• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.971 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.823 stemmen
Avatar
 
banner banner

Shameless - Seizoen 10 (2012)

3,86 7 stemmen

Show titel: Shameless

IMDb beoordeling: 8,0 (18.384)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Paul Abbott

Met: David Threlfall, Nicky Evans en Sally Carman

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: woensdag 12 september 2012

Eerst uitgezonden op: Channel 4 (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Shameless

De serie volgt de levens van de familie Gallagher, wonende in Chatsworth Estate, een achterbuurt van Manchester. Frank, het losgeslagen hoofd van de familie, beleeft een reeks avonturen met zijn opmerkelijk evenwichtige kinderen. Het is een wanordelijke familie, waar oudste dochter Fiona zorgt voor haar jongere broers en zusje, nadat hun moeder er vandoor is gegaan en hun vader aan de drank ging. Nadat ook Fiona er vandoor gaat moet haar twaalf jaar oude zusje Debbie het huishouden van haar overnemen. Als vervolgens ook nog Franks nieuwe vriendin Sheila vertrekt en zijn ex-vrouw Monica weer opduikt wordt het leven van de Gallaghers op zijn kop gezet.

Afleveringen Seizoen 10 (2012)

  1. 1. The Working Man

    12 september 2012 (46 minuten)

    Franks werkschuw verleden keert zich tegen hem, wanneer de sociale dienst achter hem aanzit en concludeert dat hij best kan werken. Omdat hij zijn uitkering dreigt te verliezen ziet hij zich genoodzaakt voor de eerste keer in zijn leven te werken en gaat aan de slag in een hamburgerrestaurant. Ondertussen zetten Shane en Jackson samen met Billy een illegale drankhandel op. Patty begint verslaafd te raken aan haar medicijnen, waarop Aidan drastische maatregelen neemt.

  2. 2. The World of Burger

    13 september 2012 (46 minuten)

    Frank doet het onverwacht erg goed en wordt zelfs medewerker van de week bij World of Burgers. Zijn nieuwe baas, Wesley, is echter niet blij met hem en probeert hem eruit te werken. Zijn plan mislukt en Frank wordt zelfs de nieuwe manager. Ondertussen proberen Karen en Mimi een nieuwe methode van het ouderschap uit, maar het resultaat hiervan is dat Mimi twijfelt of ze wel een goede moeder voor Cilla is. Aidan begint gevoelens te krijgen voor Kelly.

  3. 3. The Brazillian Effect

    19 september 2012 (46 minuten)

    Marty ontmoet een Braziliaanse schoonmaakster en is vastbesloten haar een beter leven te bezorgen. Om dit te bereiken steelt hij geld van Lillian om haar vrij te kopen. Ze begrijpt het gebaar echter niet en wordt schoonmaakster bij de Gallaghers. Ondertussen krijgt Dom een verrassend bezoek van Hazel, de moeder van hem en Gloria. Hij probeert vrede te stichten tussen haar en Gloria, maar dit blijkt een gepasseerd station. Hazel verklaart geen liefde voor haar dochters meer te voelen en probeert Dom mee te lokken uit Chatsworth.

  4. 4. Who's the Mummy?

    26 september 2012 (46 minuten)

    Wanneer Billy een zwangerschapstest vindt is hij bang dat Mimi weer zwanger is en vraagt Jamie om hulp. Gloria komt in de problemen wanneer ze een grote schuld heeft, waarop Dom haar probeert te helpen door deel te nemen aan een bokswedstrijd om zo geld te verdienen. Ondertussen is Jackson achterdochtig wanneer Avril veel tijd doorbrengt met haar nieuwe kennis Callum. Aidan en Chesney zamelen vlees in voor een loterij, maar krijgen uiteindelijk een levende koe.

  5. 5. The Truth Will Out

    3 oktober 2012 (46 minuten)

    Shane heeft spijt van zijn acties en probeert het goed te maken door contact te zoeken met Ruth, de vrouw van zijn slachtoffer. Ruth raakt bevriend met hem, maar haar eigenzinnige zoon Shaun heeft meteen een hekel aan Shane. Ondertussen opent een rivaliserend bordeel de deuren in Chatsworth. Dit vormt een bedreiging voor Lillian, zeker wanneer veel van haar klanten erheen gaan en Kelly er zelfs een baan aangeboden krijgt. Chesney wordt verliefd op Beccy, een meisje uit de buurt, maar wanneer hij zichzelf voor schut zet in haar bijzijn schiet Patty hem te hulp.

  6. 6. Secrets and Wives

    10 oktober 2012 (46 minuten)

    Marty besluit Kelly ten huwelijk te vragen, maar ontdekt dan dat zijn overleden vrouw en kinderen, die omgekomen waren in een brand die door hem was aangestoken, nog leven. Hij is vastbesloten uit te zoeken wat er de avond van de brand daadwerkelijk gebeurd is. Ondertussen is Karen ervan overtuigd dat Jamie haar bedriegt en neemt Gloria in vertrouwen, niet wetende dat zij degene is met wie Jamie een affaire heeft. Lillian heeft een visioen, maar kan niet ontcijferen wat het betekent. Tijdens het oplossen van de puzzel vreest ze dat er een ramp aankomt voor een inwoner van Chatsworth.

  7. 7. Business as Usual

    17 oktober 2012 (46 minuten)

    De handel van Shane en Jackson loopt voortreffelijk en ze denken aan uitbreiding. Shane wordt echter opeens barmhartig en geeft daklozen hun voorraad, tot groot ongenoegen van Jackson. Wanneer de lokale priester hun klanten begint in te pikken beseft Shane zich dat zijn goede daad grote gevolgen kan hebben voor hem en de familie van Jackson. Patty probeert ouderen op te lichten, wat ertoe leidt dat de hele buurt zich tegen haar keert. Haar problemen worden alsmaar groter wanneer er een ware haatcampagne tegen haar wordt gestart.

  8. 8. What Are Friends For?

    24 oktober 2012 (46 minuten)

    Wanneer een oude vlam van hem zelfmoord pleegt, ziet Dom het helemaal niet meer zitten. Omdat hij denkt dat hij geen doel meer heeft in het leven, roept hij de hulp in van Frank om een eind aan zijn leven te maken. Frank moet nu proberen de zelfmoordpogingen van Dom te verijdelen en hem ervan te overtuigen dat zijn leven nog wel degelijk zin heeft. Ondertussen vindt Letitia het tijd om haar maagdelijkheid te verliezen en heeft hiervoor Aidan op het oog, maar die heeft ergens anders al zijn liefde gevonden.

  9. 9. Great Rivalry

    31 oktober 2012 (46 minuten)

    Jamie is bang dat het verleden van de Maguires hem achtervolgt wanneer hij dreigbrieven krijgt. De liefde van Jamie voor zijn vrouw wordt op de proef gesteld als hem om losgeld wordt gevraagd wanneer Karen en Connor in groot gevaar verkeren. Hij komt er echter al snel achter dat hij de daders dichter bij huis moet zoeken. Ondertussen doet Avril een schokkende ontdekking over Patty. Frank is vastbesloten om aan Dom en Billy te bewijzen dat hij met iedereen in Chatsworth naar bed is geweest en Kelly ontdekt dat Lillian niet de Britse nationaliteit heeft.

  10. 10. One Year On

    1 november 2012 (46 minuten)

    Mimi en Billy zijn één jaar getrouwd en maken van de gelegenheid gebruik om hun huwelijksgeloften te vernieuwen. Vastbesloten haar leven te veranderen gooit Mimi alles van haar huwelijk met Paddy weg. Ondertussen wil Patty naar Ierland gaan voordat ze sterft en Kelly haalt Frank over met haar mee te gaan. Het huwelijk van Avril en Jackson is zo goed als over wanneer het bedrog van Avril eindelijk aan het licht komt en Gloria belandt in bed met haar broer Dom.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van DjFrankie

DjFrankie

  • 3001 berichten
  • 3097 stemmen

Geen idee wat Ruby in dit seizoen deed. Was amper te zien. Stella al helemaal niet. Seizoen 10 is ook meer gericht op MacGuire als op Gallagher.

Humor blijft echter volop aanwezig.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.