• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.812 stemmen
Avatar
 
banner banner

Laramie - Seizoen 1 (1959-1960)

3,38 4 stemmen

Show titel: Laramie

IMDb beoordeling: 7,7 (1.460)

Afleveringen: 31

Speelduur: 1 dag, 6 uur en 22 minuten

Ontwikkeld door: John C. Champion

Met: Robert Fuller, John Smith en Robert Crawford Jr.

Oorsprong: Verenigde Staten

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Laramie

Nadat de vader van de gebroeders Sherman ten onrechte vermoord is door een hebzuchtige landzoeker, komt een zwerver genaamd Jess Harper de broers helpen bij het runnen van een rustplek voor koetsen. De Shermans proberen, met behulp van Jess, de naam van hun vader te zuiveren en de echte dader te pakken te krijgen.

Afleveringen Seizoen 1 (1959-1960)

  1. 1. Stage Stop

    De zwerver Jess Harper komt in het stadje Laramie aan en gaat op zoek naar een man. Vuurgevechten zorgen er echter voor dat hij wegvlucht en boerderijeigenaar Slim Sherman en diens broer Andy ontmoet.

  2. 2. Glory Road

    Een ongelukkige zwerver die banden heeft met Jess komt aan op het station van Sherman. Hij heeft een vrouwelijke priester bij zich. Jess probeert de man te ontwijken maar hij raakt toch bij hem betrokken.

  3. 3. Circle of Fire

    Martha Chambers zoekt onderdak op de boerderij van Sherman omdat ze op de vlucht is voor wraakzuchtige indianen. Ze heeft in een vlaag van woede de zoon van een Pawnee indiaan vermoord en wordt nu opgejaagd.

  4. 4. Fugitive Road

    Gil Brady zoekt hulp bij zijn schoonbroer Jess Harper. Gil heeft het leger onrechtmatig verlaten en is op weg naar Canada maar kan hier wel wat hulp bij gebruiken.

  5. 5. The Star Trail

    Tully Hatch, een man die het leven van Jess Harper gered heeft, wordt aangeklaagd wegens een bankoverval. Jess vindt dat hij hem moet helpen.

  6. 6. The Lawbreakers

    Jess neemt een baantje aan waarbij hij undercover moet gaan werken voor de sheriff. Hij moet een crimineel, die op zoek is naar gestolen geld, wegwijs maken.

  7. 7. The Iron Captain

    Slim en Jess weten een crimineel en diens partner te pakken te krijgen. De rollen worden echter snel omgedraaid wanneer de bende van deze criminelen ze komen bevrijden uit de gevangenis.

  8. 8. General Delivery

    Een revolverheld komt naar Laramie omdat hij op zoek is naar degene die hem probeert te vermoorden. Jess kent hem en gaat de confrontatie aan.

  9. 9. The Run to Tumavaca

    De zeer aantrekkelijke maar hebzuchtige vrouw van een boerderijeigenaar zoekt hulp bij Jess om haar rijke man te kunnen verlaten. Haar man heeft echter een groep premiejagers achter haar aan gestuurd.

  10. 10. The General Must Die

    Een oude vriend van Slim uit de oorlog komt aan op de boerderij. Het lijkt erop dat hij op bezoek komt maar al snel wordt duidelijk dat hij generaal Sherman komt vermoorden.

  11. 11. Dark Verdict

    Jess is ziedend wanneer een goede en onschuldige vriend schuldig wordt bevonden van moord. Deze vriend is opgehangen wegens de moord op Doc Webb en sheriff Kiley.

  12. 12. Man of God

    Een priester probeert een ontmoeting met Sitting Bull te bewerkstelligen. De priester is van plan om vrede te bespreken.

  13. 13. Bare Knuckles

    Jonesy loopt een rondtrekkende bokser tegen het lijf. Dit zorgt voor een hoop chaos op het station maar levert Jonesy tevens een baan op als de promotor van deze man.

  14. 14. The Lonesome Gun

    Slim krijgt een dreigbrief die gericht is aan zijn vader. De schrijver van de dreigbrief zoekt wraak voor de dood van zijn zoon.

  15. 15. Night of the Quiet Man

    Jess is eventjes weg en Slim besluit een stuk ruig land van een voormalige wetsdienaar te leasen. Wat Slim niet weet is dat deze man een hoop criminelen in dienst heeft.

  16. 16. The Pass

    Er heerst een oorlog tussen de Sioux indianen en de Cheyenne indianen. Ze vechten het uit op de winterse landen van Wyoming Territory. Dit dwingt Slim en Jess tot het voorlopig sluiten van de boerderij.

  17. 17. Trail Drive

    Na een lange periode van droogt moeten Slim en Jess een veedrijver helpen bij diens werk. In eerste instantie zijn Slim en Jess onder de indruk van deze vreemdeling, maar al snel vertrouwen ze het niet meer.

  18. 18. Day of Vengeance

    Jess krijgt speciale rechten van de sheriff om een man te transporteren die ervan beschuldigd wordt zijn vrouw vermoord te hebben. De koets wordt aangevallen door een groep mannen die opzoek zijn naar de gevangene.

  19. 19. The Legend of Lily

    De wat oudere maar zeer aantrekkelijke Lily Langford toert door het Westen. Ze komt platzak aan in Laramie maar weet haar schuldeisers steeds een stap voor te blijven.

  20. 20. Death Wind

    Een heleboel passagiers van een koets moeten schuilen op de Sherman boerderij omdat het te erg stormt. Iedereen probeert echter iets te verbergen maar Jess en Slim weten niet wat.

  21. 21. Company Man

    De eigenaar van een koetsbedrijf wil dat Jess ontslagen wordt. Dit zorgt voor spanningen op de boerderij. Slim en Jess gaan ondertussen op zoek naar paardendieven.

  22. 22. Rope of Steel

    Een man verstoort een moord en overval en wordt als held gezien. Hij neemt het zich ervan en geniet met volle teugen, ten koste van Slim.

  23. 23. Duel at Alta Mesa

    Jess werkt met tegenzin met T.J. Patterson mee. Ze gaan op zoek naar een dief de geld van het bedrijf heeft gestolen. De dochter van Patterson zoekt ook mee.

  24. 24. Street of Hate

    Vijf jaar na het plegen van een moord wordt Frank Buckley naar Slim Sherman gestuurd. Het merendeel van de inwoners van het stadje willen echter niet dat deze moordenaar er komt wonen.

  25. 25. Ride or Die

    Slim en Jess openen de jacht op Vernon Kane die een bank heeft overvallen en een populaire hulpsheriff heeft vermoord. Hun jacht brengt ze tevens op het pad van een gokker en zijn vrouw.

  26. 26. Hour after Dawn

    Slim en Jess voegen zich bij een bende en gaan op zoek naar drie ontsnapte bendeleden die het Wells Fargo kantoor hebben proberen te overvallen en daarbij een hulpsheriff hebben vermoord.

  27. 27. The Protectors

    Slim en Jess raken betrokken bij een gevecht tussen de boerderijeigenaren en degenen die gewassen verbouwen. Ondanks hun pogingen de boel te sussen, wordt er toch een boerderijeigenaar vermoord.

  28. 28. Saddle and Spur

    Slim en Jess eindigen in Nebraska in de hoop daar een goede plek voor hun vee te kunnen vinden. De dood van een Marshall zorgt ervoor dat ze diens plaats innemen.

  29. 29. Midnight Rebellion

    Jess is op de vlucht omdat hij een Marshall heeft vermoord. Hij krijt een plaats aangeboden in het privéleger van Owen Cantrell en moet meevechten in een conflict tussen de Verenigde Staten en Canada.

  30. 30. Cemetery Road

    Slim komt een grofgebekte pestkop tegen op een trein. Wanneer deze pestkop vermoord wordt, wordt Slim gekidnapt en moet hij volgens de regels van de trein sterven.

  31. 31. Men of Defiance

    Jess en de Marshall openen de jacht op een bende criminelen. Nadat er een vuurgevecht plaatsvindt, wil de leider van de criminelen een deal sluiten. Hij laat een gijzelaar vrij als Jess en de Marshall zich gewonnen geven.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Foxhollywood

Foxhollywood

  • 178 berichten
  • 312 stemmen

Alle seizoenen in mijn bezit. Af en toe kijk ik een aflevering. Ook een leuke westernserie.


avatar van Foxhollywood

Foxhollywood

  • 178 berichten
  • 312 stemmen

Foxhollywood schreef:

Alle seizoenen in mijn bezit. Af en toe kijk ik een aflevering. Ook een leuke westernserie.

Vanavond een aflevering gekeken.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.