• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.838 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Office - Seizoen 7 (2010-2011)

3,80 152 stemmen

Alternatieve titels: The Office US, The Office: An American Workplace

IMDb beoordeling: 9,0 (705.458)

Afleveringen: 26

Speelduur: 8 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Ricky Gervais en Stephen Merchant

Met: Steve Carell, Rainn Wilson en John Krasinski

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 23 september 2010

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

Plot The Office

Een mockumentary over een groep kantoormedewerkers bij Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania. Baas Michael Scott probeert, op zijn eigen manier, alles draaiende te houden. Hij krijgt van het hoofdkantoor te horen dat hij moet gaan inkrimpen, maar heeft het hier heel moeilijk mee en probeert dit uit te stellen. Zijn assistent Dwight denkt dat hij het voor het zeggen heeft en hoopt op promotie. Verder zijn er romances, fraude en gebeuren er de nodige ongevallen. Dit is een remake van de Britse versie.

Afleveringen Seizoen 7 (2010-2011)

  1. 1. Nepotism

    23 september 2010 (20 minuten)

    Michael weigert om de nieuwe kantoorassistent te ontslaan, nadat iedereen heeft geklaagd over zijn slechte houding. Andy probeert cool over te komen als Erin interesse in een andere man toont.

  2. 2. Counseling

    30 september 2010 (20 minuten)

    Het hoofdkantoor dwingt Michael om samen te werken met Toby. Dwight wil wraak nemen op het winkelcentrum nadat een winkeleigenaar hem af heeft gesnauwd.

  3. 3. Andy's Play

    7 oktober 2010 (20 minuten)

    Andy nodigt alle collega's van kantoor uit voor zijn theaterproductie Sweeney Todd in de hoop dat Erin er ook zal zijn. Michael probeert zijn jaloezie opzij te zetten en van het optreden te genieten, terwijl Jim en Pam te maken hebben met hun incompetente oppasser.

  4. 4. Sex Ed

    14 oktober 2010 (20 minuten)

    Michael denkt dat hij herpes heeft en benadert zijn exen, inclusief Jan en Holly. Andy probeert in te spelen op de sociale kant van Erin door een seksuele voorlichting te houden voor het kantoorpersoneel.

  5. 5. The Sting

    21 oktober 2010 (20 minuten)

    Wanneer een rivaliserende verkoper een klant van Dunder Mifflin steelt, proberen Michael, Jim en Dwight om zijn verkoopgeheimen te ontdekken. Andy beslist dat hij een band gaat starten, nadat hij heeft gezien dat een oude studievriend een succesvolle muziekcarrière heeft.

  6. 6. Costume Contest

    28 oktober 2010 (20 minuten)

    Wanneer Darryl een goed zakelijk idee heeft, wordt Michael daar gek van. Iedereen in het kantoor is in een competitieve bui als de Halloween kostuumwedstrijd begint.

  7. 7. Christening

    4 november 2010 (20 minuten)

    Pam en Jim bereiden zich voor op de doop van Cece. Als Cece vermist is, vreest Jim dat Angela haar mee heeft genomen.

  8. 8. Viewing Party

    11 november 2010 (20 minuten)

    Een verbannen Michael doet er alles aan om Gabe's feestje te saboteren, terwijl Angela seks eist van Dwight.

  9. 9. WUPHF.com

    18 november 2010 (20 minuten)

    Michael probeert het bedrijf van Ryan te redden door medewerkers aan te moedigen om te investeren. Ondertussen heeft Dwight grote plannen voor het kantoor met Thanksgiving.

  10. 10. China

    2 december 2010 (20 minuten)

    Nadat Michael een artikel heeft gelezen over de groeiende wereldmacht van China, bepaalt hij dat China tegen moet worden gehouden voordat ze Amerika over hebben genomen. Iedereen op het kantoor klaagt over de bouwnormen van het gebouw en Pam dreigt dat Dunder Mifflin naar een ander gebouw vertrekt.

  11. 11. Classy Christmas (1)

    9 december 2010 (20 minuten)

    Michael kan niet gelukkiger zijn als Toby zich af moet melden, waarna het hoofdkantoor Holly Flax stuurt om hem te vervangen. Pam wordt gedwongen een tweede kerstfeest te organiseren als Michael heeft bepaald dat hij het feest wil op de dag dat Holly terugkeert naar Scranton. Jim heeft spijt dat hij een sneeuwballengevecht met Dwight heeft geaccepteerd.

  12. 12. Classy Christmas (2)

    9 december 2010 (20 minuten)

    Michael kan niet gelukkiger zijn als Toby zich af moet melden, waarna het hoofdkantoor Holly Flax stuurt om hem te vervangen. Pam wordt gedwongen een tweede kerstfeest te organiseren als Michael heeft bepaald dat hij het feest wil op de dag dat Holly terugkeert naar Scranton. Jim heeft spijt dat hij een sneeuwballengevecht met Dwight heeft geaccepteerd.

  13. 13. Ultimatum

    20 januari 2011 (20 minuten)

    Michael is bezig met zichzelf voor te bereiden op het goede of slechte nieuws van Holly en haar vriend. In een poging om een geweldige kantoormanager te zijn, beslist Pam om een mededelingenbord op te hangen zodat iedereen een nieuwjaarsboodschap kan plaatsen.

  14. 14. The Seminar

    27 januari 2011 (20 minuten)

    Holly en Michael veranderen Andy's zakencongres in een improvisatiewedstrijd. Erin en Gabe strijden tegen elkaar met een bordspel.

  15. 15. The Search

    3 februari 2011 (20 minuten)

    Een noodtelefoontje van Helene dwingt Jim om Michael achter te laten bij het toilet van een tankstation, waarna Holly, Erin en Dwight proberen om hem te redden.

  16. 16. PDA

    10 februari 2011 (20 minuten)

    Het personeel groeit behoorlijk onder Michael en Holly. Jim en Pam hebben spijt van een champagne-lunch.

  17. 17. Threat Level Midnight

    17 februari 2011 (20 minuten)

    Michael toont zijn actiefilm Threat Level Midnight op kantoor nadat hij elf jaar bezig is geweest met schrijven, draaien en aanpassen van alles. De film toont Michael als agent Michael Scarn, Dwight als zijn hulpje en Jim als aartsvijand Goldenface.

  18. 18. Todd Packer

    24 februari 2011 (20 minuten)

    De reizende verkoper Todd Packer komt langs op kantoor en zoekt een kantoorbaan. Maar er zijn twijfels of ze hem daar willen gezien zijn gedrag voorheen. Nadat hij computerproblemen heeft, confronteert Andy Pam om een nieuwe computer te krijgen.

  19. 19. Garage Sale

    24 maart 2011 (20 minuten)

    Het kantoor houdt een garageverkoop in het magazijn. Michael beslist dat hij Holly een aanzoek doet en denkt na over hoe hij dit het beste kan doen.

  20. 20. Training Day

    14 april 2011 (20 minuten)

    Iedereen hoopt een goede eerste indruk op de nieuwe manager Deangelo Vickers te maken. Andy ontdekt dat hij ongemakkelijk als een typetje neer wordt gezet, terwijl Jim en Pam bang zijn te sterk over te komen. Alleen Dwight is lyrisch over de nieuwe leider.

  21. 21. Michael's Last Dundies

    21 april 2011 (20 minuten)

    Michael traint Deangelo om zijn taak over te nemen om de Dundie Awards te organiseren, terwijl Erin het moeilijk heeft met haar afkeer voor haar vriend Gabe.

  22. 22. Goodbye, Michael

    28 april 2011 (20 minuten)

    Michael wil een drama-vrije laatste werkdag hebben voordat hij naar Colorado vertrekt. Ondertussen zijn Deangelo en Andy bezig om de grootste klanten van Michael te behouden.

  23. 23. The Inner Circle

    5 mei 2011 (20 minuten)

    Wanneer duidelijk wordt dat Deangelo favorieten heeft, is zijn stijl van delegeren ontdekt.

  24. 24. Dwight K. Schrute, (Acting) Manager

    12 mei 2011 (20 minuten)

    Dwight neemt de leiding op kantoor en legt direct zijn wil op aan het personeel. Gabe hoopt dat Erin weer bij hem terug komt.

  25. 25. Search Committee (1)

    19 mei 2011 (20 minuten)

    Deangelo's nieuwe vervanger wordt gezocht via een zoekproces dat wordt aangestuurd door Jim.

  26. 26. Search Committee (2)

    19 mei 2011 (20 minuten)

    Deangelo's nieuwe vervanger wordt gezocht via een zoekproces dat wordt aangestuurd door Jim.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

Het zevende seizoen is natuurlijk het seizoen dat de grootste verandering van de hele serie toont. Het vertrek van Steve Carell als Michael Scott uit de serie. Carell was natuurlijk 7 seizoenen lang de grote hoofdpersoon, maar had andere plannen en vertrok. Michael volgde zijn geliefde Holly en liet iedereen achter. Nou vond ik Holly sowieso een enorm irritant personage in de serie, dus ik zal haar niet missen. Michael wel. Jammer, want in de afleveringen die daarna volgden werd al snel duidelijk dat niemand die leegte op zou kunnen gaan vullen. Dat waren rommelige afleveringen waar men zoekende was. Op zich ook wel vreemd dat ze dat vertrek niet gewoon als seizoensfinale hadden gedaan, wat veel passender en ook logischer was geweest.

Sowieso merk je wel dat de lucht een beetje uit de serie verdween, ook de afleveringen met Michael halen al een tijdje niet meer het niveau van de topafleveringen. Ik vind de overname van Dunder-Mifflin nog steeds jammer, mis daardoor de personages van het hoofdkantoor. Ook de nieuwe cast is nog steeds een beetje onwennig en de relatie Andy-Erin blijft gewoon een flauwe rip-off van Jim-Pam toen zij nog receptioniste was. Daardoor voelt de serie een beetje als een herhaling aan. Wel jammer dat Dwight al na 1 aflevering weg moest als nieuwe manager. Dat had nou juist wel een leuke nieuwe verhaallijn kunnen worden. Echte hilarische afleveringen kom ik ook niet meer tegen, bijvoorbeeld met Jim-Dwight pranks. Sowieso is de humor een beetje richting de over de top gaande slapstick gegaan. Al vond ik bv Michael's Last Dundies nog wel erg geestig, net als de Classy Christmas dubbelaflevering met Jim die een sneeuwbal gooiende Dwight die geen grenzen meer heeft achter zich aan kreeg.

Nog altijd is The Office prima te kijken, maar als dit het slotseizoen was geweest, had ik het ook goed gevonden.

(Kleine) 3,5*


avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

Eens met Ajax hierboven: het was weer een vermakelijk seizoen, maar dit had een perfect moment geweest om de serie af te sluiten. Er komt zoveel ineens samen dat het echt voelt als een einde.

Los van het slot was het niet per se het grappigste seizoen. Angela, Kevin en zelfs Jim waren ineens zeer vervelend. Aan de andere kant bevielen Darryl en Andy mij meer dan normaal. Hoogtepunten waren voor mij de cameo van Ricky Gervais en de zelfgemaakte film van Michael (om precies te zijn de scène met Toby).


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

Camera of cameo?


avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

The Oceanic Six schreef:

Camera of cameo?

Technisch gezien was zijn camerawerk in zijn auditievideo voor de nieuwe regional manager positie best sterk, maar cameo inderdaad


avatar van Mr. Rock

Mr. Rock

  • 166 berichten
  • 378 stemmen

Heel even was ik bang dat Deangelo Vickers de nieuwe Michael Scott zou worden, maar die werd gelukkig weer snel afgevoerd. Wat een waardeloos personage.

Verder een lastig seizoen om te beoordelen. Zeker niet alle afleveringen zijn even sterk, maar de film van Michael en de sneeuwballenvete tussen Jim en Dwight behoren wat mij betreft tot de hoogtepunten uit de hele serie. Anderzijds pakken sommige verhaallijnen gewoon niet: Wuphf, Andy/Erin/Gabe en alles rondom de baby van Jim en Pam, al is die gelukkig wel wat naar de achtergrond verdwenen. De afleveringen rondom het vertrek van Michael zijn dan weer erg sterk.

Al met al nog dik voldoende maar wat minder dan gemiddeld.


avatar van Killkong

Killkong

  • 155 berichten
  • 147 stemmen

Deze serie is volledig uitgemolken.

Alles is al eens herhaald.

Terwijl het eerste seizoen grappig was en ik bij elke aflevering wel eens moest lachen gebeurt dat nu slechts zeer uitzonderlijk.

Ik ga de laatste 2 seizoenen nog uitkijken maar ik hoop dat het niet nog slechter wordt.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.