• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.445 stemmen
Avatar
 
banner banner

Johnny Bravo - Seizoen 2 (1999-2000)

3,08 19 stemmen

Show titel: Johnny Bravo

IMDb beoordeling: 7,2 (39.085)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Van Partible

Met: Jeff Bennett (stemrol), Brenda Vaccaro (stemrol) en Mae Whitman (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 2 juli 1999

Eerst uitgezonden op: Cartoon Network (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Johnny Bravo

Johnny Bravo is een zeer gespierde kerel met een grote blonde vetkuif en een Elvis-accent. Behalve een zonnebril heeft hij ook het spreekwoordelijke bord voor zijn kop. Zijn bezigheden bestaan uit niet veel meer dan pogingen om vrouwen te versieren, meestal zonder succes. Hij denkt dat hij onweerstaanbaar is voor alle vrouwen, maar zij vinden hem een vervelende macho. Bravo woont nog thuis bij zijn moeder, Bunny Bravo, een gezette dame die fan is van Tom Jones. Hij heeft een schattig buurmeisje van zes jaar, little Suzy, dat heimelijk verliefd op hem is.

Afleveringen Seizoen 2 (1999-2000)

  1. 1. Bikini Space Planet/Moby Jerk/A Gel for Johnny

    2 juli 1999 (23 minuten)

    Aliens maken een fout, ze zien Johnny aan voor het perfecte exemplaar. / Johnny gaat aan boord van het verkeerde cruiseschip. / Johnny's favoriete haargel raakt op.

  2. 2. Johnny, Get Your Tutu/Johnny's Inferno/Forest Chump

    30 juli 1999 (23 minuten)

    Johnny's carrière-test vertelt hem dat hij een ballerina moet worden. / Johnny roept een demon op. / Johnny en Carl ontdekken een eeuwenoude stam in het bos.

  3. 3. Karma Krisis/A Star Is Bruised/The Prince and the Pinhead

    6 augustus 1999 (23 minuten)

    Johnny verbreekt een kettingbrief. / Johnny wordt stuntman in een actiefilm. / Johnny wordt verwisselt met zijn dubbelganger.

  4. 4. Claws!/Cover Boy/To Helga and Back

    13 augustus 1999 (23 minuten)

    Johnny wil heerlijk voor zijn moeder gaan koken en koopt een kreeft, maar de kreeft wil niet echt meewerken. / Johnny komt op de voorpagina van een mannenblad te staan. / In plaats van de perfecte vrouw tegen het lijf te lopen, ontmoet Johnny, Helga, een Zweedse vrouw.

  5. 5. Endless Bummer/Jailbird Johnny/Bravo 13

    20 augustus 1999 (23 minuten)

    Om de vrouwen te imponeren, besluit Johnny strandwacht te worden. / Johnny wordt naar een vrouwengevangenis gestuurd. / Johnny wordt samen met een chimpansee per ongeluk de ruimte in gelanceerd.

  6. 6. Doomates/Johnny's Telethon/Johnny's Guardian Angel

    27 augustus 1999 (23 minuten)

    Johnny trekt bij Carl in. / Johnny doet er alles aan om zijn favoriete winkel open te houden. / Johnny wordt gedwongen om zijn leven meer te gaan waarderen.

  7. 7. I, Fly/Schnook of the North/Charm School Johnny

    3 september 1999 (23 minuten)

    Johnny's lichaam wordt verwisseld met die van een huisvlieg. / Johnny gaat in het Noordpoolgebied wonen. / Pop's probeert Johnny te veranderen in een echte heer.

  8. 8. Johnny and the Beanstalk/A Boy and His Bird/Ape Is Enough

    10 september 1999 (23 minuten)

    Johnny koopt in de winkel magische haar producten. / Johnny adopteert een emoe. / Johnny bezoekt de Stille Zuidzee, aldaar wordt een gigantische aap verliefd op hem.

  9. 9. Panic in Jerky Town/Alien Confidential/Mama's New Boyfriend

    17 september 1999 (23 minuten)

    Johnny struikelt over een duister geheim. / Een Alien arriveert op aarde en brengt vrede met zich mee. / Bunny Bravo wordt verliefd op een Latijnse playboy.

  10. 10. Man with the Golden Gut/Welcome Back, Bravo/Aunt Katie's Farm

    24 september 1999 (23 minuten)

    Johnny wordt gedwongen om de vierde klas over te doen. / Johnny's maag wordt een grote attractie in het dorp. / Johnny bezoekt een tv-show.

  11. 11. A League of His Own/Johnny Goes to Camp/Buffoon Lagoon

    1 oktober 1999 (23 minuten)

    Johnny krijgt te maken met een schipbreuk. / Johnny gaat per ongeluk met Carl mee naar computer kamp. / Johnny treed toe tot het softbal team van zijn moeder.

  12. 12. Brave New Johnny/Witless/Carl Be Not Proud

    8 oktober 1999 (23 minuten)

    Johnny komt vast te zitten in een tijdzone. / Johnny pakt per ongeluk de verkeerde bus, stapt uit op het platteland en wordt boer. / Johnny denkt dat Carl stervende is.

  13. 13. El Bravo Magnifico/Johnny-O and Juliet/Clan of the Cave Boob

    15 oktober 1999 (23 minuten)

    Johnny komt in gevecht met een brutale bandiet. / Johnny wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw. / Carl vertelt Johnny verhalen over de prehistorie.

  14. 14. Galaxy Boy Johnny/Damien's Day Out/Noir Johnny

    22 oktober 1999 (23 minuten)

    Johnny krijgt ruzie met de kapitein van een ruimteschip. / Johnny vindt een kleine baby op zijn veranda, hij besluit om er voor te gaan zorgen. / Johnny besluit privé-detective te worden.

  15. 15. Hail to the Chump/A Fool for Sister Sarah/Days of Blunder

    29 oktober 1999 (23 minuten)

    Johnny wordt benoemd tot burgemeester. / Johnny wordt verliefd op een verpleegster. / Johnny heeft zich eigen ingeschreven voor de Dandy 500 race.

  16. 16. Pop Art Johnny/Dude Ranch Doofus/A Cake Too Far

    5 november 1999 (23 minuten)

    Johnny staat op het punt om een grote sensatie in de kunstwereld te worden. / Johnny probeert indruk te maken op een mooie cowgirl. / Johnny neemt zijn moeders plaats in bij een bak-wedstrijd.

  17. 17. Look Who's Drooling/Law and Disorder/Tooth or Consequences

    12 november 1999 (23 minuten)

    Na het drinken van Carl's jeugd drankje, veranderd Johnny in een baby. / Johnny heeft een nieuwe baan, hij gaat aan de slag als bewaker. / Johnny doet zich voor als de tandenfee.

  18. 18. The Unsinkable Johnny Bravo/Rashomoron/Free Pookey

    19 november 1999 (23 minuten)

    Een Suzy, van middelbare leeftijd, bezoekt Johnny. / Johnny's picknick gaat niet geheel volgens plan. / Johnny probeert een vrouwelijke dierenrechten activist te imponeren.

  19. 19. Good Knight Johnny/Balloon Platoon/The Clueless Kid

    7 januari 2000 (23 minuten)

    Johnny denkt dat hij in de Middeleeuwen terecht is gekomen. / Johnny en Suzy worden aangevallen met waterballonnen. / Johnny's karateleraar gelooft dat zijn slechtste leerling beter is dan de beste leerling van zijn rivaal. Dus moet Johnny zichzelf bewijzen door een gevecht aan te gaan met de vijand.

  20. 20. Yukon Yutz/Prep School Johnny/Send in the Clones

    14 januari 2000 (23 minuten)

    Johnny en Bunny gaan naar Canada. / Wanneer Johnny naar een universiteit voor snobs moet, proberen drie studenten hem al snel weg te krijgen. / Als Johnny naar de kabelmaatschappij gaat, omdat hij de rekening niet had betaald, komt hij terecht in een laboratorium van een gekke wetenschapper die hem kloont.

  21. 21. Loch Ness Johnny/Den Mother Johnny/Quo Doofus

    21 januari 2000 (23 minuten)

    Johnny en Bunny gaan naar Schotland. Wanneer Johnny wat haggis koopt, wordt hij achternagezeten door het monster van Loch Ness, dat verzot is op haggis. / Nadat Bunny een allergie heeft opgelopen, moet Johnny voor een dag de leider worden van de padvindersgroep van Suzy. / Wanneer Carl een replica van een tijdportaal uit een tv-serie koopt, blijkt die ook echt te werken. Zo komt Johnny bij de Romeinen terecht, terwijl hij eigenlijk alleen maar pizza wil.

  22. 22. As I Lay Hiccupping/Marine Maroon/Thunder God Johnny

    28 januari 2000 (23 minuten)

    Johnny eet te snel en krijgt de hik. / Als Johnny wordt meegenomen door Sea Land, denkt hij dat hij in Atlantis is terecht gekomen. / Nadat Johnny de hamer van Thor uit een blok ijs haalt, wordt hij een god. Maar dan vertellen andere goden hem dat hij tegen een ijs-reus moet vechten.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59139 berichten
  • 3918 stemmen

Meer van hetzelfde, niet van hoog niveau, wel een hoge amusementswaarde. Johnny Bravo blijft heerlijk als zichzelf zwaar overschattende macho. Gelukkig niet of nauwelijks meer van die irritante afleveringen zoals met jungle boy. Carl en Pops komen er veel in voor, net als moeder Bunny, Het blijft gewoon leuk en het nostalgische gevoel tijdens het kijken is groot.

3*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.