• 10.800 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.990 stemmen
Avatar
 
banner banner

Two and a Half Men - Seizoen 9 (2011-2012)

2,82 57 stemmen

Show titel: Two and a Half Men

IMDb beoordeling: 7,1 (279.648)

Afleveringen: 24

Speelduur: 8 uur en 48 minuten

Ontwikkeld door: Lee Aronsohn en Chuck Lorre

Met: Jon Cryer, Angus T. Jones en Ashton Kutcher

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 19 september 2011

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot Two and a Half Men

Charlie Harper leeft in een vrijgezellenparadijs. Hij heeft een strandhuis in Malibu, een vet betaalde job en een agenda vol afspraakjes. Tot zijn broer Alan bij hem intrekt. Alan is één brok zenuwen, verwikkeld in een (v)echtscheiding en vader van een 10-jarige zoon, Jake, die hem vergezelt.

Afleveringen Seizoen 9 (2011-2012)

  1. 1. Nice to Meet You, Walden Schmidt

    19 september 2011 (22 minuten)

    Na de dood van Charlie moet Alan het strandhuis van zijn broer verlaten. Een potentiële nieuwe eigenaar is de dotcom-miljonair Walden Schmidt die na een mislukte zelfmoordpoging en een gebroken huwelijk een nieuwe plek zoekt.

  2. 2. People Who Love Peepholes

    26 september 2011 (22 minuten)

    Tot hij een nieuwe woonst vindt logeert Alan bij zijn moeder. Maar als Walden hem om relatieadvies vraagt, ziet hij zijn kans schoon om een tegenprestatie te vragen.

  3. 3. Big Girls Don't Throw Food

    3 oktober 2011 (22 minuten)

    Walden neemt zijn echtgenote mee op een etentje om hun huwelijksproblemen uit te praten. Nadat hij over het carrièrepad van de miljonair heeft gehoord, wil Jake de school verlaten.

  4. 4. Nine Magic Fingers

    10 oktober 2011 (22 minuten)

    Terwijl Alan tracht om zijn ex-vriendin Lyndsey voor zich te winnen, zet een goudgravende ex van Charlie haar zinnen op Walden.

  5. 5. A Giant Cat Holding Churro

    17 oktober 2011 (22 minuten)

    Alan is zo openhartig over zijn verleden dat Lyndsey hem dumpt. Walden wil hem opvrolijken door een feestje te geven met schaarsgeklede dames en 'speciale' brownies.

  6. 6. The Squat and the Hover

    24 oktober 2011 (22 minuten)

    Walden krijgt de echtscheidingspapieren van zijn vrouw en bezoekt een psychiater om de breuk te verteren. Niet veel later ontmoet hij een lesbische lookalike van Bridget.

  7. 7. Those Fancy Japanese Toilets

    31 oktober 2011 (22 minuten)

    Walden huurt Evelyn in als interieurdesigner, maar Alan vermoedt dat zijn moeder vooral seks in het achterhoofd heeft. Het dagboek van Charlie duikt op en dat blijkt een onmogelijk neer te leggen verhaal te bevatten.

  8. 8. Thank You for the Intercourse

    7 november 2011 (22 minuten)

    De dood van Charlie heeft uiteindelijk dan toch een impact op Alan die zich niet alleen de versiertrucs van zijn broer eigen maakt, maar zowaar gaat geloven dat hij zelf Charlie is.

  9. 9. Frodo's Headshots

    14 november 2011 (22 minuten)

    Na zijn verblijf in het gesticht keert Alan terug naar huis. Maar op een maand tijd zijn er daar heel wat dingen veranderd en daar kan zijn fragiele geest niet mee omgaan.

  10. 10. Fishbowl Full of Glass Eyes

    21 november 2011 (22 minuten)

    Walden ontmoet een knappe en intelligente Britse in de supermarkt. Alen overweegt Waldens trouwring te verpanden om zijn eigen schulden weg te werken.

  11. 11. A Lovely Landing Strip

    5 december 2011 (22 minuten)

    Net wanneer Walden klaar lijkt om zich volledig in zijn relatie met Zoey te gooien, verklaart zijn ex Bridget dat ze hem terug wil hebben.

  12. 12. One False Move, Zimbabwe!

    12 december 2011 (22 minuten)

    Waldens moeder arriveert voor Kerstmis en trekt meteen Alans aandacht. Een geheim over een 'huisdier' in Waldens jeugd maakt een trauma los.

  13. 13. Slowly and in a Circular Fashion

    2 januari 2012 (22 minuten)

    Birdget en Waldens moeder proberen controle te krijgen over Waldens bedrijf. Die countert dat door Alan een plaats te geven in de raad van bestuur. Maar is die wel te vertrouwen?

  14. 14. A Possum on Chemo

    16 januari 2012 (22 minuten)

    Zoey overtuigt Walden om zijn baard en lange lokken bij te knippen. Alan ontdekt dat Lyndsey met een jonge, aantrekkelijke man samen is.

  15. 15. The Duchess of Dull-in-Sack

    6 februari 2012 (22 minuten)

    Walden zoekt naar manieren om zijn seksuele relatie met Zoey een extra dimensie te geven. Maar of Berta's fameuze brownies daartoe zullen bijdragen...

  16. 16. Sips, Sonnets and Sodomy

    13 februari 2012 (22 minuten)

    Op Valentijn zitten Alan en Walden door een regenstorm vast in hun huis. Geen probleem, ware het niet dat hun vriendinnen elkaar niet kunnen uitstaan en voortdurend amok maken.

  17. 17. Not in My Mouth

    20 februari 2012 (22 minuten)

    Walden zegt tegen Zoey dat hij van haar houdt, maar zij krijgt die woorden niet over de lippen. Prompt dumpt de miljonair haar voor een snol die hij in de lift tegenkomt. Maar hij krijgt daar al snel spijt van.

  18. 18. The War against Gingivitis

    27 februari 2012 (22 minuten)

    Waldens ex-zakenpartner komt langs met een potentieel lucratief voorstel. En hij laat niet na te zeggen dat hij ondertussen met Waldens ex-vrouw de lakens deelt.

  19. 19. Palmdale, Ech

    19 maart 2012 (22 minuten)

    Alan en Lyndey stellen hun moeders aan elkaar voor, met onverwachte gevolgen. Walden speelt chauffeur voor Jake en zijn kameraad in hun zoektocht naar een hip feestje.

  20. 20. Grandma's Pie

    9 april 2012 (22 minuten)

    Zowel Alan als Walden hebben een bizar diner. Walden zit namelijk samen met zijn ex en zijn nieuwe vlam, Alan met zijn moeder en haar nieuwe lesbische vriendin, die tevens de moeder van Alans vriendin is.

  21. 21. Mr. Hose Says Yes

    16 april 2012 (22 minuten)

    Waldens leven wordt overhoop gegooid als Zoey en haar dochter bij hem intrekken. Alan gaat samenwonen met Lyndsey, maar ook dat loopt niet over rozen.

  22. 22. Why We Gave Up Women

    30 april 2012 (22 minuten)

    Na Alans hartaanval krijgt hij bezoek van de geest van Charlie die hem enkele wijze levenslessen bijbrengt. Vreemd genoeg heeft de geest de vorm van een vrouw van middelbare leeftijd.

  23. 23. The Straw in My Donut Hole

    7 mei 2012 (22 minuten)

    Alan ziet er geen graten in om het sentiment van anderen uit te buiten na zijn hartaanval. Zooey heeft zijn trucjes echter door en tracht hem te ontmaskeren.

  24. 24. Oh Look! Al-Qaeda!

    14 mei 2012 (22 minuten)

    Jake en zijn vriend Eldridge hakken een belangrijke knoop door nadat ze afstuderen en ontslagen worden in Waldens nieuwe bedrijf.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Daan258

Daan258

  • 3671 berichten
  • 2445 stemmen

Ook dit seizoen weer is opnieuw bekeken.

Het eerste seizoen waar Charlie uit de serie is en Ashton Kutcher erbij is gekomen.

Ik begrijp de vele negatieve berichten niet echt. Ja natuurlijk is Charlie een gemis maar Kutcher weet het ook zeker leuk te doen en vind ik de serie nog steeds super vermakelijk.

Van mij voor dit seizoen ook zeker nog wel een 3.5*


avatar van Phantasm

Phantasm

  • 6687 berichten
  • 6614 stemmen

Is nog wel om aan te zien, maar met Charlie Sheen was het gewoon veel leuker.


avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

  • 412 berichten
  • 1801 stemmen

Toch een prima seizoen na het vertrek van Charlie Sheen. Ik had zo mijn twijfels, omdat Charlie Sheen natuurlijk gewoon bij deze serie hoort, maar Ashton Kutcher doet het meer dan prima. Alleen de rol van Zoey (Sophie Winkleman) begint wel een beetje te irriteren. Vooral haar accent.

Maar het blijft gewoon lekkere vermakelijke nonsens voor tussendoor.


avatar van Cross29_mm

Cross29_mm

  • 12 berichten
  • 112 stemmen

ZZ TOP schreef:

Toch een prima seizoen na het vertrek van Charlie Sheen. Ik had zo mijn twijfels, omdat Charlie Sheen natuurlijk gewoon bij deze serie hoort, maar Ashton Kutcher doet het meer dan prima. Alleen de rol van Zoey (Sophie Winkleman) begint wel een beetje te irriteren. Vooral haar accent.

Maar het blijft gewoon lekkere vermakelijke nonsens voor tussendoor.

Tja, wat verwacht je anders van een lid van The Royal Family


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

En toen was Charlie Sheen plots ontslagen en werd Ashton Kutcher de nieuwe hoofdpersoon. Vreselijk. Het ligt niet eens aan Kutcher dat de serie best wel in is gekakt, maar gewoon omdat Sheen onvervangbaar was als cynische, inhoudsloze playboy die toch soms wel een goed hartje had. Met Walden krijgen we een jonge miljonair en een persoon die nogal naief, vriendelijk en gewild bij de vrouwen is. Ik moet zeggen dat de eerste helft van het seizoen nog best te pruimen viel, met Walden en Alan die elkaar leren kennen en waar Alan zich opnieuw naar binnen slijmt en onderdak krijgt. Toch voelt het niet meer als vanouds, omdat het eigenlijk nergens op slaat dat Walden Alan in huis neemt. Charlie was zijn broer, maar Walden was slechts een persoon waar het even mee klikte. Walden neemt ook weer Berta aan als huishoudster en ook Jake slaapt er plots weer. En zo is alles bijna hetzelfde, behalve dan dat Sheen er niet meer bij is. En dat blijf je gewoon merken. De toffe vibe van de serie is gewoon weg. Ze hadden er beter een spin-off van kunnen maken, dan had het minder lullig gevoeld. Sowieso slaan ze hier wel door in karaktereigenschappen. Alan was altijd een parasiet, maar hier wordt hij gewoon steeds meer een onsympathieke eikel. En zijn moeder is plots een lesbische bejaarde, tsjah.

Het zijn vooral de nieuwe personages die ik niet leuk vind. Waldens ex Bridget, zijn nieuwe vlam Zoey die ik echt enorm irritant vond met haar Britse accent en vervelende gezeik en ook Walden die met een voormalige zakenpartner weer aan de slag gaat kon me niet boeien. Ondertussen zijn reguliere gastrollen als die van Judith, Herb, Rose en Evelyn wel erg schaars, spijtig.

Dit seizoen is me nog net een voldoende waard. Maar helaas weet ik wel dat de seizoenen hierna een stuk beroerder werden, wat ik me nog kan herinneren. Ik ga het de komende weken weer zien.

3*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.