• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.837 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.604 stemmen
Avatar
 
banner banner

Man with a Plan - Seizoen 2 (2017-2018)

2,67 6 stemmen

Show titel: Man with a Plan

IMDb beoordeling: 7,0 (11.330)

Afleveringen: 21

Speelduur: 7 uur en 42 minuten

Ontwikkeld door: Jackie Filgo en Jeff Filgo

Met: Matt LeBlanc, Liza Snyder en Grace Kaufman

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 13 november 2017

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Man with a Plan

Aannemer Adam ontdekt dat het zorgen voor zijn drie kinderen misschien wel de moeilijkste baan is die hij ooit heeft gehad. Wanneer Adam's vrouw Andi weer gaat werken, merkt hij dat hij de opvoeding enorm onderschat heeft. Met de hulp van zijn vrouw en een aantal andere gestreste ouders ontdekt Adam hoe hij om moet gaan met zijn nieuwe levenswijze.

Afleveringen Seizoen 2 (2017-2018)

  1. 1. The Silver Fox

    13 november 2017 (22 minuten)

    Andi huurt een knappe, jonge oppas in, genaamd Sophia. Andi wordt echter jaloers wanneer haar dochter naar Sophia gaat voor advies in plaats van naar haar. Ondertussen zegt Sophia tegen Adam dat ze hem aantrekkelijk vindt.

  2. 2. Andi's Boyfriend

    20 november 2017 (22 minuten)

    Wanneer Adam erachter komt dat de pastoor die de bruiloft van hem en Andi heeft verzorgd geen echte pastoor is, wringt hij zich in allerlei bochten om deze fout te herstellen voordat Andi er zelf achter komt.

  3. 3. The Parents Strike Back

    27 november 2017 (22 minuten)

    Wanneer de kinderen weigeren hun klusjes uit te voeren, besluiten Adam en Andi ook te gaan staken.

  4. 4. Into the Weeds

    4 december 2017 (22 minuten)

    Wanneer Adam het nieuwe vriendje van Kate, Tyler, ervan verdenkt hasj te roken, besluit hij Tyler te confronteren. Adam hoeft echter niet op steun van Andi te rekenen. Ondertussen vertelt Don dat Lowell bepaalde kantoorregels moet volgen. Lowell denkt echter dat Don de regels aan het verzinnen is en dreigt Adam de beleidsregels te laten bevestigen.

  5. 5. Battle of the Sexists

    11 december 2017 (22 minuten)

    Wanneer Adam een nieuwe projectmanager nodig heeft, beschuldigt Andi hem ervan bevooroordeeld te zijn wanneer hij alleen maar mannen op gesprek laat komen. Daarnaast helpt Andi haar dochter Kate om een plaatsje in het jongensvoetbalteam op school te bemachtigen.

  6. 6. Adam Gets Neighborly

    18 december 2017 (22 minuten)

    Adam en Andi proberen de verhouding met hun buren te verbeteren nadat ze niet kwamen opdagen voor de door de buren georganiseerde 'potluck' (een etentje waarbij Adam en Andi ook eten zouden meenemen).

  7. 7. We Can Be Heroes

    15 januari 2018 (22 minuten)

    Wanneer Adam en Andi te maken krijgen met onverwachte kosten, besluiten ze alle luxe aan de kant te zetten om deze kosten te kunnen betalen.

  8. 8. Lice Lice Baby

    22 januari 2018 (22 minuten)

    Wanneer Adam zijn kinderen mee naar zijn werk neemt, bezorgen ze per ongeluk zijn grootste klant luizen. Andi voelt zich een slechte moeder, aangezien zij de enige in het gezin is die geen last heeft van luizen.

  9. 9. The Gunfight

    29 januari 2018 (22 minuten)

    Joe en Beverly passen op de kinderen, zodat Adam en Andi op een welverdiende vakantie naar Las Vegas kunnen gaan. Andi begint zich echter zorgen te maken wanneer ze erachter komt dat Joe van plan is om Teddy te leren omgaan met Adams oude BB gun. Adam heeft ondertussen andere zorgen aan zijn hoofd: het valt hem op dat zijn vader vergeetachtig begint te worden.

  10. 10. Adam's Turtle-y Awesome Valentine's Day

    5 februari 2018 (22 minuten)

    Wanneer Adam en Andi besluiten dit jaar geen cadeaus voor elkaar te kopen met Valentijnsdag, besluit Adam het cadeau dat hij al voor Andi gekocht had aan zijn moeder te geven.

  11. 11. Guess Who's Coming to Breakfast, Lunch and Dinner

    26 februari 2018 (22 minuten)

    Wanneer Andi ervoor zorgt dat Beverly een vrijwilligersplek krijgt toegewezen in het ziekenhuis, begint Joe zich te vervelen. Om hiermee om te gaan, brengt hij extreem veel tijd door met Adam.

  12. 12. Everybody's a Winner

    5 maart 2018 (22 minuten)

    Wanneer Andi en Adam het oneens zijn over of Kate wel of niet naar het bal mag gaan met een oudere jongen, probeert Adam zijn vrouw te slim af te zijn en zodoende de discussie te winnen.

  13. 13. The Party Planner

    12 maart 2018 (22 minuten)

    Adam probeert een verjaardagsfeestje te organiseren voor Andi, maar hij komt erachter dat het ontvangen van gasten nog niet zo gemakkelijk is als gedacht...

  14. 14. March Madness

    19 maart 2018 (22 minuten)

    Wanneer Adam en Andi beeldmateriaal kwijtraken van een intiem moment, moeten ze het zien op te sporen voordat iemand anders het te zien krijgt.

  15. 15. Out with the In-Laws

    26 maart 2018 (22 minuten)

    Wanneer Andi's ouders besluiten langs te komen tijdens Pasen, is het aan Adam en Andi om de vrede te bewaren tussen de ouders van beiden.

  16. 16. April Fools

    9 april 2018 (22 minuten)

    Wanneer Adam volhoudt dat mensen voor de gek houden onschuldig is, besluit Andi hem eens een koekje van eigen deeg te geven en hem zodoende een lesje te leren.

  17. 17. King for a Day

    16 april 2018 (22 minuten)

    Adam is vastbesloten erachter te komen wat Andi voor hem te verbergen heeft, wanneer hij erachter komt dat ze geheimen voor hem achterhoudt voor zijn eigen bestwil.

  18. 18. The Burns System

    30 april 2018 (22 minuten)

    Adam is vereerd om Joe te helpen een nieuwe auto te kopen, maar hij schrikt ervan wanneer Joe erg prikkelbaar wordt en de onderhandelingen niet volgens plan verlopen. Andi ontdekt dat Emme stiekem een slang als huisdier houdt en ze probeert erachter te komen hoe ze van het dier af kan komen.

  19. 19. We Hate Money

    7 mei 2018 (22 minuten)

    Wanneer Adam en Don zich realiseren dat ze meer geld moeten gaan verdienen, besluiten ze een reclamespot op te nemen voor hun bedrijf. Andi vraagt Bob, haar baas, om een salarisverhoging.

  20. 20. We Got a Girl

    14 mei 2018 (22 minuten)

    Adam en Andi regelen een date voor Adams baas in een poging haar in een goed humeur te brengen, zodat Adam weer mag verder werken aan het winkelcentrum.

  21. 21. Family Business

    21 mei 2018 (22 minuten)

    Aangezien ze moeite heeft met het vinden van een baan, stelt Andi voor dat zij en Adam samen zaken gaan doen. Adam neemt een uitdagende renovatie van de keuken van Joe en Bev voor zijn rekening.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Ah, dit heeft een tweede seizoen? Verrassend. Het eerste niet gezien, maar bij die trailer dacht ik aan een nieuwe LeBlanc-mislukking. Niets tegen Matt trouwens, 'Episodes' is geslaagd.


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Spacejet

Is vandaag zelfs verlengd voor een 3e seizoen


avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Ook gelezen. Wie weet, misschien zenden ze 't hier ooit uit en dan check ik 't eens.


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Is het hier niet op tv dan? Had wel verw8 dat dit op Veronica of zo te zien zou zijn. Heb zelf al jaren geen tv abonnement meer, dus heb geen flauw idee wat hier wel en niet op tv is


avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

BE Al die nieuwe sitcom-series krijgen bij ons geen kans en blijven redelijk onbekend. Er is één zender die ze nu en dan tracht op te pikken en ze dan programmeert op de meest onmogelijke uren en op vreemde dagen. Geen wonder dat ze nooit van de grond komen hier. Maar eindeloze herhalingen van series uit de jaren '90 en vroegen '00, dat wel.


avatar van tommykonijn

tommykonijn

  • 4960 berichten
  • 2212 stemmen

Tomtommer Spacejet

Man with a Plan werd afgelopen zomer uitgezonden door Veronica, direct na The Big Bang Theory op vrijdagavond. The Odd Couple werd na Man with a Plan uitgezonden (dit werd uiteraard gepromoot als 'de terugkeer van Joey en Chandler'). The Odd Couple verdween onaangekondigd na vier afleveringen en Man with a Plan na 14 afleveringen. Zeer vervelend, want ik was beide series aan het volgen. Heb ze daarna noodgedwongen maar online verder gekeken.

The Odd Couple ben ik overigens blijven verder kijken na het eerste seizoen; Man with a Plan (nog) niet. Geen verkeerde sitcom, maar wel wat braaf.


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

pulleke. Ik kijk geen tv en Esteban komt (dacht ik tenminste) uit Belgie. Sitcoms op de Nederlandse televisie zijn altijd lastig. Of ze verdwijnen idd spoorloos, of ze worden niet chronologisch uitgezonden. Soms ook nieuwe en oude afleveringen door elkaar. The Odd Couple was ook leuk, jammer dat die gecancelled is.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.