• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.401 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Love Boat - Seizoen 1 (1977-1978)

3,06 32 stemmen

Show titel: The Love Boat

IMDb beoordeling: 6,3 (13.515)

Afleveringen: 25

Speelduur: 1 dag en 1 uur

Ontwikkeld door: Aaron Spelling

Met: Gavin MacLeod, Bernie Kopell en Ted Lange

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 24 september 1977

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Love Boat

Love is in the air... Nou, niet alleen in de lucht maar ook op zee! Passagiers op zoek naar de liefde en romantische avonden aan boord van een mooie cruiseliner met tropische of mysterieuze oorden als bestemming, besluiten een reis te boeken op de Pacific Princess, ofwel de 'Love Boat'. Daar staan Gopher, Dr. Adam, Isaac, Julie en kapitein Stubing klaar om het hun passagiers zo aangenaam mogelijk te maken en soms ook om een handje te helpen op liefdesgebied. Het gaat niet altijd van een leien dakje maar uiteindelijk overwint de liefde toch alles en verlaat iedereen uiterst tevreden deze droomboot.

Afleveringen Seizoen 1 (1977-1978)

  1. 1. The Captain and the Lady/One If by Land/Centerfold

    24 september 1977 (1 uur)

    De ex-vrouw van kapitein Stubing is op het cruiseschip beland. / De toekomstige vrouw van een politicus maakt zich zorgen over een aantal schandaalfoto's. / Een vrouw wordt door haar vriendje in alle aanloophavens achternagezeten.

  2. 2. Oh, Dale!/The Main Event/A Tasteful Affair

    1 oktober 1977 (1 uur)

    Een man moet zich voordoen als vrouw om toegang tot het schip te krijgen, zodat hij zijn ex-vriendin kan volgen. / Een getrouwd stel komt vast te zitten in de lift. / Een detective valt voor een getrouwde vrouw, haar man heeft hem ingehuurd om haar op te sporen.

  3. 3. Ex Plus Y/Graham and Kelly/Goldenagers

    8 oktober 1977 (1 uur)

    Een gescheiden paar gaat op cruise met nieuwe vrienden. / Twee pubers krijgen een ongemakkelijke flirt. / Een groep senioren verstoort per ongeluk een romance.

  4. 4. Message for Maureen/The Acapulco Connection/Gotcha

    15 oktober 1977 (1 uur)

    Een rolstoeltennisster herstelt haar romance met een kritische sportjournalist. / Een Mexicaanse vrouw met zangambities stuwt weg op het schip. / Een man irriteert zijn vrouw en andere passagiers met zijn onophoudelijke flauwe grappen.

  5. 5. Help, Murder/Isaac the Groupie/Mr. Popularity

    22 oktober 1977 (1 uur)

    Een vrouw vreest dat haar man plannen heeft om haar te vermoorden. / Isaac begint een romance met een bekende zangeres. / Een koppel verdenkt een passagier ervan een juwelendief te zijn.

  6. 6. The Joker Is Mild/First Time Out/Take My Granddaughter, Please

    29 oktober 1977 (1 uur)

    Een vriend van Julie vraagt hulp om haar stand-up comedy carrière nieuw leven in te blazen. / Een nieuwsgierige vrouw probeert zich met het liefdesleven van haar kleindochter te bemoeien. / Een studentendispuut moedigt één van haar leden aan om zijn maagdelijkheid te verliezen tijdens de cruise.

  7. 7. Identical Problem/Julie's Old Flame/The Jinx

    10 november 1977 (1 uur)

    Identieke tweelingzussen doen alsof ze één persoon zijn, maar beide dames vallen voor Doc. / Julie maakt opnieuw kennis met een oude geliefde. / De bemanning is van oordeel dat een bejaard echtpaar, dat de Titanic heeft overleefd, vervloekt is.

  8. 8. Lost and Found/The Understudy/Married Singles

    19 november 1977 (1 uur)

    Een jongen raakt bevriend met een koppel, dit koppel heeft onlangs hun zoon verloren. / Een stagiaire tracht de baan van Julie te stelen. / Een getrouwd echtpaar neemt de cruise, maar verblijft in aparte hutten.

  9. 9. The Captain's Captain/Hounded/Romance Roulette

    26 november 1977 (1 uur)

    De veeleisende vader van de kapitein maakt de hele bemanning nerveus. / Een hond valt een passagier in zijn cabine aan. / Drie vriendinnen proberen mannen te ontmoeten via een ongewoon spel.

  10. 10. Dear Beverly/The Strike/Special Delivery

    3 december 1977 (1 uur)

    Een adviescolumnist verwaarloost haar man. / Een vervanger van de chef-kok heeft een slechte geschiedenis met kapitein Stubing. / Een man en zijn vervreemde zwangere vrouw nemen beide de cruise zonder te weten dat de ander ook aan boord is.

  11. 11. Lonely at the Top/Divorce Me, Please/Silent Night

    10 december 1977 (1 uur)

    Het is Kerstmis en de kapitein probeert de juiste balans te vinden tussen leiderschap en vriendschap. / Een getrouwde man en vrouw proberen overeenstemming te krijgen over hun echtscheiding. / Een ex-gedetineerde zoekt wraak op de persoon die hem heeft aangegeven. Een priester neemt een groep weeskinderen mee op de cruise.

  12. 12. The Old Man and the Runaway/A Fine Romance/The Painters

    24 december 1977 (1 uur)

    Een oude man en een tiener krijgen een onwaarschijnlijke vriendschap. / Julie raakt gefrustreerd wanneer een oude vriend van haar broer herhaaldelijk haar avances afwijst zonder uitleg. / Een paar incompetente schilders verpesten continu hun werk aan de cabine van kapitein Stubing.

  13. 13. Family Reunion/Too Hot to Handle/Cinderella Story

    7 januari 1978 (1 uur)

    Een vrouw die gelooft dat haar vertrokken vader een edele zeekapitein was krijgt gevoelens voor een oude purser. / Een pas getrouwd koppel kan niet van hun huwelijksreis genieten vanwege lichamelijke problemen. / De bemanning geeft een koppel met bescheiden middelen een upgrade naar een luxe suite zonder kapitein Stubing te raadplegen.

  14. 14. Isaac's Double Standard/One More Time/Chimpanzeeshines

    14 januari 1978 (1 uur)

    De lastige moeder van Isaac wordt jaloers op de vriendin van haar zoon. / Een gescheiden comedy team is te druk met grappen maken om te erkennen dat ze elkaar missen. / De ontluikende romance van Gopher wordt bijna verpest door een juweel stelende aap.

  15. 15. Hollywood Royalty/The Caper/The Eyes of Love/Masquerade: Part 1

    21 januari 1978 (1 uur)

    Een beroemd Hollywood-stel probeert evenwicht te vinden. / Dieven proberen een dure juweel te stelen. / Blinde jeugdvrienden ontmoeten elkaar, maar een van hen kan nu zien. / Een vreemdgaande man zit aan boord met zowel zijn vrouw als minnares.

  16. 16. Hollywood Royalty/The Caper/The Eyes of Love/Masquerade: Part 2

    21 januari 1978 (1 uur)

    Het Hollywood-stel is nog steeds opzoek naar evenwicht. / Lukt het de dieven om het dure juweel te stelen? / De blinde jeugdvrienden komen voor een aantal verrassingen te staan. / Het geheim van de vreemdgaande man komt aan het licht.

  17. 17. The Congressman Was Indiscreet/Isaac's History Lesson/Winner Take Love

    28 januari 1978 (1 uur)

    Een congreslid dat onterecht wordt beschuldigd van betrokkenheid in een schandaal, zoekt toevlucht op de cruise. / Isaac en een knappe intellectuele snob krijgen ruzie over een kleurrijke oude passagier. / Een deelneemster aan een schoonheidswedstrijd wordt bedreigd door haar jaloerse vriendje.

  18. 18. The Last of the Stubings/The Million Dollar Man/The Sisters

    4 februari 1978 (1 uur)

    Stubing's neef komt aan boord voor een training. / Een man die net een miljoen dollar heeft gestolen, ontmoet een vrouw die zich voordoet als de politie. / Twee zussen concurreren voor de affecties van dezelfde man.

  19. 19. The Inspector/A Very Special Girl/Until the Last Goodbye

    11 februari 1978 (1 uur)

    Wanneer men erachter komt dat er een kwaliteitsinspecteur aan boord is, doet de bemanning extra zijn best. / Brian Sherwood brengt tijdens de cruise veel tijd door met een jonge vrouw. / Melanie is populair bij de mannen, haar vriendin Jane wordt totaal genegeerd.

  20. 20. Computerman/Parlez-Vous/Memories of You

    13 februari 1978 (1 uur)

    Een computer matchmaker begint gasten van de cruise aan elkaar te koppelen. / Twee Amerikaanse 'golddiggers' doen alsof ze Frans zijn. / Een adverteerder uit New York ontmoet een verloren liefde.

  21. 21. Taking Sides/A Friendly Little Game/Going by the Book

    18 februari 1978 (1 uur)

    De problemen van een ouder echtpaar hebben invloed op het huwelijk van pasgetrouwden. / Een bejaarde man die met schulden behept is, is van plan om zijn vrouw mee op een cruise te nemen om zo hun kleinkinderen te ontmoeten. Hij besluit de reis te betalen via een sluw kaartspel en streeft ernaar om de bemanning daarmee te bedriegen. / Een jonge man die zeer onervaren is met vrouwen vertrouwt op een zelfhulpboek. Hij en Doc Bricker komen in botsing door voor hetzelfde meisje te gaan.

  22. 22. Parents Know Best/A Selfless Love/The Nubile Nurse

    25 februari 1978 (1 uur)

    Een paar neemt hun zoon mee op een cruise in een poging zijn relatie met een ongeschikt meisje te beëindigen. / Een jong paar heroverweegt hun romance. / Het glamoureuze verleden van een ex-showgirl brengt haar nieuwe carrière als geregistreerde verpleegkundige in gevaar.

  23. 23. Musical Cabins

    6 mei 1978 (1 uur)

    Een jonge vrijgezel moet binnen een week trouwen om een erfenis van drie miljoen dollar te claimen. Een saaie weduwe stelt zich voor als glamoureuze avonturier en veroverd het hart van de kapitein. Een mannelijke chauvinist ergert zich aan zijn verloofde, die troost bij Doc vindt.

  24. 24. The Business of Love/Crash Diet Crisis/I'll Never Fall in Love Again

    13 mei 1978 (1 uur)

    Een hervormde prostituée veroorzaakt problemen tussen een oude klant en zijn vrouw. / Kapitein Stubing ontmoet opnieuw een oude vlam. / Een liefhebbend ouder paar helpt twee geliefden samen te brengen.

  25. 25. Gopher the Rebel/Cabin Fever/Pacific Princess Overture

    20 mei 1978 (1 uur)

    Een jonge vrouwelijke passagier moedigt Gopher aan om sterk te zijn ten opzichte van kapitein Stubing. Beiden onderschatten de gevolgen van hun acties. / Een vreemdgaande man wordt betrapt wanneer zijn buren ook op de cruise aan boord gaan. / Een zakenman gebruikt zijn gehele repertoire om een verdrietige weduwe ervan te overtuigen de zaken van haar man te verkopen aan een Japans conglomeraat. Maar hij krijgt in de gaten dat dit misschien niet het beste idee is.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van kos

kos

  • 46075 berichten
  • 8459 stemmen

Mogen ze wat mij betreft eindeloos smiddags herhalen.


avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Héhé. Dit moest ik als kind elke zondag meekijken. Ik herinner mij er echter nog weinig van. Buiten de theme song natuurlijk.


avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66749 stemmen

Echt heerlijke tv.


avatar van T.O.

T.O.

  • 2206 berichten
  • 2462 stemmen

Mijn eerste toevoeging

Die tune en intro clip zijn legendarisch natuurlijk.


avatar van ZAP!

ZAP!

  • 5103 berichten
  • 3549 stemmen

Pfff, misschien heb ik dit vroeger leuk gevonden, maar nu zou ik dit zeer waarschijnlijk niet meer smaken.


avatar van Foxhollywood

Foxhollywood

  • 178 berichten
  • 312 stemmen

Hier werd geen aflevering van overgeslagen bij ons thuis. Echt een mooie komische serie.Mogen ze van mij wel gaan uitzenden bij tv zender ONS. Ga dan zeker kijken.


avatar van Scarafax

Scarafax

  • 103 berichten
  • 514 stemmen

Altijd een beetje cheezy, maar vond het echt altijd leuk om te zien. Mag best wel weer keer herhaald worden.


avatar van Phantasm

Phantasm

  • 6685 berichten
  • 6612 stemmen

Kijkt lekker weg, leuk in elkaar gezet.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.