• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.326 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.266 gebruikers
  • 8.985.277 stemmen
Avatar
 
banner banner

Reverie - Seizoen 1 (2018)

2,75 4 stemmen

Show titel: Reverie

IMDb beoordeling: 6,6 (4.122)

Afleveringen: 10

Speelduur: 6 uur en 59 minuten

Ontwikkeld door: Mickey Fisher

Met: Sarah Shahi, Dennis Haysbert en Kathryn Morris

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 30 mei 2018

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Reverie

Mara Kint is een voormalige gijzelingsonderhandelaar en expert op het gebied van menselijk gedrag. Wanneer zij zwaar persoonlijk leed meemaakt, besluit ze aan de slag te gaan als professor op een universiteit. Haar voormalige baas, Charlie Ventana, werkt ondertussen voor het bedrijf Onira-Tech dat een geavanceerd virtual reality programma, Reverie, heeft gecreëerd. Er gaat echter het nodige mis en Mara wordt door Charlie ingehuurd om als probleemoplosser aan de slag te gaan. Dit is echter niet zonder gevaar.

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

  1. 1. Apertus

    30 mei 2018 (42 minuten)

    De voormalige gijzelingsonderhandelaar Mara Kint wordt door Oniratech ingehuurd om mensen te redden die zichzelf verloren zijn in het hoogstaande virtuele reality programma Reverie. Veel mensen die het systeem getest hebben, raken verslaafd. Mara moet van Charlie het programma induiken en de verslaafden overhalen terug te keren.

  2. 2. Bond. Jane Bond.

    6 juni 2018 (42 minuten)

    Een cliënt raakt verslaafd aan een 'Jane Bond' avontuur. Mara moet haar helpen de missende puzzelstukjes uit haar leven te vinden om zo haar leven te redden. Mara moet tevens zien om te gaan met de onvoorziene bijwerkingen van Reverie.

  3. 3. No More Mr. Nice Guy

    13 juni 2018 (42 minuten)

    Een familieman berooft in bank in zijn versie van Reverie en Mara moet zien te achterhalen wat de achterliggende gedachte hierbij was. Haar leven komt echter in gevaar.

  4. 4. Blue Is the Coldest Color

    20 juni 2018 (42 minuten)

    Oliver Hill, een voormalige partner van Alexis, waarschuwt Mara dat Reverie 2.0 een aantal gevaarlijke bijwerkingen heeft. Er wordt ondertussen een BCI gestolen en Mara moet een losgeslagen Reverie betreden.

  5. 5. Altum Somnum

    27 juni 2018 (41 minuten)

    Monica Shaw heeft hulp van het team nodig nadat een bom het leven van vele mensen eist. Mara moet in het geheugen van een comateuze patiënt duiken om haar dader te vinden.

  6. 6. Pas de Deux

    11 juli 2018 (42 minuten)

    Mara probeert het leven van een jonge danseres te redden nadat zij in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen. De zaak leidt Mara naar een verrassende reünie met Chris, haar voormalige geliefde.

  7. 7. The Black Mandala

    18 juli 2018 (42 minuten)

    Het team moet samenwerken om het leven van een ten onrechte veroordeelde jongen te redden. Mara wordt geïntroduceerd in de wereld van Dark Reveries waar niets is wat het lijkt.

  8. 8. Despedida

    25 juli 2018 (42 minuten)

    Mara moet een bejaarde vrouw zien te vinden die bezig is haar verloren liefde op te sporen. Mara komt erachter dat ze waarschijnlijk een veel grotere missie is begonnen.

  9. 9. The Key

    1 augustus 2018 (42 minuten)

    Het persoonlijk drama van Mara speelt haar parten en ze begint zich af te vragen of ze eigenlijk wel een toekomst heeft bij OniraTech. Er raakt echter een klant verstrikt in Reverie en het team moet in actie komen.

  10. 10. Point of Origin

    8 augustus 2018 (42 minuten)

    Het team is in een race tegen de klok verzeild wanneer één van hen ontvoerd wordt. OniraTech staat op het punt vernietigd te worden.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Redelijke sci-fi serie, maar vrij eentonig en het erg dunne rode draad verhaaltje op de achtergrond is nog niet echt heel boeiend. Doet mij beetje denken aan Stitchers, wat ook al niet erg sterk was.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.