• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.839 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ten Minste Houdbaar Tot - Seizoen 1 (2022)

3,72 9 stemmen

Show titel: Ten Minste Houdbaar Tot

IMDb beoordeling: 7,8 (85)

Afleveringen: 8

Speelduur: 3 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Eva Aben

Met: Ruben van der Meer, Ricky Koole en Babbelot Leeman

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 2 juni 2022

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

  • On Demand:

  • NPO Start Bekijk seizoen 1 via NPO Start
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ten Minste Houdbaar Tot

Samen oud worden. Het is een belofte die op talloze bruiloften wordt gedaan, maar ook een belofte die in werkelijkheid vaak lastig realiseerbaar blijkt. Je doet een compromisje hier en daar, laat carrièrekansen schieten voor een kinderwens, of ontmoet simpelweg een ander. In het geval van Anna is het de overgang die de belofte ineens in gevaar brengt. Het blijkt echter vooral een druppel in een overvolle emmer, want in werkelijkheid hangt het huwelijk met haar man Paul al langer van iets te veel compromissen aan elkaar. De afgelopen jaren maakten ze zich daar niet zo druk om, want Anna had de kinderen en Paul zijn carrière. Het klinkt een tikje conservatief, maar het leek grotendeels naar wens van beide partijen. Er breekt nu echter een geheel nieuwe fase aan, wanneer hun kinderen op het punt staan om uit huis te gaan. Dan krijgt Anna overgangsverschijnselen, en krijgt Paul op zijn werk een promotiekans. Het is niet bepaald een ideale start van hun ‘nieuwe leven’, maar Anna weigert zich zomaar neer te leggen bij de veranderende realiteit. Ze wil haar acteercarrière oppakken, en zoekt rust in het spirituele. Toch lijken zij en Paul daardoor alleen maar verder uit elkaar te groeien.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

  1. 1. We Doen Het Samen

    2 juni 2022 (25 minuten)

    Als Anna Paul vertelt over haar 'eventuele verzakking', moet Paul even slikken. Hoewel Paul het druk heeft met zijn aanstaande promotie bij het bedrijf voor paardenvoedingssupplementen, maakt hij toch tijd om met Anna mee te gaan naar de gynaecoloog voor emotionele steun waar Anna absoluut niet op zit te wachten. Eenmaal bij de gynaecoloog blijken Anna's lichamelijke ongemakken slechts een voorbode voor wat Anna en Paul te wachten staat. De door Paul geregeld sollicitatie van Anna loopt uit op een regelrecht fiasco.

  2. 2. Berend de Beer

    2 juni 2022 (25 minuten)

    Als Anna Jobs vijftiende verjaardag groots wil vieren met haar traditionele 5,4,3,2,1-taart, blijkt dat alle eieren uit de schappen zijn gehaald wegens fipronilbesmetting. Anna laat zich uiteraard niet door een virusje uit het veld slaan en gaat op eierenjacht. Na Anna's sollicitatie-incident besluit Paul de menopauze te researchen. Hij stuit op een praatgroep voor mannen met vrouwen in de overgang en het fenomeen 'Man-op-pauze'. Maar is Paul wel klaar voor een praatgroep?

  3. 3. De Man op Pauze

    2 juni 2022 (25 minuten)

    Anna en Paul gaan een weekendje weg voor een bedrijfsborrel ter gelegenheid van Pauls promotie, terwijl Anna in de veronderstelling is dat ze er een 'mini-vakantie' van gaan maken. Paul wordt echter opgeslokt door zijn baas Jacky en Anna zit met diens hitsige man opgezadeld in de sauna. Als Anna's mini-vakantie in het water dreigt te vallen, neemt ze het heft in eigen handen. Paul komt tot de conclusie dat hij het niet alleen redt.

  4. 4. Een Eigen Huis

    2 juni 2022 (25 minuten)

    Als Anna's rustig avondje thuis wreed wordt verstoord door haar kinderen, realiseert Anna dat iedereen maar over haar heen walst. Ze moet er alles aan doen om haar eigen ruimte op te eisen. Als dan ook nog blijkt dat Paul in een praatgroep alles over haar verzakking heeft verteld, besluit Anna dat het tijd is voor drastische maatregelen.

  5. 5. Tintelingen...

    2 juni 2022 (25 minuten)

    Anna wordt overvallen door een libidopiek en weet even niet wat ze met zichzelf aan moet. Het enige waar ze nog aan kan denken is seks. Paul heeft het te druk heeft om gehoor te geven aan haar behoeften. Zijn hoofd staat niet naar seks nu hij concurrentie heeft gekregen op zijn werk. Op advies van vriendin Celine en Pauls coach Gert-Jan, probeert Anna haar seksleven op te spicen en zo Paul over de streep te trekken. Dit loopt echter anders af dan ze had gehoopt.

  6. 6. Op Blote Voeten

    2 juni 2022 (25 minuten)

    Het bijna vreemdgaan van Anna heeft het vertrouwen tussen Anna en Paul diep geschonden. Terwijl Paul het uit wil praten, vindt Anna dat er niks aan de hand is en dat Paul overdreven reageert. Ze besluit met Celine het Pieterpad te lopen om even rustig tot zichzelf te komen. Terwijl Paul zwelgt in zijn slachtofferrol, wordt zijn loyaliteit op de proef gesteld door een roodharige schone.

  7. 7. De 20-Secondenregel

    2 juni 2022 (25 minuten)

    Als blijkt dat Mila liever bij haar vriendinnen is dan thuis en vroegtijdig op kamers wil, is dit voor Anna reden tot paniek. Paul wil na zijn escapade er alles aan doen om het nest te versterken. Hij overtuigt Anna om samen met de kinderen in relatietherapie te gaan. De therapiesessie lijkt een positieve uitwerking te hebben, zelfs als Anna ontdekt dat Paul is vreemdgegaan. Zou het dan toch goedkomen?

  8. 8. Worden We Samen Oud?

    2 juni 2022 (25 minuten)

    Anna wordt vijftig en wil vooral geen poespas. Paul belooft het klein te houden, maar heeft stiekem heel andere plannen. Ondertussen koopt Anna halsoverkop een tweedehands camper als ze gedurende de testrit schade rijdt. Meteen een goede reden om met haar moeder een paar dagen op pad te gaan, die haar tijdens het uitje slecht nieuws te vertellen heeft. Als Anna op haar feest aankomt, staat haar niet alleen een sarahpop te wachten. Dit inschattingsfoutje zou Paul nog wel eens duur kunnen komen te staan.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Joy4ever

Joy4ever

  • 4358 berichten
  • 1576 stemmen

Leuke serie. Met name Ricky Koole speelt haar rol erg goed. Natuurlijk zit er de nodige humor in maar ik vind het serieuze gedeelte er ook goed uitkomen. Heel herkenbaar allemaal, haha.


avatar van ZAP!

ZAP!

  • 5103 berichten
  • 3549 stemmen

Eerste afl. is niet veelbelovend, maar ik kijk het nog even aan. Van de Meer kan ik vaak wel waarderen en de rest doet het op zich ook prima. Maar het onderwerp en aanverwante zaken spreken mij (nog?) niet zo aan.

De assistente van de gynaecoloog Ina noemen, doet me (vaag!) denken aan een oude mop.


avatar van kos

kos

  • 46075 berichten
  • 8459 stemmen

Toevallig even meegekeken, maar dit is echt behoorlijk matig. Jammer want me loves Ricky.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.