• 10.797 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.921 stemmen
Avatar
 
banner banner

Mr. Robot - Seizoen 3 (2017)

4,02 81 stemmen

Show titel: Mr. Robot

IMDb beoordeling: 8,5 (416.598)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Sam Esmail

Met: Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Rami Malek, Carly Chaikin en Christian Slater

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 11 oktober 2017

Eerst uitgezonden op: USA Network (Verenigde Staten)

Plot Mr. Robot

Mr. Robot gaat over een jonge programmeur genaamd Elliot. Elliot lijdt aan een slopende antisociale stoornis en besluit dat hij alleen verbinding kan maken met mensen door ze te hacken. Hij gebruikt zijn vaardigheden als een wapen om de mensen om wie hij geeft te beschermen. Elliot vindt zichzelf terug in de splitsing tussen een cybersecurity bedrijf waar hij voor werkt en de onderwereld die hem probeert te werven om het Amerikaanse bedrijfsleven neer te halen. Het is Mr. Robot die Elliot werft bij de ondergrondse hackergroep.

Afleveringen Seizoen 3 (2017)

  1. 1. eps3.0_power-saver-mode.h

    11 oktober 2017 (43 minuten)

    Eliot realiseert zich wat zijn missie is en heeft de hulp van Angela hierbij nodig. Darlene maakt zich grote zorgen. Angela neemt Mr. Robot mee naar werk.

  2. 2. eps3.1_undo.gz

    18 oktober 2017 (43 minuten)

    Elliot probeert zich hogerop te werken bij E Corp. De politie arresteert Scott Knowles voor de moord op Sharon. Joanna bekent op televisie dat ze voor altijd van Tyrell zal houden.

  3. 3. eps3.2_legacy.so

    25 oktober 2017 (43 minuten)

    Tyrell Wellick, de voormalige interim CTO van E Corp, keer terug. Tijdens de nacht van de hack probeerde Mr. Robot om Tyrell te vermoorden, maar het wapen werkte niet mee.

  4. 4. eps3.3_metadata.par2

    1 november 2017 (43 minuten)

    Darlene krijgt het voor elkaar om zich onder Elliots verdenkingen uit te praten. Ze beland nog verder in een neerwaartse spiraal wanneer ze Mr. Robot met Angela ziet vertrekken.

  5. 5. eps3.4_runtime-error.r00

    8 november 2017 (43 minuten)

    E Corp verkeert in complete chaos., wanneer protestvoerders het pand binnen proberen te dringen. Elliot is op de vlucht en Darlene probeert hem te helpen.

  6. 6. eps3.5_kill-process.inc

    15 november 2017 (43 minuten)

    Angela vertelt niets aan Elliot, maar Elliot merkt al snel dat Tyrell zich in het Red Wheelbarrow restaurant bevindt. Dom ziet hoe Tyrell in het openbaar wordt opgepakt. Elliot komt oog-in-oog te staan met Mr. Robot.

  7. 7. eps3.6_fredrick+tanya.chk

    22 november 2017 (43 minuten)

    Elliot vlucht naar Krista, terwijl Mr. Robot haar laat inzien dat Elliot misschien ook schuldig is. Darlene is verontrustend over de desillusies van Angela. Irving vertelt Mr. Robot dat de elite schuldig zijn aan zijn acties.

  8. 8. eps3.7_dont-delte-me.ko

    29 november 2017 (43 minuten)

    Elliot vertelt Darlene dat niets, van drugstherapie naar het vrijwillig naar de gevangenis gaan, Mr. Robot zal stoppen. Hij bereid zich voor op de toekomst door zijn hond bij de buren achter te laten.

  9. 9. eps3.8_stage3.torrent

    6 december 2017 (43 minuten)

    Elliot fopt een voormalig bondgenoot. Mr. Robot laat een cryptische tekst achter voor de hackers. Tyrell ontvangt zijn nieuwe instructies.

  10. 10. eps3.9_shutdown-r

    13 december 2017 (43 minuten)

    Elliot probeert Darlene te redden, maar de dingen gaan niet zoals ze zijn gepland. Mr. Robot moet bepalen of hij naar voren stapt of juist een stapje terug moet doen.

Reviews & comments

zoeken in:

avatar van FlorisV

FlorisV

  • 1690 berichten
  • 701 stemmen

Alles wat Mr Robot echt boeiend maakte (maatschappijkritiek, humor, overtuigende paranoia, autisme, een flink tempo) is in dit seizoen allang weg. Het enige dat nog een beetje intrigeert zijn de Dark Army, Whiterose en de maffe Bobby Cannavale. Slaapwandelend sukkelt het seizoen voort met veel een-tweetjes tussen Mr Robot en Elliot, en het is nog net door te komen, maar de plotjes beklijven niet ondanks de slachtoffers die vallen en bepaalde leden van de cast zoals Grace Gummer hebben gewoon te weinig uitstraling. Dynamiek ontbreekt totaal, veel scenes spelen zich gewoon af in 1 ruimte met een hoop gepraat. Visueel is er ook weinig interessants meer te ontdekken.

Je krijgt toch het idee dat de serie gelanceerd is met sterke ideeen voor enkel een eerste seizoen maar dat de koek flink is opgeraakt. Men probeert nieuwe lagen in de machtsstructuur bloot te leggen (oppermachtig geleken bazen blijken een marionet) om een gebrek aan diepgang en intrige te verbloemen. Jammer. Maar zo gaat dat met series. Soms blijven ze boeiend maar gaat de stekker eruit. En soms blijven de series bestaan maar boeien ze totaal niet meer. Ik ben na de eerste aflevering van seizoen 4 nog net niet in slaap gevallen, maar wel definitief afgehaakt.


avatar van jellylips

jellylips

  • 28 berichten
  • 38 stemmen

Net aflevering 3 af, maar waar seizoen 1 en 2 me bleven boeien, moet ik me nu dwingen door te kijken. Even aankijken nog. Het wordt allemaal wat te bizar.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.