• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.837 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.604 stemmen
Avatar
 
banner banner

Jessica Jones - Seizoen 2 (2018)

3,34 61 stemmen

Alternatieve titel: Marvel's Jessica Jones

IMDb beoordeling: 7,9 (226.211)

Afleveringen: 13

Speelduur: 11 uur en 55 minuten

Ontwikkeld door: Melissa Rosenberg

Met: Krysten Ritter, David Tennant en Rachael Taylor

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 8 maart 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 2 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Jessica Jones

Jessica Jones is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gaven wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen. Vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Afleveringen Seizoen 2 (2018)

  1. 1. AKA Start at the Beginning

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Terwijl Jessica zich bezighoudt met een rivaliserende PI en een paranoïde toekomstige klant, graaft Trish een medisch dossier op dat het mysterie van Jessica's krachten zou kunnen bewijzen.

  2. 2. AKA Freak Accident

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Jessica gaat op zoek naar Dr. Kozlov en maakt een verrassende ontdekking. Trish werft Malcolm als back-up terwijl ze iemand uit haar verleden bezoekt.

  3. 3. AKA Sole Survivor

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Terwijl haar visioenen toenemen, bezoekt Jessica een verlaten kliniek, waar ze een nieuwe aanwijzing ontdekt. Jeri staat voor een ultimatum nadat haar geheim bekend is geworden.

  4. 4. AKA God Help the Hobo

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Tussen woedebeheerlessen en tabloidschandalen door zoeken Jessica en Trish een derde patiënt op die is gelinkt aan IGH. Oscar probeert de vrede te bewaren.

  5. 5. AKA The Octopus

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Met haar rug tegen de muur wordt Jessica gedwongen haar informatie over de moordenaar te delen. Een duizelende Trish probeert zich voor een belangrijke vergadering te herpakken.

  6. 6. AKA Facetime

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Jessica komt terecht bij een exclusieve countryclub op jacht naar de moordenaar en Trish's nieuwe verslaving begint uit de hand te lopen.

  7. 7. AKA I Want Your Cray Cray

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Flashbacks werpen een nieuw licht op de nasleep van het auto-ongeluk van de familie en onthullen een pijnlijk moment in het volwassen leven van Jessica.

  8. 8. AKA Ain't We Got Fun

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Terwijl Jessica debatteert over haar volgende zet confronteert Malcolm Trish over haar grillige gedrag. Jeri neemt contact op met een genezer.

  9. 9. AKA Shark in the Bathtub, Monster in the Bed

    8 maart 2018 (55 minuten)

    De schietpartij dwingt Jessica haar plannen te heroverwegen. Ondertussen vraagt Oscar om hulp bij een familiecrisis en komen de frustraties van Trish eindelijk boven.

  10. 10. AKA Pork Chop

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Jeri maakt een deal voor haar nieuwe klant in ruil voor de locatie van Karl. Trish gaat verder met haar eigen onderzoek. Een gevangenisbewaker gaat een stap te ver.

  11. 11. AKA Three Lives and Counting

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Geschrokken van haar eigen acties en geplaagd door visioenen van Kilgrave, is Jessica bang dat ze in een monster verandert. Trish's plannen voor Karl worden duidelijk.

  12. 12. AKA Pray for My Patsy

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Terwijl Jessica en Dorothy angstig wachten op updates over Trish, brengt een telefoontje van Costa alarmerend nieuws. Jeri komt met een plan om wraak te nemen.

  13. 13. AKA Playland

    8 maart 2018 (55 minuten)

    Jessica wordt wakker in een onbekende omgeving en wordt opnieuw verscheurd tussen twee werelden en geconfronteerd met een onmogelijke keuze.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van linxde1_mm

linxde1_mm

  • 9 berichten
  • 31 stemmen

In tegenstelling tot S01 boooring! Het lijkt wel een soap. Hier en daar weer was SJW geneuzel als girl power en shit. Jammer hoor, S01 was zo leuk met Kilgrave als supervillian. Ben nu bij aflevering S02E07 maar kan de aandacht er maar moeilijk bij houden.


avatar van legian

legian

  • 777 berichten
  • 0 stemmen

Ben nu bij aflevering 6 en krijg hetzelfde gevoel. De cliffanger met haar moeder is schijnbaar een groot ding, maar het voelt er erg bijgetrokken om het maar interessant te houden. Ondertussen zijn er nog allemaal zijsprongetjes die het geheel nogal warrig maken.

Het gevoel bekruipt dat ze deze keer maar voldoende verhaal in die 13 afleveringen wilde stoppen zodat ze niet het commentaar krijgen dat het teveel afleveringen zijn. Met als resultaat dat het allemaal gevuld wordt met oninteressante verhaallijntjes. Het schijnt dat de tweede helft beter is, ik hoop het maar.



avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Zojuist helaas gecancelled samen met The Punisher

seizoen 3 komt wel dit jaar nog. Maar das het laatste wat we van Marvel gaan zien op Netflix


avatar van MovieHolic

MovieHolic

  • 1152 berichten
  • 2044 stemmen

Zoals hierboven al gezegd werd... Het is net een soap, wel een hele suffe! Enorm langdradig, saai en voorspelbaar. Dit nodigt totaal niet uit om seizoen 3 te kijken. Ik denk dat ik die maar fijn oversla.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.