• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.880 stemmen
Avatar
 
banner banner

Johnny Test - Seizoen 1 (2005-2006)

2,17 3 stemmen

Show titel: Johnny Test

IMDb beoordeling: 5,2 (9.441)

Afleveringen: 14

Speelduur: 5 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Scott Fellows

Met: James Arnold Taylor (stemrol), Lee Tockar (stemrol) en Maryke Hendrikse (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Eerst uitgezonden op: Nickelodeon (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Johnny Test

Johnny is een elf-jarige jongen die samen met zijn zussen Susan en Mary bij zijn ouders woont. Susan en Mary verzinnen constant de meest extreme experimenten in de hoop het hart van hun buurjongen Gill te veroveren, experimenten die ze natuurlijk eerst op hun jongere broertje uitproberen. Johnny's grote vriend is de pratende super hond Dukey. Johnny's gezworen vijand Eugene, die liever Bling-bling Boy genoemd wil worden, heeft er alles voor over om een date te krijgen met Johnny's zus Susan. Andere aartsrivalen zijn onder meer de Extreme Jongens, die alles wat extreem is te gek vinden, en de Mollenkoning, die nogal slecht tegen licht kan.

Afleveringen Seizoen 1 (2005-2006)

  1. 1. Pilot

    1 januari 2005 (30 minuten)

    Johnny organiseert een negenhonderdelf feest. Hij komt er al snel genoeg achter dat Osama het feestje verpest!

  2. 2. Johnny to the Center of the Earth/Johnny X

    17 september 2005 (21 minuten)

    Dingen verdwijnen mysterieus onder de grond, Johnny en Dukey geloven dat de "molmensen" hierachter zitten. / Om Gil te kunnen redden worden Johnny en Dukey superhelden.

  3. 3. Johnny vs. Bling-Bling Boy/Johnny Impossible

    24 september 2005 (21 minuten)

    Bling-Bling Boy heeft een apparaat gestolen die dingen in goud kan veranderen, en Johnny moet het terughalen voor etenstijd. / Johnny moet een baseball terughalen die hij in het huis van een oude man heeft gegooid.

  4. 4. Johnny Test: Party Monster/Johnny Test: Extreme Crime Stopper

    1 oktober 2005 (22 minuten)

    Susan en Mary hebben een feestje en gebruiken een apparaat op Johnny. Het apparaat moet Johnny veranderden in een hunk, helaas gaat dit fout. / The Extreme Teen Team zijn weer eens vervelend bezig. Johnny moet ze zien te stoppen.

  5. 5. Deep Sea Johnny/Johnny and the Amazing Turbo Action Backpack

    8 oktober 2005 (21 minuten)

    Johnny gebruikt een uitvinding om te kunnen ademen onder water, maar het kan ook omgekeerd, en dat gebeurt: haaien en octopussen beginnen op het land te lopen. / Bling-Bling Boy steelt een rugzak, Johnny moet de rugzak terug zien te krijgen.

  6. 6. Johnny and the Ice Pigs/Johnny's House of Horrors

    29 oktober 2005 (21 minuten)

    Johnny keert terug in de tijd om de legendes van de Ice Pigs naar zijn tijd te halen. / Johnny laat de lijst met favoriete dingen van Hugh uitkomen, alhoewel dat dacht hij, in echt is het de lijst met de minst favoriete dingen.

  7. 7. Johnny's Super Smartypants/Take Your Johnny to Work Day

    5 november 2005 (21 minuten)

    Johnny wil het hart van een slim meisje veroveren, Janet Nelson Jr. Om haar hart te veroveren wil hij slim worden. Susan en Mary vinden een broek uit waardoor Johnny slim wordt. / Johnny gaat stiekem mee met Susan en Mary naar "Neem je dochter naar het werk dag", omdat hij het niet eerlijk vindt dat de meisjes vrijaf hebben, en dat de jongens naar school moeten.

  8. 8. Johnny and the Mega Roboticles/Johnny Gets Mooned

    12 november 2005 (21 minuten)

    Johnny brengt een stuk speelgoed, Nasteria, tot leven. Nasteria beslist om Porkbelly te vernietigen. Nu moet Johnny de slechte actie-pop zien te stoppen. / Johnny steelt een raket die zijn zussen hebben uitgevonden. Met de raket reist Johnny naar de maan.

  9. 9. Johnny Hollywood/Johnny's Turbo Time Rewinder

    19 november 2005 (22 minuten)

    Johnny gebruikt een gadget om zo in een film mee te kunnen spelen, The Quickest and the Monkiest. Maar wat gebeurt er als het vastloopt, en als de film een slecht einde heeft? / Johnny's zussen vinden een tijd-herwinder uit, met dit apparaat kan je vijf minuten terug in de tijd.

  10. 10. Return of Johnny X/Sonic Johnny

    26 november 2005 (22 minuten)

    Om Bling Blings laatste uitvinding neer te halen, de Repto-snijder, wordt Johnny weer Johnny X. / Johnny en Dukey proberen Susan en Mary's ultieme scooter uit. De scooter kan door lichtsnelheid de toekomst in.

  11. 11. Dog Days of Johnny/Johnny's Pink Plague

    11 februari 2006 (21 minuten)

    Susan en Mary testen een nieuw apparaat uit op Dukey. / Johnny gebruikt een apparaat om iedereen van puisten af te helpen.

  12. 12. Johnny's Extreme Game Controller/Li'l Johnny

    18 februari 2006 (21 minuten)

    Johnny gebruikt zijn game-controller om mensen te controleren. Maar de vader van Johnny krijgt het in handen, zonder dat hij weet hoe het werkt. / Johnny is bezig al zijn speelgoed te laten krimpen.

  13. 13. Johnny vs. Brain Freezer/Johnny's Big Snow Job

    22 juli 2006 (21 minuten)

    Een jongen op Susan en Mary's school veranderd in de slechterik "Brain Freezer", Johnny moet hem zien te stoppen. / Johnny gebruikt een apparaat in Susan en Mary's lab om het buiten te laten sneeuwen.

  14. 14. Johnny Dodgeball/Johnny & the Attack of the Monster Truck

    29 juli 2006 (21 minuten)

    Johnny probeert de "perfecte zaterdag" te houden, maar Sissy verpest het telkens. / Eugene brengt een levende monster truck naar het huis van de Tests, het loopt mis als Eugene tegen de monster truck schopt.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.