• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.326 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.266 gebruikers
  • 8.985.277 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Blacklist - Seizoen 4 (2016-2017)

3,50 63 stemmen

Show titel: The Blacklist

IMDb beoordeling: 7,9 (278.417)

Afleveringen: 22

Speelduur: 16 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Jon Bokenkamp

Met: James Spader, Megan Boone en Diego Klattenhoff

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 22 september 2016

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Blacklist

Raymond "Red" Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring...

Afleveringen Seizoen 4 (2016-2017)

  1. 1. Esteban

    22 september 2016 (45 minuten)

    Nadat Liz is ontvoerd door een man die beweert haar vader te zijn, moet Red haar zien te vinden, wat hij er ook voor moet. Ondertussen gaat de Task Force om met het nieuws dat Liz nog steeds leeft.

  2. 2. Mato

    29 september 2016 (45 minuten)

    Red roept Tom en de Taks Force op om te helpen met het opsporen van een beruchte premiejager, die wellicht de volgende stappen va Alexander Kirk weet. Liz kan maar niet beslissen om Kirk te vertrouwen is of niet.

  3. 3. Miles McGrath

    6 oktober 2016 (45 minuten)

    Red en de Task Force nemen extreme maatregelen om een van Alexander Kirks bondgenoten, Miles McGrath, op te sporen. Deze man financiert misdaden om er winst op te malen. Liz leert ondertussen meer over haar familie.

  4. 4. Gaia

    13 oktober 2016 (45 minuten)

    Terwijl Red de Task Force en Liz op het spoor van een eco-terrorist met een mysterieuze link met Alexander Kirk zet, neemt Tom het heft in eigen handen.

  5. 5. The Lindquist Concern

    20 oktober 2016 (45 minuten)

    Liz' loyaliteit wordt op de proef gesteld als Red actie onderneemt tijdens een poging om Alexander Kirk te onderscheppen. De task Force moet een moordenaar zien te vinden, die het heeft voorzien op ontwikkelaars op het gebied van technologie.

  6. 6. The Thrushes

    27 oktober 2016 (45 minuten)

    Als Alexander Kirk gaat samenwerken met een mysterieuze hackinggroep, zien Red en Liz een kans om hun slag te slaan.

  7. 7. Dr. Adrian Shaw (1)

    3 november 2016 (45 minuten)

    Red stuurt de Task Force op een individu af, die nieuwe identiteiten aan voortvluchtige criminele verschaft. Alexander Kirk gaat er op medisch gebied flink op achteruit.

  8. 8. Dr. Adrian Shaw: Conclusion (2)

    10 november 2016 (45 minuten)

    Red voert de druk op Dr. Shaw uit om zijn voormalige patiënt op te sporen. Mr Kaplan komt tot een kritische conclusie over de toekomst van Liz.

  9. 9. Lipet's Seafood Company

    5 januari 2017 (45 minuten)

    Het onderzoek naar een internationale terrorist, die opereert in Amerika, test de samenwerking van de Task Force. Arem moet omgaan met de consequenties van zijn vriendin, die de computers van de FBI heeft gehackt.

  10. 10. The Forecaster

    12 januari 2017 (45 minuten)

    Een nieuwe zaak komt bij Liz terecht. Deze zaak gaat over een iemand die een vage omschrijving over een toekomstige misdaad heeft gegeven. Red ontdekt een nieuwe zakelijke kans.

  11. 11. The Harem

    19 januari 2017 (45 minuten)

    Liz moet zichzelf bewijzen tegenover de leider van een elite groep van vrouwelijke dieven, om zo hun organisatie te infiltreren. Red moet onverwachte problemen binnen zijn organisatie afhandelen.

  12. 12. Natalie Luca

    2 februari 2017 (45 minuten)

    Het Task Force achtervolgt een moordenaar die doodt door middel van het loslaten van een fatale ziekte op zijn slachtoffers. Ondertussen roept Red Tom op voor een undercoveroperatie.

  13. 13. Isabella Stone

    9 februari 2017 (45 minuten)

    The Task Force komt in actie als ze een crimineel traceren die het heeft voorzien op Red zijn business. Een onverwachte gebeurtenis zorgt ervoor dat Tom op jacht gaat naar informatie over zijn verleden.

  14. 14. The Architect

    16 februari 2017 (45 minuten)

    Aram gaat undercover als hacker om een een beruchte crimineel te identificeren. Deze crimineel ontwerpt, construeert en voert voor een prijs de perfecte misdaad uit. Tom gaat verder met de zoektocht naar details over zijn jeugd.

  15. 15. The Apothecary

    23 februari 2017 (45 minuten)

    Nadat hij gedoseerd is met een dodelijk soort gif, moet Red zijn voetsporen traceren om erachter te komen wie van zijn kameraden hem verraden heeft.

  16. 16. Dembe Zuma

    20 april 2017 (45 minuten)

    Na een wekenlange jacht op Dembe, hebben Red en de Task Force eindelijk een aanwijzing naar de locatie van Arams vermissing. Ondertussen neemt Dembe een gecalculeerd risico.

  17. 17. Requiem

    20 april 2017 (45 minuten)

    Herinneringen aan het verleden zetten Red om een gevaarlijk pad met een tegenstander die zin criminele koninkrijk in één klap wil vernietigen.

  18. 18. Philomena

    27 april 2017 (45 minuten)

    De Task Force achtervolgt een premiejager, aangenomen om Reds directe bondgenoten aan te vallen. Ondertussen komt Ressler tegenover een moreel dilemma te staan wanneer hij een nieuwe opdracht aanneemt.

  19. 19. Dr. Bogdan Krilov

    4 mei 2017 (45 minuten)

    Red stuurt Task Force op pad richting een Blacklister met de materialen om herinneringen te manipuleren, waardoor Liz gaat twijfelen aan haar eigen verleden. Ressler krijgt nieuwe aanwijzingen in de zaak over de verdwijning van Justice Department official Reven Wright.

  20. 20. The Debt Collector

    11 mei 2017 (45 minuten)

    Wanneer Liz het slachtoffer wordt van een huurling, beter bekend als de Debt Collector, vraagt Red een onverwacht iemand om hulp. Het lukt Ressler niet om Agent Gale's onderzoek bij te houden.

  21. 21. Mr. Kaplan (1)

    18 mei 2017 (45 minuten)

    Red traceert een beruchte dief voor een mysterieuze opdracht. Ondertussen moet Aram een moeilijke keuze maken wanneer Agent Gale extreme maatregelen neemt in zijn onderzoeken naar de Task Force.

  22. 22. Mr. Kaplan: Conclusion (2)

    18 mei 2017 (45 minuten)

    Red voert een riskant plan uit om de Task Force en zichzelf te redden, terwijl Mr. Kaplan de laatste fase van de aanval op zijn criminele koninkrijk uitvoert. Liz confronteert wordt geconfronteerd met de grootste vragen uit haar verleden.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59139 berichten
  • 3918 stemmen

Ondanks dat seizoen 3 nog wel aardig vermakelijk was, kreeg ik vorig seizoen al een beetje een soort van Blacklist-moeheid. Steeds hetzelfde kunstje herhalen begint wat saai te worden en bij vlagen werd het wel ongeloofwaardig tot in extreme. Maar toch vond ik het nog leuk genoeg en was het een prima voldoende waard. Dat gevoel is nu wel helemaal weg. De serie voelt als een grote herhaling aan en de fun tijdens het kijken is behoorlijk weg. Met ruim 20 afleveringen duren seizoen ook best lang en dan kwam er dit seizoen ook nog eens de (saaie en overbodige) spin-off Redemption bij die ik ook maar heb gekeken, maar geen indruk maakte.

Het leukste was gewoon het oude concept met Reddington en Liz die samen moesten werken. Dat idee zakt steeds meer weg en via allerlei niet al te boeiende subplotjes proberen ze iets te geforceerd beiden toch nog steeds in elkaars verhaal te brengen. Het acteerwerk is nog altijd sterk, maar de chemie is gewoon minder geworden. Zal vooral aan de scripts liggen, maar het voelt gewoon nog weinig fris aan. Van mij mogen ze stoppen, maar de serie is vernieuwd voor een vijfde seizoen, dus ik zal gewoon door blijven kijken.

2,5* (maar echte liefhebbers kunnen er nog wel wat meer bij op tellen)


avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

Vanaf aanstaande maandag te zien op Netflix.


avatar van johannesA_mm

johannesA_mm

  • 11 berichten
  • 0 stemmen

Weer van genoten.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.