• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.192 series
  • 29.835 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.579 stemmen
Avatar
 
banner banner

How to Get Away with Murder - Seizoen 4 (2017-2018)

3,76 34 stemmen

Show titel: How to Get Away with Murder

IMDb beoordeling: 8,1 (165.956)

Afleveringen: 15

Speelduur: 10 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Peter Nowalk

Met: Viola Davis, Jack Falahee en Billy Brown

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 28 september 2017

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot How to Get Away with Murder

Annalise Keating is een briljante, charismatische en verleidende professor in crimineel recht, die lesgeeft in de studie 'Hoe kom je weg met moord'. Onverwachts moeten zij en haar leerlingen de leerstof in de praktijk brengen als ze verwikkeld raken in een moord die niet alleen de gehele universiteit op haar grondvesten doet schudden maar ook elk van hun levens beïnvloedt.

Afleveringen Seizoen 4 (2017-2018)

  1. 1. I'm Going Away

    28 september 2017 (43 minuten)

    Annalise keert terug naar haar ouderlijk huis. De K4 zien een onzekere toekomst tegemoet, terwijl Laurel obsessief bezig is om de waarheid achter Wes' dood te achterhalen.

  2. 2. I'm Not Her

    5 oktober 2017 (43 minuten)

    Terwijl Annalise in contact komt met een belangrijke cliënt uit haar verleden, blijft ze moeite houden om vooruit te komen in haar privéleven. De K4 heeft moeite om hun beschadigde reputatie te herstellen. In een vooruitblik komen er meer details naar voren over een tragische gebeurtenis.

  3. 3. It's for the Greater Good

    12 oktober 2017 (43 minuten)

    Annalise neemt een zaak aan en realiseert zich snel dat deze zaak belangrijker is dan ze van te voren gedacht had. Laurel vraag Michaela om informatie te verzamelen omtrent Wes' dood. Connor maakt een levensgrote beslissing die niet gesteund wordt. In een vooruitblik is er een verrassende confrontatie.

  4. 4. Was She Ever Good at Her Job?

    19 oktober 2017 (43 minuten)

    Terwijl ze het gevoel heeft dat ze weer een doel heeft gevonden, stort Annalise zich op een groepsvordering en begint Bonnie argwaan te krijgen. Connor krijgt een verrassend bezoek van zijn vader. Laurel bezoekt een oude vriend om de stress te verlichten.

  5. 5. I Love Her

    26 oktober 2017 (43 minuten)

    Bonnie's achterdocht omtrent Annalise's grote zaak, brengt haar tot het uiterste om antwoorden te krijgen. Ondertussen wordt er in flashbacks gekeken naar de lange en gecompliceerde geschiedenis van de twee. Een vooruitblik onthult de schokkende verblijfplaats van één van de K4.

  6. 6. Stay Strong, Mama

    2 november 2017 (43 minuten)

    Annalise krijgt hulp van een voormalig collega in de groepsvordering. Laurel blijft het bedrijf van haar vader onderzoeken. Asher confronteert Michaele met haar vreemde gedrag en details over Isaacs verleden komen naar boven.

  7. 7. Nobody Roots for Goliath

    9 november 2017 (43 minuten)

    Wanneer Annalise wordt getest in haar groepsvordering, krijgt ze hulp vanuit een onverwachte hoek. Laurel en Michaela raken in de stress wanneer iemand achter hun plan komt om Laurels vader neer te halen.

  8. 8. Live. Live. Live.

    16 november 2017 (43 minuten)

    Annalise wordt geconfronteerd met verontrustend nieuwe over één van Isaacs cliënten waardoor haar nuchterheid in gevaar wordt gebruikt. Ondertussen komt het onderzoek naar Wes' dood tot een climax. De schokkende details over wat er met Laurels baby is gebeurd worden bekend.

  9. 9. He's Dead

    18 januari 2018 (43 minuten)

    Terwijl de politie onderzoek doet naar de schietpartij tegen Simon, krijgt de K4 te maken met nieuwe obstakels. Ondertussen krijgt Annalise te maken met een onvoorstelbare situatie als Laurel en de baby in leven proberen te blijven.

  10. 10. She Keeps Secrets

    25 januari 2018 (43 minuten)

    Terwijl Laurel moeite heeft met accepteren wat er tijdens de tragische nacht is gebeurd, werken Annalise en Frank samen om te doen waarvan zij geloven dat het beste is voor de groep. Ondertussen worden er meer details bekend over een moord uit het verleden, terwijl Annalise doorgaat met het opbouwen van de groepsvordering.

  11. 11. He's a Bad Father

    1 februari 2018 (43 minuten)

    Een belangrijk persoon in Laurels leven komt naar de stad om haar te helpen, terwijl er privégegevens over haar verleden bekend gemaakt worden. Annalise ontmoet een potentiële eiser die een obstakel kan vormen voor haar groepsvordering.

  12. 12. Ask Him About Stella

    8 februari 2018 (43 minuten)

    Annalise krijgt te maken met een onvoorzien probleem, nadat er schadelijke details over een kroongetuige bekend worden in haar zaak om Laurel te helpen. De K4 blijft Annalise helpen met het opbouwen van de groepsvordering.

  13. 13. Lahey v. Commonwealth of Pennsylvania (2)

    1 maart 2018 (43 minuten)

    Terwijl Annalise haar groepsvordering aan een zijden draadje hangt, is een afspraak met Olivia Pope cruciaal om haar zaak in het hoogste gerechtshof te krijgen. Ondertussen komt Bonnie achter verontrustende informatie over Simon, die dreigt dat hij bekend zal maken wat er is gebeurd in de nacht dat hij werd neergeschoten.

  14. 14. The Day Before He Died

    8 maart 2018 (43 minuten)

    Annalise helpt de Keating 4 voorbereiding op de nieuwe ronde voor verhoringen door de rechercheurs. Ondertussen ontdekt Lauel nieuwe details over de nacht dat Wes werd vermoord.

  15. 15. Nobody Else Is Dying

    15 maart 2018 (43 minuten)

    Annalise en haar groep krijgen de maken met de naweeën van een verdachte dood waarbij een schokkende arrestatie plaatsvindt. Ondertussen vindt er een ontwikkeling plaats die alles verandert.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

Het vierde seizoen is vanaf 1 januari te zien op Netflix!


avatar van AmazingPP

AmazingPP

  • 2462 berichten
  • 1809 stemmen

Alhoewel het vierde seizoen neigt om over de top te gaan blijft het nog net allemaal tussen de lijntjes van realiteit. Vergezochte realiteit, maar dit terzijde. Het blijft een goed geschreven en goed geconstrueerde serie van een hoog niveau. De acteerprestaties van Davis, die zich van mij gerust een nieuwe Meryl Streep mag noemen, en de rest van de cast tilt het niveau van deze serie naar zoveel meer dan alleen maar een soap. In dit seizoen wordt ook weer terug gegrepen naar het beroep van Davis: namelijk advocate. Ik heb ook van dit vierde seizoen gesmuld en kan niet wachten tot volgende week seizoen 5 begint. Van mij vier en halve ster!


avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

Eén van de fijnste wegkijk-series van het moment. Het is niet uitzonderlijk goed, maar je wil toch constant verder kijken. Dat houden ze nu in ieder geval al vier seizoenen vol. De vooruitblikken aan het einde van de afleveringen blijft een leuk gegeven Het was even wennen, maar het is goed dat de makers dit seizoen voor een iets andere setting gekozen hebben. Het studentenleven en he thuis zijn verdwenen, en dit keer gaan de personages zelf het werkveld in. Wel vond ik met name de tweede helft van dit seizoen qua verhaallijn wel echt te vergezocht.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.