• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.445 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Nanny - Seizoen 5 (1997-1998)

3,06 34 stemmen

Show titel: The Nanny

IMDb beoordeling: 7,1 (48.951)

Afleveringen: 23

Speelduur: 11 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson en Peter Marc Jacobson

Met: Fran Drescher, Charles Shaughnessy en Daniel Davis

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 1 oktober 1997

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Nanny

Fran Fine werkt in de bruidswinkel van haar vriendje Danny. Eigenlijk wacht ze tot hij haar ten huwelijk zal vragen. In plaats daarvan dumpt hij haar niet alleen, maar ontslaat hij haar ook direct uit zijn winkel. Fran pakt daarom haar oude baantje weer op en gaat met make-up langs de deuren om geld te verdienen. Wanneer ze aanklopt bij het huis van Maxwell Sheffield, een rijke Broadway musical producer ziet de butler Niles Fran aan voor een sollicitante voor de baan als kinderoppas en haalt haar binnen. Fran heeft amper de tijd om hem tegen te spreken en voor ze het weet trekt ze in het huis in als de nieuwe kinderjuf.

Afleveringen Seizoen 5 (1997-1998)

  1. 1. The Morning After

    1 oktober 1997 (30 minuten)

    Niles herstelt van een hartaanval. Maxwell maakt van de gelegenheid gebruik om hem te polsen over zijn affaire met Fran. Om haar aandacht af te leiden, vraagt Maxwell of Fran zich wil inlaten met de herinrichting van de keuken.

  2. 2. First Date

    8 oktober 1997 (30 minuten)

    Niles herstelt nog altijd van een hartaanval. Maxwell wil de hele familie meenemen naar de première van de nieuwste film van Elton John. Fran is blij dat hij niet alleen haar mee uitnodigt, maar meteen ook haar moeder en grootmoeder.

  3. 3. The Bobbie Fleckman Story

    15 oktober 1997 (30 minuten)

    Brighton maakt zijn vader razend met zijn elektrische gitaar. Wanneer hij een muziekwedstrijd wint, wordt hij in een klap een held. Het huis van de Sheffields wordt het decor voor een videoclip van het orkest van Brian Seltzer.

  4. 4. Fransom

    22 oktober 1997 (30 minuten)

    Yetta’s huwelijk nadert met rasse schreden en Fran heeft geld nodig om een cadeau te kopen. In ruil voor een wandelingetje met haar hond, looft CC een aardige geldsom uit. Tijdens de wandeling wordt ze het hof gemaakt door Brian, een knappe man die ook een hondje uitlaat.

  5. 5. The Ex-Niles

    29 oktober 1997 (30 minuten)

    Fran en CC krijgen het met elkaar aan de stok over wie van hen beiden de beste echtgenote voor Maxwell zou zijn. Om een eind te maken aan hun meningsverschil, besluiten ze te rade te gaan bij psycholoog Joyce Brothers.

  6. 6. A Decent Proposal

    5 november 1997 (30 minuten)

    CC wil Maxwell overtuigen Chevy Chase vast te leggen voor een unieke one man show op Broadway. Maxwell is helemaal gewonnen voor het idee en hij nodigt het hele gezin uit om mee te reizen naar Atlantic City, om de komiek live aan het werk te zien.

  7. 7. Mommy and Mai

    12 november 1997 (30 minuten)

    Fran krijgt een opmerkelijke brief: Mai-Ling, een Cambodjaans weeskindje dat zij en Val jaren geleden hebben geadopteerd, komt op vakantie in New York. Fran vraagt Maxwell of het negentien-jarig meisje bij hen mag logeren, maar dat is niet naar de zin van Val.

  8. 8. Fair Weather Fran

    19 november 1997 (30 minuten)

    Fran is stiekem jaloers op haar grootmoeder Yetta, die op het punt staat in het huwelijksbootje te stappen. Ze besluit haar zinnen te verzetten en haar aandacht voortaan te vestigen op het bereiken van een andere levensdroom: weermeisje bij een televisiestation worden.

  9. 9. Educating Fran

    10 december 1997 (30 minuten)

    Wanneer Maxwell ontdekt dat Maggie een oogje heeft voor haar professor filosofie, stuurt hij Fran op pad om ervoor te zorgen dat de leraar de gevoelens van zijn dochter niet beantwoordt. Het klikt echter wonderwel tussen Fran en professor Goldberg.

  10. 10. From Flushing with Love

    17 december 1997 (30 minuten)

    Fran vraagt een weekendje vrij aan Maxwell om naar een familiereünie in Niagara Falls te gaan. Even later vraagt ook Niles enkele dagen verlof aan zijn baas: hij is uitgenodigd voor een prestigieuze zangwedstrijd voor butlers in Bermuda. Maxwell moet één van zijn twee werknemers teleurstellen.

  11. 11. Rash to Judgment

    7 januari 1998 (30 minuten)

    Fran heeft verschrikkelijk veel last van een pijnlijk en gênant probleempje: ze heeft aambeien. Ze besluit een afspraak te maken bij de huisarts van haar moeder. Dat blijkt echter niemand minder dan Mark Lipschitz te zijn, een knappe dokter die ze onlangs op een feestje leerde kennen.

  12. 12. One False Mole and You're Dead

    14 januari 1998 (30 minuten)

    Fran ontdekt dat filmster Margo Lange bij de Sheffields logeert. De kinderjuf vermomt zich als tuinman, maar spuit per ongeluk de actrice onder. Zo ontdekt Fran dat de bekende schoonheidsvlek van de filmster fake is.

  13. 13. Call Me Fran

    21 januari 1998 (30 minuten)

    Fran wil haar ouders trakteren op een basketbalwedstrijd van de Knicks, maar haar vader Morty weigert te komen, omdat hij weet dat de tickets een cadeau zijn van meneer Sheffield. Morty vindt dat Fran haar tijd verdoet, omdat meneer Sheffield nooit met haar zal trouwen.

  14. 14. Not Without My Nanny

    28 januari 1998 (30 minuten)

    Een klasgenote van Grace is de dochter van prins Hassan uit het Midden-Oosten. Grace wordt er uitgenodigd op vakantie, maar ze mag alleen gaan als Fran haar vergezelt en heeft het er snel naar haar zin. Prins Hassan is onder de indruk van haar verschijning en probeert haar te overtuigen om in het paleis te blijven wonen.

  15. 15. The Engagement

    4 maart 1998 (30 minuten)

    Meneer Sheffield koopt een verlovingsring voor Fran. In zijn enthousiasme vertelt hij het aan Niles, die het op zijn beurt onmiddellijk doorvertelt aan Fran.

  16. 16. The Dinner Party

    11 maart 1998 (30 minuten)

    Fran voelt zich belabberd, omdat haar verloving met meneer Sheffield door een roddeljournaliste wordt afgebroken. Maar ze voelt zich snel beter wanneer ze samen met Maxwell wordt uitgenodigd op een high society feest.

  17. 17. Homie-Work

    18 maart 1998 (30 minuten)

    Meneer Sheffield gaat op zoek naar een rapper voor een musical op Broadway, terwijl Fran en haar moeder beginnen aan de voorbereidingen van het huwelijksfeest.

  18. 18. The Reunion Show

    25 maart 1998 (30 minuten)

    Trots als een pauw gaat Fran naar de reünie van haar middelbare school. Ze wil er opscheppen over haar verloving met meneer Sheffield, maar haar schoolvriendinnen temperen haar enthousiasme en klagen onophoudelijk over hun scheidingen en over de voogdij van hun kinderen.

  19. 19. Immaculate Concepcion

    1 april 1998 (30 minuten)

    Maxwell en de kinderen moeten naar de notaris voor het testament van opa Sheffield. Ze verwachten veel te krijgen, want James had een vermogen van honderd miljoen dollar. Maar nu blijkt dat de erfenis in zijn geheel naar James' onwettige dochter Concepcion gaat, van wiens bestaan Maxwell en de kinderen zelfs niet op de hoogte zijn.

  20. 20. The Pre-nup

    29 april 1998 (30 minuten)

    Onder druk van zijn familie moet Maxwell een huwelijkscontract opstellen en laten ondertekenen door Fran, maar dit valt niet in goede aarde bij de kinderjuf.

  21. 21. The Best Man

    6 mei 1998 (30 minuten)

    Maxwells broer Nigel vliegt over voor het huwelijksfeest. In Parijs heeft Fran heeft nog een korte romance beleefd met Nigel, maar ze wil niet dat haar verloofde dit te weten komt.

  22. 22. The Wedding (1)

    13 mei 1998 (30 minuten)

    Fran is bijgelovig en wil absoluut niet dat Maxwell haar te zien krijgt vierentwintig uur voor het huwelijk. Ze gaat de nacht doorbrengen bij haar moeder en Val. Ondertussen maakt Maxwell zich zorgen omdat hij al vijf jaar geen seks heeft gehad en hij vraagt zich af of hij Fran zal kunnen behagen.

  23. 23. The Wedding (2)

    13 mei 1998 (30 minuten)

    Fran vreest dat haar huwelijk vervloekt is, omdat Maxwell haar heeft gezien voor de ceremonie. Maxwell heeft alle moeite van de wereld om haar te overtuigen voor het altaar te verschijnen. Ondertussen bloeit er iets tussen Niles en CC.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.