Mijn Series +

American Horror Story - Seizoen 7 (2017)

Alternatieve titel: AHS

mijn stem
geen stemmen

Verenigde Staten
Horror / Thriller

ontwikkeld door Ryan Murphy en Brad Falchuk
met Sarah Paulson, Evan Peters en Alison Pill

American Horror Story is een Amerikaanse drama/horror serie bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk. Ieder seizoen heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Dit betreft een bezeten huis (Haunted House), een gekkenhuis (Asylum), een groep heksen (Coven), een tentoonstelling met aparte verschijnselen (Freak Show) en een mysterieus hotel (Hotel). Een aantal van de hoofdrolspelers duikt desondanks toch in meerdere seizoenen op, telkens in een andere rol.

 1. Election Night
 2. Don't Be Afraid of the Dark
 3. Neighbors From the Hell
 4. 11/9
 5. Holes
 6. Mid-Western Assassin
 7. Valerie Solanas Died For Your Sins: Scumbag
 8. Winter of Our Discontent
 9. Aflevering 9
 10. Aflevering 10
 11. Aflevering 11
 • volgende aflevering: dinsdag 26 september (aflevering 4)
8 BERICHTEN
zoeken in:
avatar van brawljeff
 
0
brawljeff (crew)
geplaatst:
Bij de meeste seizoenen heb ik er halverwege geen zin meer in, maar toch kijk ik er weer naar uit. Benieuw wat AHS: Cult ons gaat brengen.

avatar van Esteban
 
0
Lena Dunham en Colton Haynes zijn leuke toevoegingen, benieuwd wat hun bijdrage zal zijn.

avatar van Robbie.T.
 
0
Robbie.T. (moderator)
geplaatst:
Erg benieuwd naar het nieuwe seizoen, al moet ik seizoen 6 nog zien. Lena Dunham vind ik werkelijk een afschuwelijk mens en daar verwacht ik dan ook minder dan niets van, maar desalniettemin heb ik zin in dit seizoen. "Cult", daar kan heel veel van gemaakt worden.

avatar van Esteban
 
0
In welk opzicht is Lena Dunham een afschuwelijk mens?

avatar van Robbie.T.
 
0
Robbie.T. (moderator)
geplaatst:
Of ze dat is weet ik niet, maar ik kan haar niet uitstaan. Draak van een actrice, enorm aandachtsgeil / camerageil en heeft notes gepubliceerd waarin ze doodleuk vertelt geëxperimenteerd te hebben op het geslachtsdeel van haar zesjarige zusje. Not my cup of tea die Dunham.

avatar van ZAP!
 
0
Dunham kan echt wel acteren, ze was erg goed in Girls. Mijn probleem is dat ik een paar korte stukjes van American Horror Story heb gezien (ik geloof met o.a. Kathy Bates) en dat sprak me totaal niet aan.

Horrorseries zijn sowieso lastig: vaak moeilijk om echt serieus te nemen en alleen kijken voor de mooie fx e.d. is me dan net de moeite niet.

avatar van Robbie.T.
 
0
Robbie.T. (moderator)
geplaatst:
Laten we hopen dat seizoen 7 ons allen positief verrast en de vonken er vanaf spatten.

avatar van Miszmi
 
0
Miszmi (moderator)
geplaatst: bevat spoilers, klik op de tekst om deze te lezen
Ik heb dit seizoen bewust besloten van te voren zo min mogelijk te lezen. Ik merkte de afgelopen seizoenen dat verwachtingen niet meer werden waargemaakt, het beeld wat ik vooraf schetste, was vaak te hoog gegerepen. Het heeft echter ook zo zijn nadeel, ik heb namelijk geen flauw idee er nou precies gebeurt en waar het over gaat.

Ik weet na het zien van de eerste aflevering ook niet zo goed wat ik moet verwachten. Het was niet slecht, de spanning was af en toe hoog en ik vind het altijd heerlijk om de bekende acteurs weer terug te zien.

De eerste aflevering ging af en toe wat snel, waardoor ik er moeilijk doorheen kwam. Ik was ook teleurgesteld dat Twisty slechts een comic figuur was. Hoop toch wel dat hij tot leven komt. Hij was mijn favoriet tijdens Freak Show. Deze 'comeback' had ik van te voren wel gelezen, dus zou zeer teleurgesteld zijn als het hierbij blijft.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

*

* denotes required fields.