• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.269 gebruikers
  • 8.985.316 stemmen
Avatar
 
banner banner

Starsky & Hutch - Seizoen 1 (1975-1976)

3,38 26 stemmen

Show titel: Starsky & Hutch

IMDb beoordeling: 7,0 (10.573)

Afleveringen: 23

Speelduur: 19 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: William Blinn

Met: David Soul, Paul Michael Glaser en Antonio Fargas

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 30 april 1975

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Starsky & Hutch

Politierechercheurs Dave Starsky en Ken 'Hutch' Hutchinson struinen de straten van Los Angeles af in hun rood-witte Gran Torino, op zoek naar criminelen en oplichters. Omdat ze er een nogal eigen manier van werken op na houden, worden ze flink op de huid gezeten door hun baas Harold Dobey, maar ook vaak geholpen door de gestoorde informant Huggy Bear.

Afleveringen Seizoen 1 (1975-1976)

  1. 1. Pilot

    30 april 1975 (1 uur en 30 minuten)

    Twee jonge geliefden worden vermoordt alsof het een executie betreft. Ze hebben dezelfde auto als Starsky en Hutch, en dus wordt er geconcludeerd dat de verkeerden zijn neergeschoten. Alle aanwijzingen wijzen in de richting van een lokale misdaadbaas die momenteel een rechtszaak afwacht.

  2. 2. Savage Sunday

    10 september 1975 (48 minuten)

    Een ouder echtpaar dat wanhopig aandacht wil vragen voor hun erbarmelijke leefomstandigheden, heeft een auto vol explosieven voor het stadhuis geparkeerd. De auto wordt echter gestolen door twee boeven die een reeks overvallen op drankwinkels pleegt, en de twee hebben geen idee van de explosieve inhoud in de achterbak.

  3. 3. Texas Longhorn

    17 september 1975 (48 minuten)

    Starsky en Hutch moeten een grote man in het misdaadcircuit beschermen, omdat deze zal getuigen tegen een aantal andere grote misdadigers. Ze lopen in een hinderlaag en de man wordt neergeschoten. Hij weigert nog te getuigen als zijn dochter niet veilig bij hem wordt gebracht.

  4. 4. Death Ride

    25 september 1975 (48 minuten)

    De rijke dealer in gebruikte auto's Zack Tyler en zijn vrouw helpen twee mannen die schijnbaar autopech hebben. Ze beroven Zack vervolgens, en verkrachten en vermoorden zijn vrouw. Starsky en Hutch gebruiken hun connecties met de onderwereld om de twee op te sporen.

  5. 5. Snowstorm

    1 oktober 1975 (48 minuten)

    Hutch gaat uit met een vrouw die voorheen met een maffiabaas ging. Hutch wordt door hem ontvoerd en laat hem onder dwang verslaafd worden aan heroïne om zo erachter te komen waar de vrouw is.

  6. 6. The Fix

    8 oktober 1975 (48 minuten)

    Starsky en Hutch en nog drie detectives zijn bezig met een grote drugsvangst. Na hun succesvolle operatie wordt het duo verdacht van het verduisteren van een miljoen aan drugs. Ze krijgen achtenveertig uur om zichzelf van alle blaam te zuiveren.

  7. 7. Death Notice

    15 oktober 1975 (48 minuten)

    Er wordt in een stripclub een boodschap bij een tafel gevonden dat één van de strippers vermoord zal worden. Starsky en Hutch gaan eropaf en zoeken de man die aan de bewuste tafel heeft gezeten. Dan wordt de bedreigde stripper vermoord gevonden.

  8. 8. Pariah

    22 oktober 1975 (48 minuten)

    Starsky en Hutch moet een gewapende overval verijdelen en Starsky schiet daarbij een overvaller neer. Het blijkt een zestienjarige jongen te zijn. Er komt een onderzoek naar het incident terwijl Starsky en Hutch op zoek gaan naar degene die de jongen het wapen leverde.

  9. 9. Kill Huggy Bear

    29 oktober 1975 (48 minuten)

    Dewey, een oude bekende van Huggy Bear, overvalt een snoepwinkel, maar het blijkt een dekmantel te zijn voor de maffia. Dewey redde ooit Huggy Bears leven en vraagt nu een gunst van hem: hij moet het geld teruggeven en vragen of de maffia hem zijn daad kan vergeven.

  10. 10. The Bait

    5 november 1975 (48 minuten)

    Starsky en Hutch werken undercover om een heroïne-syndicaat uit te schakelen. Ze helpen een jonge vrouw die gearresteerd werd voor het onvrijwillig optreden als drugskoerier. In ruil vragen ze haar een val op te zetten voor een moeilijk te pakken drugsbaas.

  11. 11. Lady Blue

    12 november 1975 (48 minuten)

    Een voormalige vriendin van Starsky wordt bruut vermoord aangetroffen, het lichaam is op bizarre wijze verpakt in antennedraad. Het duo gaat op onderzoek uit en het blijkt dat de vrouw undercover werkte als serveerster, op zoek naar een psychotische moordenaar.

  12. 12. Captain Dobey, You're Dead

    19 november 1975 (48 minuten)

    Baas Dobey en zijn familie worden geterroriseerd door een corrupte ex-agent die net uit de gevangenis is. Het duo komt in actie tegen de man, die uit is op wraak.

  13. 13. Terror on the Docks

    26 november 1975 (48 minuten)

    Starsky en Hutch zoeken een havenarbeider die ervan verdacht wordt een undercover agent te hebben vermoord. Een jeugdvriendin van Hutch bereidt zich ondertussen voor op haar bruiloft en het lijkt er op dat de aanstaande bruidegom iets met de zaak te maken heeft.

  14. 14. The Deadly Imposter

    10 december 1975 (48 minuten)

    John Colby, een oude vriend van Starsky en Hucth, is terug in de stad en vraagt hen hun connecties te gebruiken om zijn ex-vrouw Karen te vinden. Ze gaan akkoord, maar ontdekken steeds meer zaken die niet kloppen aan het verhaal van John.

  15. 15. Shootout

    17 december 1975 (48 minuten)

    Na een lang en ongemakkelijk weekend van ondervragingen, gaan Starsky en Hutch relaxen in een Italiaans restaurant. Twee maffialeden gijzelen echter het restaurant en de gasten, om er een maffiabaas om te kunnen leggen.

  16. 16. The Hostages

    7 januari 1976 (48 minuten)

    Starsky en Hutch bieden hun hulp aan, door te gaan kijken bij een vermiste vriend van een serveerster en treffen hem dood aan. Ze stuiten zo op een plan om een geldwagen te overvallen, waarbij de zwangere vrouw van de chauffeur wordt gegijzeld.

  17. 17. Losing Streak

    14 januari 1976 (48 minuten)

    Pianist Vic Rankin heeft veel pech en besluit om geld te stelen van een oude werkgever, maar weet niet dat het geld nep is. Vic wordt vervolgens opgejaagd door de oude werkgever, die connecties heeft met de maffia.

  18. 18. Silence

    21 januari 1976 (48 minuten)

    Het duo ontmoet Larry, een aardige voormalige oplichter die doofstom is, in een instelling terwijl ze hem oppakken voor een licht vergrijp. Als er een serie misdrijven aan Larry gelinkt wordt, zijn de twee ervan overtuigd dat hij onschuldig is.

  19. 19. Omaha Tiger

    28 januari 1976 (48 minuten)

    Het duo raakt betrokken bij de wilde wereld van het professionele worstelen als zij Mac Johnson bezoeken, een voormalig collega die met pensioen is en nu promotor is. Hij heeft informatie voor het duo over een verdacht ongeluk met dodelijke afloop.

  20. 20. JoJo

    18 februari 1976 (48 minuten)

    Starsky en Hutch verknallen een observatieklus om in te grijpen bij een aanval van de verkrachter van Jojo Forentic. Ze arresteren hem, maar hem veroordeeld krijgen blijkt een stuk moeilijker, vanwege de slachtoffers die te bang voor hem zijn om te getuigen.

  21. 21. Running

    25 februari 1976 (48 minuten)

    Een afgeleefd en aan de alcohol verslaafd voormalig model waar Starsky ooit nog mee naar school ging, is de enige die een moorddadige dief van dichtbij zag toen deze haar appartement beroofde. Ze weigert echter hulp van de politie en Starsky en Hutch zetten hun levens en carrières op het spel om haar toch te helpen.

  22. 22. A Coffin for Starsky

    3 maart 1976 (48 minuten)

    Een gemaskerde huurmoordenaar breekt in in Starsky's appartement in het holst van de nacht en injecteert hem met een dodelijk gif. Starsky heeft nu minder dan vierentwintig uur om het tegengif te vinden, maar daarvoor moet men eerst de moordenaar zien te vinden.

  23. 23. Bounty Hunter

    21 april 1976 (48 minuten)

    Een agent wordt doodgeschoten, schijnbaar door iemand die op borgtocht vrij is. Terwijl Starsky en Hutch op zoek gaan naar de moordenaar, blijken zij niet de enigen te zijn die hem zoeken.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Foxhollywood

Foxhollywood

  • 178 berichten
  • 312 stemmen

Keek ook altijd lekker weg. Alles seizoenen in bezit


avatar van Phantasm

Phantasm

  • 6685 berichten
  • 6612 stemmen

Deze serie meer dan 10 jaar terug gezien, vroeger op Veronica en later op d.v.d.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.