• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.445 stemmen
Avatar
 
banner banner

Braquo - Seizoen 2 (2011)

4,14 11 stemmen

Show titel: Braquo

IMDb beoordeling: 7,9 (4.094)

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Olivier Marchal

Met: Jean-Hugues Anglade, Joseph Malerba en Karole Rocher

Oorsprong: Frankrijk

Datum van release: maandag 21 november 2011

Eerst uitgezonden op: Canal+ (Frankrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Braquo

Braquo volgt de gebeurtenissen van een Parijse politie-eenheid die telkens op het randje van het legale opereert en dus het nodige geweld en intimidatie niet schuwt. De agenten worden opgeschrikt wanneer hun teamleider zelfmoord pleegt na valse beschuldigingen van corruptie.

Afleveringen Seizoen 2 (2011)

  1. 1. Les Damnés

    21 november 2011 (50 minuten)

    Eddy Caplan, Walter Morlighem, Roxane Delgado en Théo Vachewski zijn er gloeiend bij. De disciplinaire raad van de politie plaatst Eddy onder arrest en Walter en Roxane worden gedegradeerd. Théo krijgt een beroepsverbod opgelegd en mag nooit meer bij de politie werken. Terwijl de vier hun evenwicht proberen te hervinden, draait de criminele wereld gewoon door. Vier voormalige militairen, die teruggekeerd zijn uit de hel van Angola, vermoorden twaalf mensen om vierhonderd pond kilo buit te maken.

  2. 2. Seuls contre Tous

    21 november 2011 (50 minuten)

    De misdadiger Merks zit in dezelfde gevangenis als Eddy Caplan. Marceau belooft Eddy, Walter en Roxane amnestie te verlenen, op voorwaarde dat Eddy samen met Merks ontsnapt en in diens bende, 'de Onzichtbare', infiltreert. Intussen telt voor Théo nog maar een iets: wraak nemen op Lemoine, de man die hij verantwoordelijk acht voor zijn ongeluk. De beroemde advocaat Yannis Fahad biedt Théo zijn hulp aan.

  3. 3. Tous pour Un

    28 november 2011 (50 minuten)

    Merks is dood en Caplan moet nu op zijn eentje een manier zien te vinden om in contact te komen met 'de Onzichtbare'. Myriam Elmidoro, de zus van Merks die in Parijs een goktent leidt, is zijn enige aanknopingspunt. 'De onzichtbare' gaan intussen naarstig op zoek naar een koper voor de vierhonderd kilo goud. Madame Arifa en haar zonen lijken interesse te hebben. Intussen probeert Caplans team hun vroegere kompaan Théo uit Lemoines handen te houden.

  4. 4. Chèvres et Chacals

    28 november 2011 (50 minuten)

    Caplan slaagt erin om contact te leggen met 'de Onzichtbare', maar wordt onmiddellijk gevangengenomen en verhoord. Onder de indruk van Caplans moed en zijn reputatie als corrupte smeris, stelt bendeleider Dantin hem voor om Merks te vervangen en lid te worden van 'de Onzichtbare'. Roxane en Walter besluiten om Myriam te ontvoeren en haar in te zetten als ruilmiddel. Intussen arriveren de rechtmatige eigenaars van het goud in Parijs om hun bezittingen op te eisen.

  5. 5. Infiltré

    5 december 2011 (50 minuten)

    Om te bewijzen dat hij Dantins vertrouwen waard is, moet Caplan onderhandelen met Madame Arifa. Intussen wordt Marceau als hoofd van infiltratieoperaties vervangen door generaal Fèvre. Fèvre wil het een en ander in de doofpot stoppen en besluit Dantin tegen elke prijs te elimineren. Intussen heeft iemand anders het voorzien op Fèvre: de weduwe Irène Bleuvenne, die 'de Onzichtbare' financieel ondersteunt, heeft zijn dood tot haar levensdoel gemaakt.

  6. 6. Mère et Patrie

    5 december 2011 (50 minuten)

    Caplan slaagt erin om de Arifa's het goud te verkopen. Vrijwel onmiddellijk geeft Dantin hem een nieuwe opdracht: het prototype van een nieuw geweer, de INESSIF, uit het industriecomplex van Bleuvenne stelen. Caplan vermoedt dat de opdracht een val is en besluit de rollen om te draaien. De diefstal is immers een uitstekende gelegenheid om 'de Onzichtbare' bij Fèvre af te leveren. Terwijl ze wachten op een telefoontje van Caplan, onderzoeken Roxane en Marceau Fèvres kantoor.

  7. 7. Au Nom du Pire

    12 december 2011 (50 minuten)

    Tijdens de poging om de INESSIF te stelen, worden 'de Onzichtbaren' gearresteerd. Feneraal Fèvre, Marceau en Roxanne zijn spoorloos verdwenen, maar in afwachting van hun telefoontje brengt Caplan zijn gevangenen naar de autosloperij van Rocky. De Arifa's ontvoeren Myriam, die intussen een omstuimige verhouding heeft met Caplan, in de hoop haar te kunnen inzetten als ruilmiddel voor de laatste levering goud.

  8. 8. 4 Moins 1

    12 december 2011 (50 minuten)

    Voordat generaal Fèvre spoorloos verdween, heeft hij opgebiecht wat destijds in Afrika is gebeurd. Ook de dubieuze rol van Frankrijk in de kolonies is aan het licht gekomen. Alles staat vermeld in een explosief dossier dat zich ergens in een bankkluis bevindt. Caplan stelt alles in het werk om de documenten te pakken te krijgen, maar ook Irène Bleuvenne is erg geïnteresseerd in het ontluisterende dossier.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66749 stemmen

Echt een top serie.


avatar van DjFrankie

DjFrankie

  • 3001 berichten
  • 3097 stemmen

Spanning blijft erin zitten, nu op naar deel 3


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.