• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.839 stemmen
Avatar
 
banner banner

Shades of Blue - Seizoen 2 (2017)

3,50 3 stemmen

Show titel: Shades of Blue

IMDb beoordeling: 7,0 (11.076)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Adi Hasak

Met: Jennifer Lopez, Ray Liotta en Drea de Matteo

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 5 maart 2017

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Shades of Blue

De New Yorkse detective en single moeder Harlee Santos is in een hechte groep van corrupte agenten beland. Ze laat zich omkopen en neemt geld aan in ruil voor bescherming, geld dat zij gebruikt om het leven van haar eerlijke en talentvolle dochter zo rooskleurig mogelijk te laten verlopen. Maar wanneer Harlee door de FBI wordt ingesloten en gedwongen haar maten te verraden, wordt haar loyaliteit sterk op de proef gesteld.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

  1. 1. Unforgiven

    5 maart 2017 (42 minuten)

    Harlee Santos neemt drastische maatregelen om de moord op haar gewelddadige ex Miguel in de doofpot te stoppen. Luitenant Matt Wozniak sluit een deal met FBI-agent Robert Stahl om zichzelf en zijn team uit de gevangenis te houden, maar ontdekt al snel dat Stahl hem in de val heeft gelokt.

  2. 2. Eye of the Hurricane

    12 maart 2017 (42 minuten)

    Wozniak begint een oorlog tegen Stahl nadat Wozniak erachter is gekomen dat Julia Ayers het doelwit van Stahl is geworden. Harlee duikt ondertussen in een zaak die een onverwachte wending naar haar eigen verleden maakt.

  3. 3. Ghost Hunt

    19 maart 2017 (42 minuten)

    Wozniak weigert samen te werken met de FBI waardoor Stahl de druk op Harlee nog meer verhoogt. Officier Verco wil erachter komen wat er met Donnie Pomp is gebeurd.

  4. 4. Daddy's Girl

    26 maart 2017 (42 minuten)

    Harlee besluit zelf op onderzoek uit te gaan nadat duidelijk is geworden dat Stahl koste wat kost Julia Ayres wil oppakken. Wozniak wordt geconfronteerd met een drugszaak die hem dwingt zijn eigen demonen onder ogen te komen.

  5. 5. Sweet Caroline

    2 april 2017 (42 minuten)

    De maffia wil wraak nemen op Harlee door haar voor een moord te laten opdraaien. Terwijl Harlee zichzelf moet beschermen in een race tegen de klok, probeert Wozniak zijn politie familie bij elkaar te houden. Er is namelijk bewijs opgedoken dat druk op het team uitoefent.

  6. 6. Fracture

    9 april 2017 (42 minuten)

    Harlee en Wozniak onderzoeken de moord op Caroline waardoor de relatie tussen Harlee en Nava onder druk komt te staan. Loman ontdekt ondertussen een geheim.

  7. 7. A House Divided

    16 april 2017 (42 minuten)

    Harlee heeft het team opgebiecht dat ze informatie heeft gedeeld met de FBI en het team moet zien om te gaan met het verraad van Harlee en Wozniak. Nu het team uit elkaar dreigt te vallen, proberen Harlee en Wozniak een plan te bedenken om Bianchi te pakken te krijgen.

  8. 8. Unpaid Debts

    23 april 2017 (42 minuten)

    Wozniak gaat achter Bianchi aan omdat hun overeenkomst werd gebroken. Harlee grijpt haar kans om het team te herenigen. Stahl maakt het zwaar voor het team nadat hij hen bedreigd heeft.

  9. 9. Chaos Is Come Again

    30 april 2017 (42 minuten)

    Harlee komt erachter dat iemand Christina berichten stuurt en zich daarin voordoet als Miguel, haar dode ex. Wozniak is bezig met een zaak omtrent een vermiste tiener.

  10. 10. Whoever Fights Monsters

    7 mei 2017 (42 minuten)

    Harlee en Wozniak zijn een klopjacht geopend op de mannen die het team in de val hebben laten lopen. Het team komt samen om de dreiging van Verco te kunnen doorstaan die eindelijk bewijs heeft gevonden van hun corruptie.

  11. 11. The Quality of Mercy

    14 mei 2017 (42 minuten)

    Harlee en Wozniak leiden het team in het gevaarlijke missie om Bianchi voor eens en altijd te pakken te nemen. Het plan pakt verkeerd uit en een teamgenoot komt in gevaar. Harlee moet nu een onverwachte bondgenoot inschakelen.

  12. 12. Behind the Mask

    21 mei 2017 (42 minuten)

    Harlee helpt Nava bij het wissen van zijn sporen na een gewelddadig incident. Deze kant van Harlee had Nava nog nooit gezien en dit zorgt voor spanningen. Wozniak moet een geest uit zijn verleden onder ogen komen.

  13. 13. Broken Dolls

    21 mei 2017 (42 minuten)

    Wozniak komt recht tegenover degene te staan die hem verraadde en hij heeft een lastige beslissing te maken. Het plan van Stahl om Harlee te grazen te nemen lijkt te gaan werken.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van spongemr13_mm

spongemr13_mm

  • 1 berichten
  • 0 stemmen

Kan iemand me helpen aan de ondertiteling van seizoen 2 van Shades of Blue


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.