor een televisieprogramma, wordt hij ingevroren door een lawine. Maar een wetenschapper weet hem op tijd te vinden, al denkt hij dat hij een holbewoner is! / Bunny wil naar Las Vegas voor een bingo-toernooi, maar durft Johnny niet alleen achter te laten. Maar dan vindt ze plots een folder over robotmoeders! / Tijdens het zoeken naar mossels in de zee, ontmoet Johnny de milieuactivist Debbie en laat zich in dienst nemen.

  10. 10. I Dream of Johnny/One Angry Bravo/Carnival of the Darned

    15 december 2000 (23 minuten)

    Johnny gaat mee met Carl naar een Arabische conventie, Johnny vindt daar een fles met een geest erin waarvan hij drie wensen mag doen. / Johnny komt terecht in de jury van een rechtszaak. / Johnny loopt van huis weg en voegt zich bij een freakshow.

  11. 11. A Walk on the Stupid Side/Lone Star Bravo/Toy Boy Johnny

    2 februari 2001 (23 minuten)

    Suzy overtuigt Johnny mee te lopen in een marathon voor het goede doel, maar hij raakt te weg kwijt. / Bunny vertelt Johnny over zijn voorouder Johnny Bravo Lonestar. / Johnny krijgt een baan in de speelgoedindustrie. Maar hij moet wel tegen het einde van de dag met nieuw speelgoed afkomen, want anders wordt hij ontslagen.

  12. 12. The Great Bunny Book Ban/Enter the Chipmunk/Frankenbravo

    23 februari 2001 (23 minuten)

    Suzy komt op voor de vrijheid van de literatuur. / Wanneer een eekhoorn in Johnny’s T-shirt terechtkomt, verslaat hij al zijn tegenstanders tijdens de karatelessen. Maar dan probeert zijn meesters rivaal Johnny's geheime technieken te achterhalen. / Een gekke wetenschapper wil van Johnny het monster van Frankenstein maken. Zo zal Johnny indruk kunnen maken op een ander vrouwelijk monster.

  13. 13. Lord of the Links/Bootman/Freudian Dip

    30 maart 2001 (23 minuten)

    Johnny doet mee aan een golfwedstrijd in de hoop een heleboel geld binnen te halen. / Wanneer de Groene Swoosh gewond raakt door een meteoor, krijgt Johnny zijn laarzen in handen. Hierdoor wordt hij de nieuwe Groene Swoosh! / Suzy probeert de oorzaak van Johnny’s nachtmerries te vinden.

  14. 14. Lodge Brother Johnny/Chain Gang Johnny/Lumberjack Johnny

    27 april 2001 (23 minuten)

    Johnny komt bij het broederschap van de Gnu. / Johnny en Carl worden gearresteerd zonder reden en proberen te ontsnappen uit de gevangenis. / Als Johnny hoort dat de hoofdprijs van een houthakkers-wedstrijd een kus is van de houthakkers-koningin, besluit hij mee te doen.

  15. 15. Auteur! Auteur!/Runaway Train/A Reject Runs Through It

    11 mei 2001 (23 minuten)

    Johnny wordt filmregisseur, schrijver en vervult alle rollen van zijn eigen nieuwe film, die de regering zeven miljoen dollar zal kosten. / Als Johnny per ongeluk de verkeerde trein neemt wanneer hij zijn tante gaat bezoeken, denkt men dat hij een terrorist is. / Als Johnny een zeldzame vis probeert te vangen, komt hij erachter dat vissen net als mensen zijn.

  16. 16. A Johnny Bravo Christmas

    7 december 2001 (23 minuten)

    Johnny is vergeten om een brief naar de Kerstman te sturen en probeert samen met Suzy nog voor Kerstmis op de Noordpool te komen.

  17. 17. The Island of Mrs. Morceau/The Colour of Mustard/Third Dork from the Sun

    7 juni 2002 (23 minuten)

    Als Johnny meedoet aan een gevaarlijk experiment, wordt hij half mens, half hamster. / Pops vertelt het verhaal van Johnny’s badmintoncarrière. / Johnny komt terecht in een buitenaardse ruimtequiz. Als hij verliest, zal zijn planeet vernietigd worden.

  18. 18. The Hansel and Gretel Witch Project/I.Q. Johnny/Get Stinky

    14 juni 2002 (23 minuten)

    Suzy en Carl overtuigen Johnny mee te doen aan hun documentaire over de heks van Hans en Grietje. / Johnny drinkt een elixer waardoor hij een genie wordt. / Stinky, iemand die Johnny altijd beetnam in zijn jeugd, komt terug opdagen.

  19. 19. It's Valentine's Day, Johnny Bravo!

    14 februari 2003 (23 minuten)

    Valentijnsdag blijkt ook Johnny's verjaardag te zijn. Zijn moeder heeft speciaal voor zijn verjaardag een date geregeld, maar Johnny weigert uit te gaan met een vrouw die zijn moeder voor hem gekozen heeft.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

Leukste seizoen tot nu toe. Lekker absurdistisch, zonder dat het echt nergens op slaan. Ik vind Johnny Bravo het leukste in gewone alledaagse settingen, niet in futuristische omgevingen of op andere rare locaties. Gelukkig veel Carl en Pops die beiden best geestig zijn. Afleveringen als Full Metal Johnny en Runaway Train zijn afleveringen waar ik zeker om kon lachen. De humor is scherp en de aanwezige verwijzingen naar oude films en momenten doen het nog steeds goed.

3,5*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.