• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.880 stemmen
Avatar
 
banner banner

Courage the Cowardly Dog - Seizoen 2 (2000-2001)

3,73 11 stemmen

Alternatieve titel: Courage het Bange Hondje

IMDb beoordeling: 8,3 (50.663)

Afleveringen: 13

Speelduur: 4 uur en 46 minuten

Ontwikkeld door: John R. Dilworth

Met: Thea White (stemrol), Marty Grabstein (stemrol) en Simon Prebble (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 31 oktober 2000

Eerst uitgezonden op: Cartoon Network (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Courage the Cowardly Dog

Courage het hondje is achtergelaten als pup en gevonden door Muriël, die samen met haar man Eustace op een boerderij woont ergens in Nergens. Er gebeuren enge dingen in Nergens en Courage moet zijn angsten overwinnen om zijn nieuwe thuis te redden.

Afleveringen Seizoen 2 (2000-2001)

  1. 1. The Magic Tree of Nowhere/Robot Randy

    31 oktober 2000 (22 minuten)

    Een wensboom groeit bij het huis, maar Eustace is jaloers op de aandacht die de boom krijgt en wil de boom omhakken, waardoor Courage moet proberen hem te stoppen. / Om te voldoen aan de grillen van zijn volk, reist een enorme robot genaamd Randy met tegenzin af naar de aarde, waar hij van Courage en zijn baasjes slaven maakt, om zijn volk te bewijzen dat hij geen mislukkeling is.

  2. 2. The Curse of Shirley/Courage in the Big Stinkin' City

    8 december 2000 (22 minuten)

    Als gevolg van de wreedheid van Eustace, creëert een boze Shirley een onweerswolk boven hem. / Courage en zijn baasjes gaan naar New York, waar Muriel een optreden heeft en waar een enorme kakkerlak genaamd Schwick hen aan bied om bij hem thuis te slapen tot na de show. Schwick dwingt Courage om een ''kwaadaardig pakje'' op te halen, anders laat hij zijn dodelijke huisdier vrij om Muriel te verslinden.

  3. 3. Family Business/1000 Years of Courage

    29 december 2000 (22 minuten)

    Een inbreker, die beweert familie te zijn, breekt in bij de ranch maar heeft last van meerdere persoonlijkheden in zijn hoofd en zijn houding richting de bewoners veranderd. Courage en zijn baasjes moeten zich nu aan zijn regelingen houden. / Door een meteorietinslag op de planeet, komen Courage en zijn baasjes 1000 jaar in de toekomst terecht, waar de wereld wordt bewoond door bananen-mensen.

  4. 4. Courage Meets the Mummy/Invisible Muriel

    19 januari 2001 (22 minuten)

    Een mummy van een Maya-bakker wil wraak nemen voor het onrecht dat hem is aangedaan. / Muriel wordt onzichtbaar als ze aan een magische edelsteen draait die ze van Courage heeft gehad, en die niet van de bijwerkingen weet. Als ze gevangen is genomen door de overheid moeten Courage en Eustace, met behulp van Dr. Vindaloo, haar redden.

  5. 5. Human Habitrail/Mission to the Sun

    23 februari 2001 (22 minuten)

    Een dokter die zich voordoet als stofzuigerverkoper, verkleint Muriel en Eustace, om hen voor een experiment van abstracte producten te gebruiken. / Als de zon bijna is gedoofd, moeten Courage en zijn baasjes de ruimte in om het te repareren. Ondertussen kruipt een klein ruimteschepsel genaamd Vastabael Backjurius in de hersenen van Muriel en probeert haar gek te maken, zodat hun missie verkeerd afloopt, omdat hij samen met alle andere aliens wil dat de mensen stoppen met het misbruiken van hun planeten en omdat aliens van het donker houden.

  6. 6. Courage the Fly/Katz Kandy

    16 maart 2001 (22 minuten)

    Een jonge Chinees-Amerikaanse uitvinder, genaamd Di Lung, experimenteert met zijn wetenschap en verandert Courage in een vlieg. Hij moet proberen om zijn ranch te redden, maar zit nog in zijn vlieg-vorm, voordat een enorme satelliet op de ranch valt. / Katz is vastberaden om de Nowhere Sweet-Stuff-wedstrijd te winnen en ontvoert Muriel om haar geheime recept te verkrijgen. Ondertussen moet Courage Katz verslaan in een staar-wedstrijd.

  7. 7. Nowhere TV/Mega Muriel the Magnificent

    6 april 2001 (22 minuten)

    Le Quack hypnotiseert Muriel en Eustace door de televisie heen zodat ze kunnen worden verandert in slaven en een grote hoeveelheid loterijgeld stelen dat ze bij hem moeten brengen. / Een onweerswolk zorgt ervoor dat de computer van Courage tot leven komt. Hij downloadt zichzelf in Muriels lichaam om te bewijzen hoe dapper en dodelijk hij kan zijn, tot de grote schrik van Courage.

  8. 8. Bad Hair Day/Forbidden Hat of Gold

    13 april 2001 (22 minuten)

    Dr. Vindaloo is omgekocht om te vertellen aan Growth Industries dat Muriel een zeldzame bloedgroep heeft, genaamd ABXYZ. Courage moet Muriel en de moeder van Eustace redden van Growth Industries. / Eustace vind de kaart van Horst, wat hem weet te leiden naar een hoed gemaakt van goud en hij neemt Muriel en Courage mee, maar zijn hebzucht leid hen richting gevaar.

  9. 9. Serpent of Evil River/The Transplant

    20 april 2001 (22 minuten)

    Courage en zijn baasjes zijn verleid met een gratis cruise, maar alleen omdat ze hiermee worden misleid om de kapitein te helpen om een zeeslang die van opera houd te vangen. / Courage vind de botten van een gigantisch kangoeroe-monster en als Eustace deze botten probeert te verkopen aan ontdekkers, verdraait hij zijn rug. Dr. Vindaloo doet een disc-transplantatie op Eustace, maar veroorzaakt hiermee dat Eustace zelf in een kangoeroe-monster verandert.

  10. 10. Car, Broke, Phone Yes/Cowboy Courage

    26 oktober 2001 (22 minuten)

    Een alien-brein steelt Muriels vriendelijkheid voor zijn meester en Courage moet het terug zien te krijgen, want anders blijft Muriel voor altijd chagrijnig. / Courage en Muriel fantaseren dat ze in het oude westen zijn, met Courage die de sheriff speelt, Muriel als barkeeper en Eustace als de schurk.

  11. 11. Evil Weevil/McPhearson Phantom

    2 november 2001 (22 minuten)

    Eustace raakt per ongeluk een kever die zo groot als een mens is en Jeeves heet met zijn auto. Muriel nodigt hem uit om er de nacht door te brengen. Helaas, Jeeves begint al snel het leven uit Eustace en Muriel te zuigen. / Het huwelijk van Muriel en Eustace wordt getest als ze worden gemanipuleerd en tegen elkaar worden opgezet door een sluw persoon en een onwaarschijnlijke medeplichtige, de moeder van Eustace.

  12. 12. The House of Discontent/The Sand Whale Strikes

    9 november 2001 (22 minuten)

    De geest van de oogst verschijnt op een nacht en eist dat Courage en zijn baasjes vertrekken, omdat Eustace niks weet te laten groeien op hun land. / Een zandwalvis ziet Eustace aan voor zijn overleden vader Ickett en eist dat hij zijn accordeon terug geeft.

  13. 13. The Tower of Dr. Zalost

    16 november 2001 (22 minuten)

    Een extreem depressieve en in het algemeen verkeerd begrepen professor, kan niet om gaan met zijn eigen toestand. Uit jaloersheid van andermans geluk, gaat hij naar Nowhere en vuurt ongelukkige kanonskogels uit zijn toren af en brengt daarmee de hele stad in een staat van depressie.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

Vermakelijk, maar wel iets minder dan seizoen 1. Ik miste hier de echt bijzondere afleveringen, maar overall is het dik voldoende. Lekker extreme en vreemde humor.

3,5*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.