• 10.793 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.834 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.489 stemmen
Avatar
 
banner banner

Helemaal het Einde! - Seizoen 1 (2017)

2,83 3 stemmen

Show titel: Helemaal het Einde!

Afleveringen: 51

Speelduur: 1 dag, 11 uur en 42 minuten

Met: Stephan Pos, Ilona Pos en Jeroen van Kooij

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 2 januari 2017

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Helemaal het Einde!

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in een ander deel van de wereld te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde? In het eerste seizoen was de bestemming Chili; in het tweede seizoen Kaapverdië.

Afleveringen Seizoen 1 (2017)

  1. Aflevering 1

    2 januari 2017 (42 minuten)

    Er wordt kennisgemaakt met de Nederlandse gezinnen die huis en haard achterlaten om in het Zuid-Amerikaanse Chili een nieuw leven op te bouwen.

  2. Aflevering 2

    9 januari 2017 (42 minuten)

    De familie Pos laat voor veel geld hun primitieve badhuisje verbouwen. Bij de familie Van Kooij begint het eerste beetje heimwee op te spelen, omdat dochter Jana haar oma mist. En vader Van Wichen levert een voortdurende strijd tegen insecten die zijn dochters de stuipen op het lijf jagen. Langzaam bekruipt sommige landverhuizers het gevoel niet helemaal goed terecht te zijn gekomen.

  3. Aflevering 3

    16 januari 2017 (42 minuten)

    De familie Van Kooij viert de verjaardag van Dean, die veertien wordt. De familie Pos gaat als een speer en bestelt een spiksplinternieuw houten huis op internet. Addy en Astrid besluiten na lang twijfelen een camping te beginnen. Of dat het meest ideale plan is om hun vier kinderen een toekomst te bieden in Chili, daar is het stel nog niet helemaal over uit.

  4. Aflevering 4

    23 januari 2017 (42 minuten)

    De ontwikkeling bij de familie Van Kooij gaat razendsnel met de opening van hun kippenhok. De familie Pos gaat op werkbezoek bij een wijnboerderij, als eerste stap op weg naar een gouden toekomst in de wijnexport. En Julia van Wichen is eenzaam, omdat ze zich te oud vindt om met de rest van de kinderen te spelen. Dan krijgt ze een aanbod waar ze blij van wordt.

  5. Aflevering 5

    30 januari 2017 (42 minuten)

    De familie Van Wichen ontmoet een Nederlandse hoteleigenaar die moeder Astrid en dochter Julia een baan aanbiedt. Ondertussen rijden de vrachtwagens af en aan bij de familie Pos om de oprijlaan naar hun nieuwe huis aan te leggen. Bij de familie Van Kooij krijgt Linda, geheel tegen de verwachting in, last van heimwee.

  6. Aflevering 6

    6 februari 2017 (42 minuten)

    Astrid houdt zich alleen staande op de toekomstige camping Ollanda, omdat Addy werkzaamheden heeft in Nederland. De familie Pos legt de eerste contacten in de Chileense wijnwereld en wordt gelijk uitgenodigd op een belangrijk barbecuefeest. Bij de familie Van Kooij krijgt Jeroen een teleurstelling te verwerken. Ze besluiten toch niet een yurt te bouwen, maar een gewoon houten huis.

  7. Aflevering 7

    13 februari 2017 (42 minuten)

    Te zien is hoe de familie Pos een kist uit Nederland in ontvangst neemt in de haven van San Antonio. Bij de familie Van Kooij is vader Jeroen in tranen, omdat hij moeite heeft met het wennen aan de omstandigheden. De familie Van Wichen is weer compleet als Addy terugkomt uit Nederland. Maar in de tussentijd heeft zijn vrouw niet stilgezeten.

  8. Aflevering 8

    20 februari 2017 (42 minuten)

    De familie Pos neemt een kist uit Nederland in ontvangst in de haven van San Antonio. Bij de familie Van Kooij is vader Jeroen in tranen, omdat hij moeite heeft met het wennen aan de omstandigheden. De familie Van Wichen is weer compleet als Addy terugkomt uit Nederland. Maar in de tussentijd heeft zijn vrouw niet stilgezeten.

  9. Aflevering 9

    27 februari 2017 (42 minuten)

    De families Van Wichen en Van Kooij voeren een evacuatieoefening uit zonder de familie Pos, met wie ze nog altijd zijn gebrouilleerd. Kleine Tygo wordt uit het ziekenhuis ontslagen, terwijl zijn vader een reuzenstap zet bij de ontwikkeling van het Pos-landgoed. En tijdens hun eerste surfles lijkt er iets moois te bloeien tussen Dean van Kooij en Eva van Wichen.

  10. Aflevering 10

    6 maart 2017 (42 minuten)

    De familie Van Wichen koopt een knaloranje pick-uptruck en bedenkt tevens een nieuwe naam voor de camping. Ook wordt duidelijk hoe het pluimveedrama voor de familie Van Kooij een nieuw dieptepunt bereikt als de vos opnieuw toeslaat. Bijna alle kippen en eenden worden te grazen genomen. De familie Pos viert een feestje, nadat hun huis als eerste is opgeleverd.

  11. Aflevering 11

    13 maart 2017 (42 minuten)

    Alle families maken grote stappen. Zo komt de opening van camping The Orange Waffle nu wel heel dichtbij. De familie Pos heeft een afspraak met iemand die ze enorm goed op weg helpt in de Posch-wijnhandel. Het huis van de familie Van Kooij wordt bezorgd. En dat is precies wat de twijfelende Linda en Jeroen nodig hebben na een periode van onzekerheid.

  12. Aflevering 12

    20 maart 2017 (42 minuten)

    Van alle gezinnen is de familie Van Kooij de enige die geld verdient dankzij de yogalessen van Jeroen. Bij de familie Pos is de stemming opperbest, omdat een beslissende stap wordt gezet in de oprichting van hun bedrijf. Bij de familie Van Wichen werkt Addy zich uit de naad om de camping open te krijgen, maar tijdens een bezoek aan het gemeentehuis krijgt hij slecht nieuws.

  13. Aflevering 13

    27 maart 2017 (42 minuten)

    De gezinnen bereiden zich voor op de start van het schoolseizoen. De familie Pos verandert van school, omdat de kinderen van Astrid en Addy naar dezelfde basisschool gaan. Terwijl bij de familie Van Kooij het yogaresort al enige vorm krijgt, verhuizen de Posjes naar hun nieuwe huis; iets waar de familie Van Wichen voorlopig alleen nog maar van durft te dromen.

  14. Aflevering 14

    3 april 2017 (42 minuten)

    De stress slaat toe bij de familie Van Kooij. Het huis dat ze hebben gekocht, is nog maar half af op het moment dat de aannemer het laat afweten. Bovendien is het dak nergens te bekennen. Stephan en Ilona experimenteren met een baal zout om een speciale 'Pos BBQ-rub' op de markt te brengen, voor het geval de handel in wijn tegenvalt. De kinderen van Addy en Astrid gaan voor het eerst in uniform naar school.

  15. Aflevering 15

    10 april 2017 (42 minuten)

    De families maken de balans op en we komen te weten hoeveel ze al hebben uitgegeven. Bij de familie Pos is de schade het grootst en is het de vraag of er nog genoeg over is om hun bedrijf verder op te zetten. De investering van de Van Wichens in de camping blijkt fors te zijn, terwijl het de vraag is of die ooit open zal gaan. Ondertussen worstelt de familie Van Kooij nog steeds met de bouw van hun droomhuis.

  16. Aflevering 16

    17 april 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona Pos krijgen een tegenslag te verwerken. Ze droomden van hun eigen bubbelwijn onder de naam Posecco, maar dat blijkt niet te mogen. De familie Van Kooij kan haar geluk niet op na de komst van een enorm postpakket uit het verre Nederland. Met de Chileense herfst op komst, maakt Addy van Wichen zich op om in zijn eentje een nieuw huis te gaan timmeren.

  17. Aflevering 17

    24 april 2017 (42 minuten)

    De familie Pos krijgt bezoek uit Nederland. Het zijn de moeder en broer van Ilona, die poolshoogte komen nemen op La Sirena. De familie Van Kooij ontsnapt aan de realiteit van hun half afgebouwde huis en vertrekt naar het adembenemende Andesgebergte om op adem te komen. De familie Van Wichen bezoekt een foodtruckfestival in Santiago om nieuwe ideeën op te doen.

  18. Aflevering 18

    1 mei 2017 (42 minuten)

    Astrid van Wichen kan haar geluk niet op, omdat ze eindelijk weer een wasmachine heeft. Stephan en Ilona Pos doen hun best om te integreren en zoeken een sportclub voor Bjorn en Tygo. De familie Van Kooij ontmoet een bijzonder gezin uit Nederland, dat op wereldreis is. Uiteraard staat dat gezin binnen de kortste keren te klussen aan het huis van Jeroen en Linda, dat nog altijd niet af is.

  19. Aflevering 19

    8 mei 2017 (42 minuten)

    Bij de familie Van Wichen beginnen de puzzelstukjes op zijn plek te vallen. Dat wordt gevierd met een stroopwafelproeverij. De Posjes gaan een avond stappen en komen oog in oog te staan met de Chileense versie van Elvis. De familie Van Kooij klust tegen de klippen op in een huis dat maar niet af wil komen.

  20. Aflevering 20

    15 mei 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona zijn terug bij af als ze besluiten op zoek te gaan naar een andere producent voor hun Posecco. Bij de familie Van Kooij verloopt de afwerking van het nieuwe huis problematisch en moet de hulp van Addy worden ingeroepen om het zware werk gedaan te krijgen. Addy stort zich op zijn beurt op de organisatie van de bootcamp, die hij vooral voor zijn lol doet.

  21. Aflevering 21

    22 mei 2017 (42 minuten)

    De familie Van Kooij wordt getroffen door een drama. Jeroen ontsnapt aan de dood als de stellage waar een volle watertank op staat het begeeft en hem raakt. Hij wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Addy en Astrid schuiven aan bij een radiostation in een ultieme poging de bootcamp te promoten. Omdat de verkoop van Posecco niet van de grond komt, neemt Ilona een drastisch besluit.

  22. Aflevering 22

    29 mei 2017 (42 minuten)

    De emotionele nasleep van het ongeluk van Jeroen is te zien. Linda is bang dat hij blijvend letsel heeft opgelopen. Ondertussen begint Addy aan de bouw van zijn nieuwe huis en breekt voor hem een spannend moment aan als hij zijn eerste bootcamp geeft. Bij de familie Pos bereidt Ilona haar vertrek naar Nederland voor, waar ze op zoek gaat naar kopers voor de Posecco.

  23. Aflevering 23

    5 juni 2017 (42 minuten)

    Jeroen probeert door middel van meditatie te genezen van het ongeluk dat hem bijna noodlottig werd. Stephan Pos zorgt in de Chileense rimboe in zijn eentje voor de kinderen, omdat Ilona in Nederland Posecco probeert te verkopen. Bij de familie Van Wichen is Addy druk met de camping en zijn tweede bootcamp, terwijl hij ook nog eens een nieuw huis bouwt.

  24. Aflevering 24

    12 juni 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona Pos gaan op huizenjacht in Santiago, omdat ze goed verdiend hebben aan de verkoop van de eerste container Posecco. Om camping de Oranje Stroopwafel van de familie Van Wichen toch zonder vergunning te kunnen openen, verzint Addy een list. De familie Van Kooij wordt gedwongen een noodplan te bedenken, omdat de rugblessure van Jeroen alles overhoop gooit.

  25. Aflevering 25

    19 juni 2017 (42 minuten)

    Jeroen neemt een risico door iets te snel na zijn ongeluk weer zwaar lichamelijk werk te verrichten. Addy besluit in zijn droomhuis wel een wc, maar geen douche aan te leggen. Het vertrouwen van Stephan en Ilona in hun commerciële succes is zo groot, dat ze het restant van hun investeringsbudget in zijn geheel willen inzetten om een huis in Santiago te huren.

  26. Aflevering 26

    26 juni 2017 (42 minuten)

    De familie Pos laat La Sirena achter zich en verhuist naar de hoofdstad Santiago, zonder afscheid te nemen van de buren. Bij de familie Van Wichen besluiten Addy en Astrid definitief heel Chili te willen veroveren met stroopwafels uit Nederland. Jeroen en Linda beleven angstige momenten als tijdens een tocht door de Andes zoon Dean en dochter Inez spoorloos zijn.

  27. Aflevering 27

    3 juli 2017 (42 minuten)

    Jeroen roept buurman Addy ter verantwoording naar aanleiding van zijn commentaar op het ongeluk met de watertank. De familie Pos geniet na van de verhuizing naar Santiago en besluit hun huis op La Sirena te huur te zetten. Bij de familie Van Wichen hebben Astrid en Addy dubbel pech als hun oranje terreinwagen tot twee keer toe stuk gaat.

  28. Aflevering 28

    10 juli 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona Pos maken zich zorgen als blijkt dat er op internet een oplichter actief is die namaak-Posecco te koop aanbiedt. La Sirena wordt getroffen door noodweer, waardoor vooral de familie Van Wichen te maken krijgt met stormschade. Jeroen en Linda besluiten hun nieuwe huis te huur te zetten. Ze trekken tijdelijk met het hele gezin in bij hun Chileense vrienden Pablo en Hernan.

  29. Aflevering 29

    17 juli 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona Pos gaan op dansles om zich voor te bereiden op het concert van André Rieu in Chili. Bij de familie Van Kooij klussen Jeroen en Linda vrolijk verder aan de yogaschool. De familie Van Wichen gaat hamsteren. Er wordt namelijk noodweer verwacht op La Sirena, waar zij momenteel nog het enige gezin zijn dat de blubber trotseert.

  30. Aflevering 30

    24 juli 2017 (42 minuten)

    De familie Van Wichen gaat op zoek naar een goed doel dat ze kunnen sponsoren als de stroopwafelverkoop lekker gaat lopen. Bij de familie Pos rollen de flessen Posecco eindelijk uit de bottelarij en komt het moment dat ze verscheept worden steeds dichterbij. Bij de familie Van Kooij bekruipt zoon Dean steeds vaker een gevoel van heimwee en verveling.

  31. Aflevering 31

    31 juli 2017 (42 minuten)

    Het succesverhaal van de familie Pos loopt een deuk op doordat de eerste Posecco-levering aan Nederland vertraagd is. Bij de familie Van Wichen zijn Addy en Astrid druk met de kamer voor de kinderen, die ze angstvallig voor hen proberen te verbergen. Op het terrein van de familie Van Kooij op La Sirena is het een oorverdovend lawaai, omdat er een kikkerplaag is uitgebroken.

  32. Aflevering 32

    7 augustus 2017 (42 minuten)

    De familie Van Wichen gaat op vakantie naar het noorden van Chili. Ze gaan daar op zoek naar het grootste zwembad ter wereld. De familie Pos blijft onvermoeibaar doorwerken aan hun imperium door op zoek te gaan naar een luxe verpakking voor de bubbelwijn. Jeroen voelt zich schuldig, omdat hij door het vertrek naar Chili zijn familie in de steek heeft gelaten.

  33. Aflevering 33

    14 augustus 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona Pos ontmoeten een Nederlands stel dat hun huis op La Sirena wil huren. Het zijn An de Cock en haar man, Karel, die voor langere tijd in Chili willen verblijven. De dochter van An is daar namelijk gaan wonen met haar Chileense man. Voor de andere twee gezinnen is het vakantietijd. De familie Van Kooij zoekt de sneeuw op, terwijl de familie Van Wichen in de woestijn belandt.

  34. Aflevering 34

    21 augustus 2017 (42 minuten)

    An en Karel, de nieuwe bewoners van het huis van de familie Pos, settelen zich op La Sirena. Bij de familie Van Wichen timmert Addy vrolijk verder aan zijn droomhuis, terwijl de familie Van Kooij tot rust komt op vakantie. In Santiago probeert Ilona Pos te integreren door mee te doen met een openbare zumba-les in het park.

  35. Aflevering 35

    28 augustus 2017 (42 minuten)

    Karel en An gaan op stap gaan om een frietpan te kopen, maar komen thuis met een gitaar. Bij de familie Van Wichen wordt de kinderkamer met de vier bedstedes onthuld. Terwijl de familie Van Kooij op vakantie is, werken Pablo en Hernan door aan de yogaschool. Ook vertellen ze over hun mislukte poging om in Nederland een nieuw leven op te bouwen. Ilona Pos ondergaat een make-over.

  36. Aflevering 36

    4 september 2017 (42 minuten)

    Ilona Pos gaat op zoek gaat naar een galajurk voor het lanceringsfeest van de bubbels in Nederland. Bij de familie Van Wichen is vader Addy druk met het vervoeren van glas over de hobbelweg naar het huis in aanbouw. De familie Van Kooij houdt een modeshow in de nieuwe kleding voor de yogaschool. Karel en An gaan op pad om een eigen stukje grond in Chili te vinden.

  37. Aflevering 37

    11 september 2017 (42 minuten)

    De Posjes houden toezicht op het bottelen van weer een nieuwe partij bubbels. Addy en Astrid overwegen een handige boekingstool te installeren voor de website van camping de Oranje Stroopwafel. De familie Van Kooij bereikt een mijlpaal met de onthulling van het naambord voor de yogaschool. Karel verrast An met een ontroerend cadeau voor hun huwelijksdag.

  38. Aflevering 38

    18 september 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona hebben een onderonsje met André Rieu na afloop van zijn concert in Santiago. In de yogaschool van de familie Van Kooij krijgen Pablo en Hernan les van Jeroen, die eindelijk weer zijn passie kan uitoefenen. Bij de familie Van Wichen zijn Addy en jongste dochter, Esée, tegelijk jarig. Karel en An pakken door in hun poging een eigen huis te bouwen.

  39. Aflevering 39

    25 september 2017 (42 minuten)

    Bij Karel en An arriveren hulptroepen die komen helpen bij de bouw van hun eigen huis. Bij de familie Van Wichen zijn Addy en Astrid druk met het plaatsen van een kachel in het nieuwe huis. Bij de familie Van Kooij laat Linda een tatoeage zetten als aandenken aan de bijzondere tijd in Chili. Stephan en Ilona Pos zijn druk met de voorbereiding van een reis naar Nederland.

  40. Aflevering 40

    2 oktober 2017 (42 minuten)

    De familie Van Wichen geniet in het nieuwe huis voor het eerst na aankomst in Chili van een warme kachel. De familie Van Kooij heeft in het bos een nest jonge honden gevonden en probeert die een goed onderkomen te geven. Karel en An komen tot een mooie ontdekking als ze op het land waar ze een huis willen bouwen het struikgewas weghalen. De familie Pos amuseert zich kostelijk in het circus.

  41. Aflevering 41

    9 oktober 2017 (42 minuten)

    De Van Kooijtjes pakken hun spullen en verhuizen tot verdriet van Pablo terug naar La Sirena. De familie Pos gaat op zakenreis naar Nederland, maar beleeft een chaotisch vertrek. Bij de familie Van Wichen maken Addy en Astrid een begin met het herstel van de stormschade op camping de Oranje Stroopwafel. Karel en An ontfermen zich over Dean van Kooij, die ze gaat helpen bij de bouw van het huis.

  42. Aflevering 42

    16 oktober 2017 (42 minuten)

    Addy van Wichen heeft na de afronding van zijn droomhuis eindelijk tijd om zich op een ander project te storten: de onlineverkoop van stroopwafels. De familie Pos is begonnen aan hun promotietour door Nederland, met als hoogtepunt het lanceringsfeest van hun bubbelwijn. Karel en An plaatsen een watertank door middel van een zelfverzonnen takelsysteem. De familie Van Kooij moet weer even wennen aan het leven op La Sirena als ze een vogelspin tegen het lijf lopen.

  43. Aflevering 43

    23 oktober 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona Pos pakken de draad weer op in Santiago na hun reis naar Nederland. Bij de familie Van Kooij is vader Jeroen jarig en dat wordt gevierd met een spetterend feest. Karel en An beleven spannende momenten als het ophijsen van de dakconstructie van hun nieuwe huis bijna mis gaat. En bij de familie Van Wichen overweegt vader Addy om het over een heel andere boeg te gooien.

  44. Aflevering 44

    30 oktober 2017 (42 minuten)

    Stephan en Ilona gaan voor het eerst van hun leven te paard om een wijngaard te inspecteren. Karel en An krijgen hulp van niemand minder dan Addy bij het bouwen van hun huis. De familie Van Kooij krijgt het nieuws dat de gemeente Pichilemu een samenwerking met de yogaschool wil aangaan. De familie Van Wichen heeft definitief de hoop gevestigd op hun online-stroopwafelhandel.

  45. Aflevering 45

    6 november 2017 (42 minuten)

    De wijnimporteur uit Nederland belandt in een sneeuwballengevecht met de familie Pos. Bij de familie Van Wichen slooft vader Addy zich uit op de sportdag van zijn kinderen. De familie Van Kooij geniet nog van hun tijd in Chili met Pablo en Hernan. Karel en An organiseren een inwijdingsceremonie voor hun eigen stukje grond in de buurt van La Sirena.

  46. Aflevering 46

    13 november 2017 (42 minuten)

    De familie Van Kooij geeft nieuwkomers Karel en An surfles op een van de mooiste plekjes van Chili. De familie Pos zet een kinderboerderij op stelten en brengt een bezoek aan de lokale vismarkt. De familie Van Wichen maakt zich klaar voor Addy's reis naar Nederland, waar hij zijn stroopwafelbusiness een boost gaat geven.

  47. Aflevering 47

    20 november 2017 (42 minuten)

    Addy reist in een moordend tempo door Nederland om zijn stroopwafelbusiness een boost te geven, terwijl Karel en An een leger aan WorkAways in oude cabana's van de Van Wichens herbergen. Jeroen en Linda van Kooij maken samen met Pablo en Hernan het nachtleven van Santiago onveilig. De familie Pos heeft een ontmoeting met pinguïns tijdens een dagje aan het strand.

  48. Aflevering 48

    27 november 2017 (42 minuten)

    De familie Van Kooij maakt kennis met een andere kant van Chili tijdens de vakantie met Pablo en Hernan. Addy van Wichen keert terug op La Sirena na zijn stroopwafelzakenreis door Nederland. De familie Pos doet grote inkopen voor hun stadse balkonnetje. Karel en An hebben hun handen vol aan het zorgen voor alle vrijwilligers die ze in huis hebben gehaald.

  49. Aflevering 49

    4 december 2017 (42 minuten)

    De familie Van Wichen verkoopt hun halve inboedel op de markt in Pichilemu. Bij de familie Pos is Bjorn ziek en zorgt Tygo voor wat afleiding. De familie Kooij is nog steeds op vakantie, terwijl Pablo en Hernan zich bekommeren om de yogaschool. Karel en An voelen zich steeds meer verbonden met hun vrijwilligers door een zogenaamde 'sharingsessie'.

  50. Aflevering 50

    11 december 2017 (42 minuten)

    De familie Pos verplaatst zich per waterfiets. Bij de familie Van Wichen is er genoeg verdiend met de stroopwafelbusiness om een bedrag aan het goede doel te schenken. De Van Kooijs maken hun huis op La Sirena klaar voor een gast. Karel en An bouwen ondertussen gestaag door aan hun Huis met Open Armen, waarbij ze ook afscheid moeten nemen van een aantal vrijwilligers.

  51. Aflevering 51

    18 december 2017 (42 minuten)

    Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Nederland en eindigt het avontuur na dit ene jaar?

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66749 stemmen

Was toch leuke tv.


avatar van tommykonijn

tommykonijn

  • 4960 berichten
  • 2212 stemmen

Ik was er niet zo kapot van. Begon best veelbelovend, maar op een gegeven moment is het duidelijk dat alleen de familie Pos daadwerkelijk zichtbare progressie maakt. De twee andere families doen alles op hun dooie gemak en wisten zodoende af en toe best op mijn zenuwen te werken. Met name hun niet kapot te krijgen optimisme werd op den duur een beetje vermoeiend. Na 42 afleveringen hield ik het voor gezien en heb ik enkel de slotaflevering nog bekeken. Uiteindelijk wel knap dat een serie als deze me dusdanig lang heeft laten kijken. Het was dan ook zeker niet zo'n vervelende realityserie als bijvoorbeeld Utopia, maar ik ben nooit aan het tweede seizoen begonnen.

2,5*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.